Ημιτελικός Game of Love: Οι αντιδράσεις των παικτών στην αποκάλυψη, τα βλέμματα “φωτιά”, η είσοδος των παλαιών διαγωνιζόμενων

Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε στις τηλεοράσεις μας τον ημιτελικό ενός παιχνιδιού που απασχόλησε πολύ κοινό και κριτικούς πριν ακόμη ξεκινήσει να μεταδίδεται στους δέκτες μας. Το “παιχνίδι της αποπλάνησης” κατά τα λεγόμενα του παρουσιαστή, έριξε τη μισή του αυλαία το βράδυ της Τρίτης με την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας των παικτών, γεγονός που επέφερε αρκετή αναταραχή ανάμεσα στους παίκτες.

Στην χθεσινή τελετή που προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένη, όσοι παίκτες δεν είχαν φανερωθεί ήδη για το αν είναι single ή δεσμευμένοι στο παιχνίδι (αφού οι κανονισμοί επέβαλαν όλοι να φλερτάρουν με όλους δίχως κανείς να γνωρίζει την ταυτότητα του άλλου) κλήθηκαν να “ομολογήσουν” την ταυτότητά τους με αποτέλεσμα να οφείλουν και εξηγήσεις για την μέχρι τώρα συμπεριφορά στους συμπαίκτες τους αλλά και σε εκείνους που είτε “πλήγωσαν” είτε “αγάπησαν” στο παιχνίδι καθώς όλα ήταν και είναι μέρος στρατηγικής.

Ο διάσημος πλέον σε όσους παρακολουθούν το τηλεπαιχνίδι παίκτης Γιάννης, αποκάλυψε χθες ενώπιον της νέας του αγαπημένης που γνώρισε μέσα στο παιχνίδι, Άννυ, ότι δεν μπήκε single στο παιχνίδι αλλά μαζί με την παίκτρια Μικαέλα που πλέον διαβαίνουν χωριστούς δρόμους. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη δεδομένου ότι ο εν λόγω παίκτης προσέγγιζε κάθε διαγωνιζόμενη κοπέλα αλλά και δεδομένου της απροκάλυπτης πλέον “σχέσης” του με την Άννυ με τα φιλιά να δίνουν και να παίρνουν ομολογουμένως τάραξε τα νερά.

Η Άννυ απαθανατίστηκε από την κάμερα να ρίχνει βλέμματα φωτιάς στο πρώην ζευγάρι όταν καλέστηκε από τον παρουσιαστή να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα ενώ ο χαμηλών τόνων παίκτης, Σωτήρης που μέχρι χθες θεωρούσε τον Γιάννη κολλητό του φίλο μέχρι και “κουμπαράκι” και προσέγγιζε καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού την εντυπωσιακή Μικαέλα, σκοτείνιασε στο άκουσμα της πραγματικής ταυτότητας τόσο του καλύτερού του φίλου όσο και της “αγαπημένης” του, δηλώνοντας ύστερα στην κάμερα πως έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Οι εξελίξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί! Δύο ακόμη παίκτες που έπρεπε να αποκαλυφθούν ήταν ο νεοφερμένος Χαράλαμπος αλλά και η νεαρά του παιχνιδιού, Νάνσυ. Μετά την παραδοχή και των δύο ότι είναι singles, ο παρουσιαστής ρώτησε τον παίκτη πώς τα έχει καταφέρει και είναι αντιπαθής σε όλες τις κοπέλες του παιχνιδιού. Και δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Το “στόλισμα” του παίκτη με τα άκρως “κολακευτικά” λόγια απέναντι σε κάθε κοπέλα, έκρυβαν αρκετή αντιπάθεια και αρκετή έπαρση θα λέγαμε για το άτομό του, πράγμα που φυσικά σχολιάστηκε τόσο από το γυναικείο όσο και από τον αντρικό πληθυσμό του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι έληξε με την είσοδο όλων των παλαιών παικτών ξανά στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο του Ναυπλίου όπου γίνονται τα γυρίσματα και διαμένουν οι διαγωνιζόμενοι. Ίντριγκες και καβγάδες ξεκίνησαν απευθείας, αφού οι παλαιοί παίκτες θα είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν για τον νικητή.

Εκείνοι που προκρίθηκαν στον τελικό ήταν ο Γιάννης, η Μικαέλα, η Νάνσυ και ο Σωτήρης. Ο Γιάννης συνειδητοποιώντας μάλλον το μένος που είχε καλλιεργήσει με την συμπεριφορά του τόσο ως σύντροφος αλλά και ως παίκτης στο παιχνίδι, παραχώρησε τη θέση του στον τελικό στον αμέσως επόμενο παίκτη που ήταν η Μαρίνα, λέγοντας ότι δεν ενδιαφέρεται για το έπαθλο. Οι παλαιοί παίκτες δια στόματος Βίβιαν δήλωσαν ακόμα και μετά από αυτή την κίνησή του, την αντιπάθειά τους απέναντί του λέγοντας ότι δεν θα τον ψήφιζαν γιατί δεν τους συμπεριφέρθηκε σωστά. Η Μαρίνα δε, δίνοντας έναν μικρό λόγο, υπογράμμισε το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος για ένα χρηματικό ποσό και δήλωσε πως αν κερδίσει θα παραχωρήσει ολόκληρο το έπαθλο στους “Γιατρούς χωρίς σύνορα” με την παρουσία της παίκτριας Νάνσυ.

Εμείς να ευχηθούμε σε όλους να καταφέρουν να βρουν και να κρατήσουν την πραγματική αγάπη, η οποία σίγουρα δεν εξαγοράζεται, δεν μπαίνει πίσω από προσωπεία και φυσικά δεν προβάλλεται στην τηλεόραση…

 

 

 

 

Σχολίασε το