Κριος

Αγαπητέ Κριέ, αυτό το ΠΣΚ θα είναι γεμάτο δράση και ένταση και προπάντων με καλή διάθεση! Κοινωνικές συναναστροφές, συμμετοχή σε δημόσιες εκδηλώσεις, μικρές αποδράσεις με φίλους και ευχάριστες παρέες θα είναι στο επίκεντρο των θέλω και της ζωής σου. Θέματα που αφορούν οικογενειακά ζητήματα και εκκρεμότητες με νομικά ζητήματα επιτέλους ολοκληρώνονται και όλα σου προσδίδουν την ικανοποίηση που αξίζεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στον αισθηματικό σου τομέα εσύ που τον τελευταίο καιρό είχες απομακρυνθεί από το ταίρι σου θα έχεις όλη την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις τη φλόγα και τη ζεστασιά της σχέσης σου. Ένα μικρό ταξίδι θα σε φέρει πιο κοντά και θα ξεκινήσετε μια νέα αρχή στο ταξίδι του έρωτα. Εσύ που είσαι μόνος και περιμένεις εδώ και καιρό να σου συμβεί κάτι διαφορετικό στη ζωή σου… μάλλον η ώρα έφτασε, ένα πολύ δροσερό, ευχάριστο και γοητευτικό άτομο θα εισβάλλει στη ζωή σου και θα απογειώσει όλες σου τις αισθήσεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το ΠΣΚ ξεκινά με τα καλύτερα σχέδιά και για σένα. Η κοινωνικότητά σου, ο δυναμισμός που εκπέμπεις και η θετικότητα του χαρακτήρα σου είναι τα πολύ δυνατά σημεία σου, τα οποία θα σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για εξόδους, κοινωνικές συναναστροφές με άτομα που θα σε βοηθήσουν στην ικανοποίηση των στόχων σου. Μικροεντάσεις που τυχόν μπορεί να εξελιχθούν με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, καλό είναι να τις παραβλέψεις και μην απομακρυνθείς. Ενώ οι έξοδοί σου με φίλους και γνωστούς υπόσχονται πολλές κι ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Εσύ που είσαι σε σχέση και το τελευταίο διάστημα έχεις νιώσει αρκετές φορές την αίσθηση της ανασφάλειας, καλό είναι να δεις κατάματα τα πράγματα μέσα σου, να αποφασίσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να εκφράσεις όλα όσα έχεις κρατήσει μέσα σου και σε βασανίζουν και θα δεις ότι η σχέση σου θα αναζωογονηθεί και όλα τα σύννεφα του παρελθόντος θα διαλυθούν μέσα σου. Εσύ που είσαι μόνος και ψάχνεις τις δυνατές συγκινήσεις, οσονούπω τα καλύτερα έρχονται. Η είσοδος ενός ατόμου στη ζωή σου, σίγουρα θα ανεβάσει το θερμόμετρο των επιθυμιών σου, η Αφροδίτη θα σε απογειώσει αυτό το διάστημα, αφού ο έρωτας θα φουντώσει πολύ δυνατά μέσα σου.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε,  αυτό το ΠΣΚ θα σε ανταμείψει κατά πολύ, αφού η πλούσια κοινωνική δράση σου θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερο από ποτέ δυνατός, ενώ η διάθεση εξωστρέφειας που σε χαρακτηρίζει τις μέρες αυτές θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν κατά πολύ στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου και των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα επικοινωνίας, επιθυμιών και θέλω με το ταίρι σου. Η σχέση σου έχει προχωρήσει σε επόμενο στάδιο κι έτσι πολύ σύντομα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να την επισημοποιήσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει πολύ να δεις πόσο σημαντικός είναι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου και να του το αναγνωρίσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, προσπάθησε να χαλαρώσεις και σύντομα θα δεις ότι αυτό που περιμένεις να έρθει στη ζωή σου είναι δίπλα σου σε απόσταση αναπνοής, η εξομολόγηση ενός ατόμου από το περιβάλλον σου θα σε εκπλήξει, καθώς θα νιώσεις πολύ δυνατά και ζεστά.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτό το τριήμερο θα κινηθεί με ιδιαίτερη εύνοια για σένα. Το προφίλ σου κοινωνικά έχει αποκτήσει δυναμικό χαρακτήρα κι αυτός είναι ένας καλός λόγος να σε κάνει να χαμογελάς. Έξοδοι με ανθρώπους που έχουν ευχάριστο χαρακτήρα και θετική αύρα θα ανεβάσουν ακόμα πιο πολύ τη διάθεσή σου. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις, είναι μια κατάλληλη περίοδος να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Έντονη είναι η ερωτική και ρομαντική σου διάθεση ιδιαίτερα αυτή την Κυριακή. Το ταίρι σου θα σου αποκαλύψει πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμα πιο τυχερός γιατί η σχέση σου σε ολοκληρώνει σε όλα. Ένα ταξίδι θα σας κάνει να έρθετε κι οι δυο πιο κοντά κι είναι ένα ωραίο διάστημα να προχωρήσετε παρακάτω. Ζήσε το πάθος και τα συναισθήματά σου με τον τρόπο που σε εκφράζει. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος πολύ σύντομα θα αναγνωρίσεις στο ενδιαφέρον ενός ανθρώπου τη γοητεία που ασκεί μέσα σου. Πλησιάζει ο καιρός να ζήσεις δυνατά συναισθήματα, η Αφροδίτη έχει πολύ θερμά σχέδια για σένα!

