Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13/8 – 19/8

Η πολυπόθητη “νεκρή” για τους περισσότερους εβδομάδα από άποψη εργασίας και υποχρεώσεων καταφθάνει! Όσοι ταξιδέψετε ο αγέρας να είναι πρίμος και οι μέρες σας καλές, όσοι μείνετε στην πόλη εκμεταλλευτείτε την ησυχία των ημερών και ανακαλύψτε χαμένους κήπους και μπαλκόνια στο κέντρο. Ό τι και να κάνετε όμως ενημερωθείτε για τα ζώδια της εβδομάδας που έρχεται και προετοιμαστείτε για τα παιχνίδια της μοίρας…

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, καλό είναι να είσαι διπλά προσεκτικός αυτήν την εβδομάδα με τις επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη στον Αιγόκερω, στις 13 και ειδικά σε ό,τι αφορά αποφάσεις και νέα ξεκινήματα. Ευκαιρίες που θα προκύψουν θέλουν καλή μελέτη και σε κάθε περίπτωση μην αποδέχεσαι οποιαδήποτε προσφορά «ελαφρά τη καρδία». Φιλικές συζητήσεις θα σε βάλουν σε σκέψεις, αλλά είναι μια καλή αφορμή για να δεις με άλλη ματιά γεγονότα που βρίσκονται υπό εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καθυστερήσεις είναι μέρος του παιχνιδιού, φίλε Ταύρε με τον Ερμή να παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 19, για αυτό φρόντισε να το συνειδητοποιήσεις γρήγορα. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να οργανώσεις τα επόμενα σχέδιά σου. Παρά τις αναποδιές, να ξέρεις ότι το επόμενο διάστημα θα σου δοθεί η ευκαιρία για να εξελιχθείς και να κάνεις ένα επόμενο βήμα που επιθυμείς πολύ. Αρκεί και εσύ να το επιδιώξεις. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό όπως διαμορφώνεται αυτήν την εβδομάδα με τον Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 13 και τον Ερμή μέχρι τις 19 σε ανάδρομη πορεία σου δημιουργεί μια εσωτερική ένταση που θα πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να την θέσεις υπό έλεγχο. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο ρεαλιστής και να ελέγξεις την επιπολαιότητα που σου βγαίνει στην συμπεριφορά σου. Λόγια και κουτσομπολιά καλύτερα να μείνουν έξω από το μυαλό και την σκέψη σου και να μην πιέζεις και άλλο τον εαυτό σου με ανόητες προκαταλήψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο και προσοχή σε κάποια ζητήματα που εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα και δεν τους δίνεις σημασία. Με το να τα παραμελείς δεν κερδίζεις κάτι. Από τις 19 και μετά με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Λέοντα πρέπει να βρεις λύσεις που θα ικανοποιούν και τις δικές σου επιθυμίες και αυτό δεν μπορεί να το κάνεις κάποιος άλλος καλύτερα από εσένα.

ΛΕΩΝ

Η ένταση που υπάρχει στο μυαλό σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά, φίλε Λέων. Ο σωστός προγραμματισμός εύκολα μπορεί να πέσει στο κενό, αν επιτρέψεις στην ανυπομονησία και στη σύγχυση να σε κυριεύσουν. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος και συνεργάσιμος τουλάχιστον μέχρι τις 19 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα δεις ότι οι υποθέσεις σου θα εξελιχθούν αρκετά επιτυχημένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, ο εκνευρισμός που κουβαλάς οφείλεται στις οικονομικές και οικογενειακές υποχρεώσεις που έχουν αρχίσει να γίνονται πιο απαιτητικές και να πέφτουν επάνω σχεδόν αποκλειστικά ή τουλάχιστον αυτό νιώθεις. Προσπάθησε να είσαι οργανωτικός και λογικός και να μην παρασύρεσαι από την κούραση και την πίεση. Μοιράσου τα προβλήματα με τους δικούς σου και μίλα με ήρεμη ψυχική διάθεση και ειλικρίνεια. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για ουσιαστική επίλυση.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για να την αξιοποιήσεις για ξεκούραση και ανασυγκρότηση. Υπάρχουν πολλά οικονομικά και συναισθηματικά θέματα που σε αγχώνουν και αυτό δεν πάει άλλο. Πάρε το χρόνο σου, κάνε μία ενδοσκόπηση και σκέψου χωρίς άλλη συναισθηματική πίεση. Μόνο έτσι θα κρατήσεις τις ισορροπίες και θα αντέξεις στις πιέσεις του πλανητικού σκηνικού που ο Ερμής κινείται ανάδρομα μέχρι τις 19 και ο Άρης επίσης σε ανάδρομη πορεία εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 13.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, το πλανητικό σκηνικό σε οδηγεί σε μια τάση να βλέπεις τα πράγματα γύρω σου εξιδανικευμένα. Αυτό σημαίνει ότι είτε διαστρεβλώνεις την εικόνα της πραγματικότητας περνώντας την μέσα από τα «θέλω» σου, είτε σηκώνεις πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων και γίνεσαι υπερβολικός με αυτά που ζητάς. Πάρε ανάσες και σκέψου πιο καθαρά. Οι φιλικές συναναστροφές έχουν ιδιαίτερη αξία αυτήν την εβδομάδα και σε βοηθούν να δεις καλύτερα κάποια γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου μέσα από την ορμητικότητα που έχεις και την διάθεση για δραστηριοποίηση. Έντονες σκέψεις, νέες ιδέες κατακλύζουν το μυαλό και σε θέτουν σε εγρήγορση. Τα ταξίδια, οι σπουδές ή πρόσωπα που μένουν μακριά έρχονται στο προσκήνιο με κάποιον τρόπο και σε παρακινούν να κάνεις κάτι διαφορετικό. Προσπάθησε να εξασφαλίσεις χρόνο μόνο για εσένα αυτήν την εβδομάδα, για να ξεκουραστείς και να δώσεις «τροφή» στο πνεύμα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, θα πρέπει να κάνεις υπομονή και ταυτόχρονα να σκεφτείς τα πράγματα λίγο διαφορετικά αυτήν την εβδομάδα με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο σου στις 13. Οι εντάσεις που δημιουργούνται με τους οικείους σου δεν χρειάζονται περεταίρω εκνευρισμό και αντιδραστική συμπεριφορά. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου τις δικές σου ευθύνες. Μήπως έχεις αναλάβει ευθύνες που δεν σου αναλογούν; Μήπως έχεις καλομάθει τους γύρω σου και τώρα πληρώνεις τις συνέπειες;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, αυτή η εβδομάδα σε βάζει σε έντονες σκέψεις και σε κάνει να μην νιώθεις δυναμισμό απέναντι στις εξελίξεις. σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι και δυσκολεύεσαι να πάρεις μια πρωτοβουλία. Προσπάθησε να είσαι ευθύς με τις συναναστροφές σου, αλλά και να προσεκτικός με τις ευαίσθητες πληροφορίες. Δεν είναι στιγμή για εκμυστηρεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, αυτή η εβδομάδα κλείνει μέσα της το μεγαλείο της ζωής. Από τη μια θα γευθείς την απογοήτευση και την εξαπάτηση, αλλά από την άλλη θα νιώσεις και την ανθρώπινη πλευρά. Η στήριξη που θα εισπράξεις θα σε κάνει να δεις με αισιοδοξία τη ζωή σου και να προχωρήσεις με περισσότερο κέφι. Μην αφήνεις τα εμπόδια να σε καθηλώνουν. Υπάρχουν μόνο για να τα ξεπερνάς. Χαμογέλα και άφησε τη ζωή σου να σε διδάξει!

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το