Ελένη Φουρέιρα: Το τεστ που αποκαλύπτει την καταγωγή της

0
355

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την αποκάλυψη της καταγωγής της Ελένης Φουρέιρα. Ωστόσο, ένα τεστ DNA από τη MyHeritage ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και να αποκαλύψει στην Pop τραγουδίστρια την πραγματική της καταγωγή.

Αποκάλυψη Σοκ

Μία είδηση σοκ επιφύλαξαν τα αποτελέσματα της MyHeritage για την Ελληνίδα Beyonce. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία MyHeritage που ήταν και ο χορηγός της φετινής Eurovision έκανε τεστ DNA σε όλους τους συμμετέχοντες και όχι μόνο. Το τεστ αποκάλυψε σε όλους την πραγματική καταγωγή τους ενώ δεν έλειψαν και οι σοκ αποκαλύψεις. Πιο χαρακτηριστική ήταν της Ελένης Φουρέιρα.

Τα αποτελέσματα, αν και η ίδια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως κατάγεται από την Αλβανία, διέφεραν από όσα ήξερε μέχρι στιγμής. Το τεστ έδειξε πως κατά 69,8% κατάγεται από την Ελλάδα ή την Νότια Ιταλία ενώ μόλις το 29,8% πως έχει καταγωγή από τα Βαλκάνια. Το υπόλοιπο με βάση το εμπεριστατωμένο τεστ 1,3% την θέλει να είναι Εβραία.

Η Ελένη Φουρείρα φανερά έκπληκτη είπε τα εξής: “Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα. Περίμενε! Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα. Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από Νότια Ιταλία; Τι να πω;. “

Αξίζει να σημειωθεί, πως το ίδιο από το ίδιο τεστ πέρασαν η Τάμτα και η Κατερίνα Ντούσκα με την πρώτη να εμφανίζεται στα αποτελέσματα πως έχει καταγωγή 94,2% από την Δυτική Ασία ενώ η Κατερίνα Ντούσκα κατά 70,6% έχει ρίζες από την Ελλάδα. Οφείλουμε να ενημερώσουμε, πως η Τάμτα έχει καταγωγή από την Γεωργία και η Κατερίνα Ντούσκα είναι μισή Ελληνίδα και μισή από τον Καναδά.

Αν δεν γνωρίζεις για το τεστ DNA της MyHeritage μπορείς να δεις πληροφορίες εδώ.

Σχολίασε το