Λέων

Αγαπητέ Λέων, ήρθε η ώρα να γεμίσεις πολλά χαμόγελα αφού όλα θα κυλήσουν με απίστευτη θετική διάθεση και αύρα. Πολλές κοινωνικές συναντήσεις, συναναστροφές με ανθρώπους που έχουν σημαντική θέση, παρέες και έξοδοι θα σε γεμίσουν με χαρά και θα αυξήσουν τα ενδιαφέροντά σου. Προσπάθησε να κρατάς το χαμόγελό σου γιατί σου πάει!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα έχουν ιδιαίτερη αίσθηση, ζεστασιά, ρομαντισμό και ερωτισμό. Ένα μικρό και σύντομο ταξίδι στο Σαββατοκύριακο με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε πιο βαθιές εξομολογήσεις. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, χαλάρωσε και ζήσε στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς, έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς αφού ο έρωτας είναι τόσο δυνατός μέσα σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι και προσπαθείς να γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα σε ενθουσιάσει, η Αφροδίτη έχει αφουγκραστεί τις επιθυμίες σου και σύντομα θα σε ανταμείψει, μια ιστορία του παρελθόντος φαίνεται να μην έχει κλείσει και σύντομα θα ξαναζωντανέψει ο έρωτας μέσα σου. Ζήσε το, θα είναι μοναδικό!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς, να νιώθεις χαρούμενος, να πατάς γερά στα πόδια σου και να αισθάνεσαι δυνατός. Πολλοί από τους στόχους σου παίρνουν σάρκα και οστά και ικανοποίηση έρχεται να σε ανταμείψει σε όλα τα επίπεδα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον συναντήσεις με συγγενείς που από καιρό έχεις να δεις θα σου δώσουν ιδιαίτερη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η φλόγα στην σχέση σου φουντώνει ολοένα και πιο πολύ και σε απογειώνει σε συναισθήματα και επιθυμίες. Το ταίρι σου είναι απόλυτα ικανοποιημένο από τη σχέση σας και τη στάση σου και πολύ σύντομα θα σου αποδείξει το πόσο σημαντικός είσαι στη ζωή του. Ένα επόμενο βήμα στη σχέση σας είναι το κατάλληλο διάστημα για να το προχωρήσετε. Ίσως η σκέψη της επισημοποίησης της σχέσης σας να σε οδηγήσουν σε επιθυμίες και αποφάσεις για βήματα πιο τολμηρά και ουσιαστικά. Εσύ που είσαι μόνος, προσπάθησε να διασκεδάζεις με τους φίλους και τις παρέες σου. Πολύ σύντομα ο έρωτας θα διεισδύσει στη ζωή σου και θα σε κερδίσει ολοκληρωτικά.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ανάμικτα συναισθήματα για εσένα, από τη μια θα είσαι χαρούμενος και με καλή διάθεση κι από την άλλη η νευρικότητα σου ώρες ώρες θα σε φτάνει στα όριά σου. Κάποια σχέδια που είχες κατά νου υπάρχει κίνδυνος να ματαιωθούν και να πάρεις απογοήτευση, αλλά ως δυναμικό και έξυπνο άτομο πολύ σύντομα θα ξαναβρείς το χαμόγελο και την καλή σου διάθεση για να κάνεις τα επόμενα βήματα! Δεν είσαι από αυτούς που το βάζουν εύκολα κάτω γι΄αυτό προσπάθησε να βγαίνεις και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου με θετικές εικόνες, σκέψεις και επιθυμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου αυτές τις μέρες θα είναι γεμάτη με πολλές όμορφες στιγμές, ζεστασιάς, χαλάρωσης και ηρεμίας. