Η νέα σειρά του Netflix που μας καθήλωσε!

0
429

Αν σας αρέσουν οι σειρές μυστηρίου, εγκλήματος και μεταφυσικής η νέα σειρά “Requiem” του Netflix σίγουρα θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον! Όπως προετοιμάζει και ο τίτλος της σειράς, η υπόθεση πλέκεται γύρω από θανάτους και γύρω από μία περίεργη εξαφάνιση ενός κοριτσιού, 20 χρόνια πριν, που έρχεται να ανασκαλήσει μία 23χρονη επιτυχημένη μουσικός μετά την τρομακτική αυτοχειρία της μητέρας της ενώπιόν της.

Το ταξίδι της κοπέλας στην πόλη που εξαφανίστηκε το μικρό κορίτσι για να βρει τον τρόπο που συνδεόταν η μητέρα της με όλα αυτά, οι άνθρωποι που θα γνωρίσει και τα γεγονότα που θα συμβούν θα την κάνουν να πιστέψει ότι όλο αυτό αφορά την ίδια και πως παίζει σημαντικότερο ρόλο από όσο νόμιζε στους άλλους. Η ζωή της από μοναχική αλλάζει και αρκετοί άνθρωποι βρίσκονται στο περίγυρό της, άλλοι για να την εξαπατήσουν, άλλοι για να την βοηθήσουν και να την αγαπήσουν.

Τι θα γίνει στο τέλος; Είναι η Ματίλντα το μικρό κορίτσι που εξαφανίστηκε; Τι έχει συμβεί στο παρελθόν; Ποια είναι η πραγματική της οικογένεια;

Η συνέχεια επί Netflix!!!

 

Σχολίασε το