Επέτειος: Tips για να περάσετε διαφορετικά τη μέρα με το ταίρι σου

0
257

Πλησιάζει η επέτειος σας και όλα τα συνηθισμένα τα έχετε κάνει; Τα ρούχα, τα σοκολατάκια, τα λουλούδια και ναι τα σουβλάκια (γιατί όχι) τα έχεις βαρεθεί; Ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από τις mainstream επιλογές και να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Μην αγχώνεσαι, καταλαβαίνω… Ξέρω τι πάει να πει να δουλεύεις ολημερίς και το βράδυ απλά να θέλεις να ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. Η επέτειος ωστόσο, για σένα αλλά και για το ταίρι σου πρέπει να ναι κάτι τελείως διαφορετικό από την καθημερινότητά σας. Μην διστάσεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό! Πίστεψε με, θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλεις. Θα ανανεωθείτε και σίγουρα θα ανάψει ξανά η φλόγα μέσα σας αν την έχετε χάσει.

Γι’ αυτό λοιπόν, βρίσκομαι εγώ εδώ! Για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση. Πάρε χαρτί κάθισε αναπαυτικά και άκου τι έχω να σου προτείνω!

Άλμπουμ φωτογραφιών 

Αρχικά, μπορείς να δημιουργήσεις κάτι όμορφο εσύ και να το προσφέρεις στο ταίρι σου. Ήμουν σίγουρος, πως θα το είχες σκεφτεί και εσύ αλλά δεν θα ήξερες τι ακριβώς μπορείς να φτιάξεις. Λοιπόν, άκου! Μία αρκετά καλή ιδέα είναι να αγοράσεις ένα άλμπουμ φωτογραφιών και γιατί όχι να το γεμίσεις με φωτογραφίες σας. Είναι ιδιαίτερη κίνηση και σίγουρα θα συγκινήσει το ταίρι σου. Αν πάλι θέλεις να το πας ένα level παραπάνω, μπορείς να γράψεις ένα κειμενάκι πίσω από κάθε φωτογραφία, μία ανάμνηση, ίσως κάτι που σου έκανε εντύπωση εκείνη τη μέρα. Με αυτήν την κίνηση σίγουρα θα εντυπωσιάσεις το ταίρι σου.

Κεράκια και κρασί

Άλλη μία καλή ιδέα θα ήταν να πάρεις κρασάκι και διακοσμητικά κεράκια. Θα μου πεις το κρασί εντάξει μπορώ να το καταλάβω αλλά τα κεράκια πού κολλάνε στην όλη υπόθεση. Δεν σου είπα να χαλαρώσεις, εγώ για σένα δουλεύω. Δεν χρειάζεται να σκεφτείς εσύ τώρα κάτι. Θα σου δώσω εγώ τροφή για σκέψη και εσύ απλά μπορείς να επιλέξεις κάποια ιδέα κι αν θες γιατί όχι, να την εμπλουτίσεις με το δικό σου στοιχείο.

Επανέρχομαι λοιπόν στα λεγόμενά μου. Πάρε μπόλικα κεράκια και τοποθέτησέ τα στο πάτωμα δίπλα στην πόρτα δημιουργώντας ένα δρομάκι μ’ αυτά. Αν θέλεις, μπορείς να προσθέσεις και τριαντάφυλλα μαζί με τα κεράκια. Αφού φτιάξεις το δρομάκι σε ένα μεγάλο σημείο του σπιτιού “γράψε'” χρησιμοποιώντας τα κεράκια μία φράση για το ταίρι σου. Βέβαια και ένα “ΣΕ ΑΓΑΠΩ” θα ήταν αρκετό. Τέλος ,για να μην απορείς, το κρασί γιατί στο πρότεινα στην αρχή, βάλε σε δύο ποτήρια λίγο και ακούμπησέ τα δίπλα από τη φράση. Μόλις δει την φράση και συγκινηθεί πάρε τα ποτήρια, τσουγκρίστε τα (τσινγκ) και πιείτε στην υγεία σας! 😉

Βάζο με χαρτάκια-λόγους που είστε μαζί

Τελευταία επιλογή, όσον αφορά τις κατασκευές, είναι να αγοράσεις ένα βάζο, αρκετά χαρτάκια και ένα κόκκινο χαρτόνι. Τύλιξε το βάζο με το κόκκινο χαρτί έτσι ώστε να μην φαίνεται το περιεχόμενό του. Γράψε λοιπόν στα χαρτάκια που ανέφερα παραπάνω τους λόγους για τους οποίους είστε μαζί. Πολλές φορές το έχουμε ανάγκη να μας θυμίζει το ταίρι μας τους λόγους που μας επέλεξε.

Μία μονοήμερη ή ένα ταξίδι δώρο

Και ναι,πες στο ταίρι σου μην κανονίσει τίποτα τότε… Μην αναφέρεις τον λόγο όμως! Άσε την φαντασία του ή της να τρέξει! Στόχος σου άλλωστε με αυτό το δώρο είναι να τον ή την εντυπωσιάσεις. Αν έχεις αυτοκίνητο, ακόμα καλύτερα. Πηγαίνετε άμεσα προς τον προορισμό. Αν πάλι όχι πάρε το ταίρι σου και πηγαίνετε στα ΚΤΕΛ. Μόλις φτάσετε, ανακοίνωσε την έκπληξη και βουρ για μία χαλαρωτική απόδραση.

Ένα ρομαντικό διήμερο θα ανεβάσει την διάθεσή σας και σίγουρα θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Αν πάλι επιλέξεις μία μονοήμερη εκδρομή διάλεξε έναν προορισμό κοντινό για να αξιοποιήσετε πλήρως το χρόνο μεταξύ σας και όχι με το λεωφορείο ή τα μέσα.

Προσωπικά έχω δοκιμάσει τα 3 από τα 4 που σου ανέφερα παραπάνω και μπορώ να σου επιβεβαιώσω πως είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σου συστήνω να τα δοκιμάσεις και είμαι σίγουρος πως θα κλέψεις τις εντυπώσεις και θα προκαλέσεις πολλές συγκινήσεις.

 

Σχολίασε το