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις εντάσεις στο ταίρι σου σχετικά με τα άγχη σου σε επίπεδα επαγγελματικά και απόλαυσε την τρυφερότητα που σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Ένα μικρό ταξίδι θα είναι μια ουσιαστική απόδραση που θα σε ηρεμήσει και θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου, γι΄αυτό οργάνωσέ το όσο πιο γρήγορα μπορείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν έχεις κανένα λόγο να παραπονιέσαι ή να διαμαρτύρεσαι καθώς τα φλερτ και οι γνωριμίες δε λείπουν από τη ζωή σου. Απόλαυσε όσο μπορείς την ελευθερία σου γιατί πολύ σύντομα τα βέλη του έρωτα θα σε σημαδεύσουν και μάλιστα στην καρδιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ενέργειά σου θα σε απογειώσει αυτές τις μέρες καθώς πολλές θα είναι οι ευκαιρίες για νέα ανοίγματα σε σχέδια προσωπικά και κοινωνικά. Προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος οι οποίες δε θα οδηγήσουν πουθενά και μόνο εκνευρισμό θα σου προκαλέσουν. Αντιθέτως παρέες με φίλους και εξόδους θα σε ικανοποιήσουν και θα σε χαλαρώσουν, προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου έχει σταθεροποιηθεί και αυτό σου προσδίδει ιδιαίτερη χαρά και ασφάλεια. Έχεις βάλει σε τάξη όλα τα θέματα που στο παρελθόν είχαν ταλαιπωρήσει και σένα και το ταίρι σου και είχαν λειτουργήσει αρνητικά στη μεταξύ σας επικοινωνία. Όλα τώρα κυλούν με πολύ ζεστούς και τρυφερούς ρυθμούς και αναπτερώνουν το ηθικό σου για το επόμενο βήμα που σύντομα θα θες να προχωρήσεις με το ταίρι σου στην προοπτική της επισημοποίησης της σχέσης σας. Εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος, πολύ σύντομα θα εισβάλλει στη ζωή σου ένας ξεχωριστός και μοναδικός έρωτας που θα συμπαρασύρει τα πάντα στο πέρασμα του και θα σε απογειώσει, καλώς να τον δεχτείς!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αυτή η Παρασκευή θα σου προσφέρει πολλές εκπλήξεις και θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Προτάσεις για ταξίδια, νέες γνωριμίες και επαφές με άτομα που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου και των σχεδίων σου. Απόφυγε συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου που έχουν σχέση με το παρελθόν κοίτα μπροστά και μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Όλα στον ερωτικό σου τομέα φαίνεται να σου χαμογελούν καθώς η σχέση σου βαδίζει σε σταθερά βήματα που σε γεμίζουν ικανοποίηση και χαρά. Βιώνεις με το ταίρι σου μοναδικές στιγμές ευτυχίας, ένα μικρό και σύντομο ταξίδι θα σας αναζωογονήσει και τους δυο και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με εξομολογήσεις που θα σε κάνουν να πάρεις αποφάσεις για μια πιο επίσημη κατάσταση στη σχέση σου… η ώρα η καλή λοιπόν! Εσύ που είσαι ακόμα μόνος, μη νομίζεις πως η Αφροδίτη σε έχει ξεχάσει, τα σχέδιά της είναι να σε παρασύρει σε πολύ βαθιά νερά και να σε πλημμυρίσει από έρωτα. Σύντομα τα κεραυνοβόλα της βέλη θα σε βρουν στην καρδιά, ζήσε λοιπόν τον έρωτα που έρχεται και να είσαι σίγουρος πως θα σε απογειώσει!

