Η καλύτερη γωνιά για οικογενειακό καφέ και παιχνίδι στο Χαλάνδρι

Το Αthensstories έψαξε, βρήκε και προτείνει την καλύτερη πρόταση για οικογενειακή έξοδο, καφέ και συναρπαστικά εργαστήρια και παιχνίδια και σας την προτείνει ανεπιφύλακτα!

Ο λόγος για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun στο Χαλάνδρι αλλά και το διπλανό κέντρο αισθητικής, Bella Rosa, που ανήκει στην ίδια εταιρεία και προσφέρει στη μητέρα υπηρεσίες ομορφιάς και χαλάρωσης χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθεί από το μικρό της.

Εδώ και 10 χρόνια το Art4Fun προσφέρει στο παιδί, την μητέρα και την οικογένεια το καλύτερο! Το Art4Fun σε συνδυασμό με το Bella Rosa, μπορεί να γίνει το πιο ευχάριστο διάλειμμα τόσο για τη μητέρα όσο και για το παιδί αφού όσο εκείνο θα παίζει, θα δημιουργεί και θα μαθαίνει τα πιο συναρπαστικά πράγματα η μητέρα μπορεί να χαλαρώνει ακριβώς δίπλα του και να περιποιείται τον εαυτό της για να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της τόσο για εκείνην, όσο και για το παιδί και για την οικογένειά της.

Το Art4Fun κάθε Παρασκευή επίσης, διοργανώνει μοναδικά events όπου μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια ενώ απολαμβάνει φυσικό χυμό ή ρόφημα. Ο χώρος δε, στεγάζει και τα αγνά, δίχως φοινικέλαιο, γλυκά του διάσημου Pastry Chef, Διονύση Αλέρτα, τα οποία μπορεί ο επισκέπτης να προμηθευτεί και για το σπίτι.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για τα μοναδικά Party που αναλαμβάνει και διοργανώνει το Art4Fun. Party bebe, Party μόνο για κορίτσια, Ζωγραφική Κάρτας, Κεραμική, Θεατρικό Παιχνίδι, Cooking, Μουσικοκινητικό Παιχνίδι, Κουκλοθέατρο, Κηπουρική, Δημιουργικό Παιχνίδι που δημιουργούνται από ειδικούς παιδαγωγούς με πείρα 10 χρόνων και υπόσχονται στο παιδί και τις οικογένειές τους τις πιο ευχάριστες στιγμές.

 

Αν δε είστε μέλος επιχείρησης ή εταιρείας και θέλετε να προσφέρετε στα παιδιά των εργαζομένων σας το πιο ωραίο event, το Art4Fun αναλαμβάνει και εταιρικά events.

Κι αν απλά επιθυμείτε το παιδί σας να παίξει και να χαλαρώσει από τις εξωσχολικές δραστηριότητες, τα διάσημα και αξιόπιστα Playmobil, Lego και Plantoys υπόσχονται το πιο ασφαλές και ποιοτικό παιχνίδι. Τα εν λόγω παιχνίδια εδώ και δεκαετίες συνοδεύουν το παιδί στο πιο ευφάνταστο και δημιουργικό παιχνίδι και τα βοηθούν να δημιουργήσουν τις δικές τους ονειρεμένες ιστορίες με παραμυθένια παλάτια και κάστρα, ιππότες, πριγκίπισσες, πειρατικά καράβια αλλά και να πραγματευτούν με την καθημερινότητα που συναντούν στην πόλη δημιουργώντας την δική τους μικρογραφία με τρένα, αυτοκίνητα και αεροπλάνα.

Τους χώρους του κέντρου μπορούν να επισκεφθούν παιδιά από 18 μηνών έως 12 ετών ενώ βρέφη κάτω των 18 μηνών μπορούν να επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Art4Fun.

Μην το σκέφτεστε άλλο!

Η καλύτερη ιδέα για οικογενειακό παιχνίδι και χαλάρωση είναι το Art4Fun & το Bella Rosa.

Τιμή εισόδου 7 ευρώ + φυσικό χυμό

Δυνατότητα απόκτησης μηνιαίας κάρτας εισόδου αξίας 50 ευρώ για ατέλειωτο ελεύθερο παιχνίδι

Art4Fun

Ολύμπου 25 , Χαλάνδρι

2106835494

www.art4fun.gr

Σχολίασε το