Εβδομαδιαίες προβλέψεις 29/10/18 – 04/11/18

0
354

Και με τούτα και μ’ εκείνα μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου κι αν κι ο καιρός φαίνεται ήπιος και φιλικός τα ζώδια δεν φαίνονται να είναι τόσο ήρεμα. Ενημερωθείτε για όλες τις προβλέψεις του ζωδιακού και προετοιμαστείτε για τα παιχνίδια της μοίρας…

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα σε ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα, κοινωνική ζωή πλούσια σε δράση κι ενδιαφέροντα, νέες γνωριμίες, ευκαιρίες για την ανάδειξη των ικανοτήτων σου θα προσθέσουν στο προφίλ σου ακόμα πιο έντονη δραστηριότητα και αύρα. Απόφυγε αντιπαραθέσεις κάθε είδους είτε με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος είτε με γνωστούς ή φίλους, γιατί δε θα οδηγήσουν σε καμιά λύση αφού δεν βλέπουν οι άλλοι τα πράγματα όπως εσύ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά θετική και δοτική για σένα. Μερικά ζητήματα από το παρελθόν θα σε απασχολήσουν και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις που μπορεί να προκληθούν από άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου και να διευρύνεις τον κοινωνικό κύκλο των γνωριμιών σου. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή, αν και θα ξεκινήσει με κάποιες σχετικές δυσκολίες ωστόσο εσύ με την ευστροφία σου και την ιδιαίτερη ικανότητά σου να αντιστέκεσαι σε ότι προσπαθεί να σε καταβάλλει, θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις τα πάντα προς το καλύτερο. Χαλάρωσε… απόφυγε αρνητικούς ανθρώπους και γέμισε τις μπαταρίες σου με αισιοδοξία!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για σένα, αν και έχεις συσσωρεύσει μεγάλη κούραση τα αποτελέσματα της κοινωνικής σου καταξίωσης σε δικαιώνουν και επιβεβαιώνουν την αξία σου τόσο στους άλλους όσο και στον ίδιο σου τον εαυτό. Σημαντικές εξελίξεις θα έχεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και τις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, καθώς κατεβαίνει το θερμόμετρο αυξάνει και η ένταση μέσα σου σχετικά με θέματα που θες να ολοκληρώσεις και να τα κλείσεις. Τυχόν δυσκολίες, αναβολές και αναποδιές να σου χαλάσουν την ψυχολογία, αλλά καλό είναι να σκέφτεσαι πιο χαλαρά. Βγες με φίλους, απόλαυσε βραδινές εξόδους με καλή παρέα, συζήτησε θέματα που σου αρέσουν και σε αποφορτίζουν. Απόφυγε μικροεντάσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και μην αναλώνεσαι με πράγματα και καταστάσεις που σε στεναχωρούν.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα σου ξεκινά με πλούσια κοινωνική δράση, συμμετοχή σε συλλογικές κοινωνικές και δημόσιες δράσεις. Η ικανοποίηση που νιώθεις είναι ορατή, φαίνεται και σε χαροποιεί και ακτινοβολεί επάνω σου. Έχεις κερδίσει το ενδιαφέρον των φίλων και γνωστών και αυτό σε κάνει να νιώθεις δυνατός και με αυξημένη την αυτοεκτίμηση σου και την αυτοεικόνα σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με αρκετό άγχος μπαίνει η εβδομάδα αυτή που ωστόσο όσο κι αν νιώσεις την πίεση να σε καταβάλει η κοινωνικότητά σου κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Υπάρχει μια διάθεση ανάμικτη σε συναισθήματα. Φίλοι και γνωστοί, έξοδοι κοινωνικού ενδιαφέροντος θα σε βοηθήσουν από τις 31 και μετά που η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιο σου να δεις τα πράγματα αλλιώς και να αναθεωρήσεις πολλές από τις μέχρι σήμερα αρχές σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή έρχεται με εντάσεις και διαφωνίες να σε ταρακουνήσουν και να σε αναστατώσουν, όμως στο χέρι σου είναι να κλείσεις την πόρτα σου σε καθετί αρνητικό που έρχεται να σου χαλάσει τη διάθεση και να σε πονέσει. Οικογενειακά θέματα θα απορροφήσουν αρκετά το ενδιαφέρον σου  και θα ικανοποιηθείς γιατί οι λύσεις που θα δοθούν θα σε δικαιώσουν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου στις 31 θα είναι πλούσια σε όλους  τους τομείς, κοινωνικά και προσωπικά θα κινηθούν σε προτεραιότητα, ενώ πολλές νέες γνωριμίες θα σε φέρουν πιο κοντά στα σχέδια και τους στόχους σου. Ταξίδια αναψυχής θα σε χαλαρώσουν και θα αδειάσουν το είναι σου από τις καθημερινές έγνοιες και προβλήματα. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο για απολαύσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει κάπως παράδοξα, αφού κάποιες ανασφάλειες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος θα φωλιάσουν μέσα σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις όποιες καταστάσεις με λογική και σύνεση κι όλα ξέρεις πολύ καλά πως μπορείς να τα λύσεις. Στον κοινωνικό σου τομέα θα έχεις πλούσια δράση και αυτό θα σε κάνει να δεις πως η αξία σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα σε ανταμείψει σε κάθε σου σχέδιο ή πλάνο. Άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον ίσως σου προκαλέσουν ένταση και κάποιες συζητήσεις να σε κουράσουν και να σου προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση, απόφυγε ξεκαθαρίσματα μιας και ο χρόνος δεν είναι υπέρ σου, κράτα χαμηλούς τόνους και μην αφήνεις την αρνητική ενέργεια των άλλων να σε καταβάλλει.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή αν σε βρίσκει με αρκετό άγχος σχετικά με  εξελίξεις που περιμένεις τις απαντήσεις τους για θέματα ιδιαίτερης σημασίας για σένα. Κάνε λίγο ακόμα υπομονή και θα δεις πως όλα θα κυλήσουν υπέρ σου. Η κοινωνική σου διάθεση θα σε χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τυχόν κυκλοθυμικές καταστάσεις που έχεις νιώσει το τελευταίο διάστημα να σε καταβάλλουν. Προσπάθησε να είσαι με ανθρώπους που σου κάνουν καλό και απόφυγε ό,τι σε στεναχωρεί….

Πηγή: www.myastro.gr

Σχολίασε το