Αιγόκερως

Αυτό το ΠΣΚ θα έχεις ανάμικτα συναισθήματα καθώς οι αλλαγές που θα προκύψουν δε θα είναι λίγες. Πολλοί από τους στόχους σου φτάνουν στην τελική ευθεία τους και αυτό σου προσδίδει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον ένα ζήτημα που σε είχε απασχολήσει για μεγάλο διάστημα θα πάρει τις λύσεις του κι αυτό θα σε απαλλάξει από ένα άγχος που σε είχε καταβάλει για αρκετό διάστημα. Έξοδοι με φίλους και γνωστούς θα είναι στο προσκήνιο των ημερών, απόλαυσέ τε όσο μπορείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στον ερωτικό σου τομέα εσύ που είσαι σε σχέση, έχεις αναθεωρήσει πολλά σχετικά με το άτομο που έχεις δίπλα σου, είσαι στο μεταίχμιο αλλαγών και πολύ σύντομα ίσως ανακοινώσεις αποφάσεις σου που αφορούν την εξέλιξη της σχέσης σου, μπορεί να κάνεις το επόμενο βήμα και γι΄ αυτό καλό είναι να αποδράσεις με το σύντροφό σου το Σ/Κ και να του πεις τα σχέδιά σου σε μια ρομαντική έξοδο με θέα τη θάλασσα και την αύρα του ηλιοβασιλέματος. Εσύ που ψάχνεις το ταίρι σου ανάμεσα στο πλήθος, είναι γεγονός πως πολύ σύντομα η Αφροδίτη θα σε ανταμείψει και θα σου φέρει όλα αυτά που ζητάς με την είσοδο ενός πολύ ενδιαφέροντος προσώπου που από την πρώτη στιγμή θα σε κερδίσει, αφήσου στα χέρια της Αφροδίτης και ο έρωτας θα σε απογειώσει!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, πολλές εκπλήξεις και σχέδια για σένα. Στον οικογενειακό σου τομέα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση, προσπάθησε να μην δώσεις παραπέρα χώρο και έδαφος για νέες εντάσεις, γι αυτό απόφυγε να εκφράσεις τις απόψεις σου γιατί μπορεί αυτό να αποβεί μοιραίο στην εξέλιξη των καταστάσεων. Έξοδοι με φίλους και παρέες θα είναι πλούσιες και έντονες την εβδομάδα αυτή!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Εσύ που είσαι σε σχέση αλλά αυτό το διάστημα σε έχει καταβάλλει η ρουτίνα και η καθημερινότητα, καλό είναι να βρεις με το ταίρι σου διαφυγές και διεξόδους που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου, θα αναζωογονήσουν το πάθος και την ένταση του έρωτά σου. Μην υποκύψεις ή αποζητήσεις την εμπλοκή σου σε άλλου τύπου διεξόδους… όπως περιστασιακούς πειρασμούς ή κοιτάγματα και παιχνίδια φλερτ γιατί μπορεί να αποβούν μοιραία και να βάλουν σε επικινδυνότητα της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνος αυτό το διάστημα γύρω σου υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες παρουσίες, μπορείς να απολαύσεις τα φλερτ και τα ανέμελα που προσφέρει η εποχή και μη βιαστείς στη δημιουργία μιας νέας σχέσης στη ζωή σου γιατί δεν είναι και ο καλύτερος χρόνος για να σκεφτείς δεσμεύσεις και σοβαρότερες καταστάσεις!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτό το ΠΣΚ αν και έχει πολλές εντάσεις μέσα σου, εξαιτίας του άγχους που βιώνεις σχετικά με σχέδια και στόχους που περιμένεις να υλοποιηθούν, θα σε ανταμείψει σε πολλά επίπεδα κοινωνικού και προσωπικού ενδιαφέροντος. Έξοδοι με γνωστούς και φίλους θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου που σε χαλαρώνουν και σε αποφορτίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Εσύ που είσαι σε σχέση, όλα δείχνουν πως βαδίζεις σε πολύ καλό δρόμο, αφού το ταίρι σου είναι ευτυχισμένο και σου δείχνει κάθε στιγμή τη στοργή και την αγάπη του. Ένα σύντομο ταξίδι στο Σ/Κ θα ανανεώσει και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά προσφέροντας και στους δυο σας στιγμές μοναδικές, ζεστασιάς και τρυφερότητας. Εσύ που είσαι μόνος απόλαυσε τα φλερτ που σου προσφέρονται, χαλάρωσε και σύντομα ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της ζωής σου. Ετοιμάσου να ζήσεις τα δυνατά συναισθήματα που θα σε πλημμυρίσουν.

Σχολίασε το