Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05/11/18 – 11/11/18

Και με τούτα και μ’ εκείνα μπήκε και ο Νοέμβριος και προχωρά δυναμικά. Πολλές οι εξελίξεις, πολλά τα γεγονότα. Ενημερωθείτε για τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδιακού και προετοιμαστείτε για τα παιχνίδια της μοίρας…

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή με τον Άρη να επιστρέφει στο ζώδιο σου στις 7 του μήνα θα είναι πολιορκημένη από απρόβλεπτα και απρόοπτα καθώς πολλά ευχάριστα θα σε κερδίσουν, ενώ κάποιες αστοχίες σου θα σου φανούν με ένα πιο ενδελεχές βλέμμα, πως αποτελούν σημάδια για να προβείς σε αναθεωρήσεις σχετικά με τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές, βρίσκονται σε εύνοια. Η εποχή είναι κατάλληλη για ένα ταξίδι ή μια απόδραση με φίλους ή την παρέα σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις από τις οποίες θα νιώσεις πως η αδικία κάποιων δικών σου προσώπων σε πνίγει, προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις γιατί τα πράγματα είναι αρκετά έντονα και η εμπλοκή σου είναι πιθανό να φέρει ρήξεις που θα σε πληγώσουν.

Ταύρος 

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα αυτή με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 7 του μήνα θα είναι μια καταπληκτική περίοδος που θα σε κάνει να νιώσεις χαρά και ικανοποίηση. Η αυξημένη κοινωνικότητά σου σε βρίσκει να απολαμβάνεις όμορφες και ήρεμες στιγμές με φίλους και παρέες. Θα ευνοηθούν νέες γνωριμίες που θα αποδειχτούν σημαντικές, αφού θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κάποιο πολύ κοντινό σου πρόσωπο θα χρειαστεί τη στήριξη και τη βοήθειά σου, η οποία θα είναι πολύτιμη και πολύ σημαντική. Προσπάθησε να είσαι δίπλα σε αυτούς που σε χρειάζονται γιατί έτσι κάνεις καλό και στον εαυτό σου γιατί καταλαβαίνεις πόσο δυναμικός είναι ο ρόλος σου για το στενό περιβάλλον σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, με αισιοδοξία και θετική διάθεση φαίνεται να ξεκινά η εβδομάδα αυτή με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 7 του μήνα και να σε ευνοεί, αν και στο τέλος της θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις που δε θα σου αρέσουν και πολύ. Βέβαια καλό είναι να αντιμετωπίσεις καθετί με ψυχραιμία και θα δεις ότι για όλα υπάρχει λύση και διέξοδος. Οι αστοχίες και οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή και κάθε φορά κάνουν την εμφάνιση τους για να μας κάνουν να νιώθουμε ακόμα δυνατοί και πιο σοφοί. Άτομα από το παρελθόν θα σου κάνουν μια σημαντική έκπληξη με την παρουσία τους που θα σε συγκινήσει. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον ευνοούνται οι συζητήσεις και τα ξεκαθαρίσματα με ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει πολύ όμορφα και ευνοϊκά με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στον Σκορπιό. Οι σωστές κινήσεις που έχεις κάνει αποδίδουν τους καρπούς που θες και σε ικανοποιούν. Προσπάθησε τις μέρες αυτές να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, να κάνεις ευχάριστα πράγματα και να γεμίσεις το είναι σου με όσα εσύ θες χωρίς να καταπιέσεις τον εαυτό σου για τους άλλους. Σου αξίζει η ηρεμία γιατί με αυτήν γεμίζεις ενέργεια και δύναμη. Να ακολουθήσεις προτάσεις για εξόδους με καλή παρέα θα σου κάνει πολύ καλό η όμορφη παρέα και οι χαμηλοί τόνοι. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα πρόβλημα που έχει προκύψει σε έχει απασχολήσει πολύ, αλλά με τη λογική και την ευστροφία που διαθέτεις όλα θα τα λύσεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κινηθείς με διακριτικούς ρυθμούς προκειμένου να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Θα χρειαστεί να χειριστείς με ιδιαίτερη διπλωματία κάποιες σκέψεις σου για μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Γενικά αυτό το διάστημα χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο τα λόγια σου γιατί μπορεί να πληγώσεις ανθρώπους. Απόφυγε το απόλυτο των απόψεών σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Πιθανό είναι να κάνεις ένα ταξίδι, προκειμένου να βρεις την ηρεμία και τη χαλάρωση που θες.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα αυτή με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 7 του μήνα θα σου χαρίσει αρκετή ικανοποίηση, θα έχεις όμορφη διάθεση, θα χαλαρώσεις και θα ηρεμήσεις με καλή παρέα και φίλους. Τις μέρες αυτές θα νιώσεις πολύ ωραία με την παρουσία φίλων και γνωστών, ενώ είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποια άτομα που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδια που επιθυμείς πολύ. Κοινωνικές συναναστροφές και συναντήσεις θα δώσουν όμορφο χρώμα στη ζωή σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρχει μια όμορφη και αρμονική ατμόσφαιρα και διάθεση να είσαι κοντά σε κοντινά σου πρόσωπα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική περίοδο, καθώς με την επιστροφή του Άρη στον Κριό από τις 7 του μήνα και μετά θα έρθεις αντιμέτωπος με θέματα που έχεις αφήσει εδώ και καιρό στην άκρη και θα ζητήσεις από μόνος να τα βάλεις σε τάξη και να τα τακτοποιήσεις. Στον κοινωνικό τομέα φαίνεται να αυξάνει το εύρος των γνωριμιών σου που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να ρίξεις τα όποια τείχη σας χώριζαν ή σας απομάκρυναν, θα δεις ότι όλα μπορούν να γίνουν, αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και δώσεις χώρο στην κατανόηση και την καλή διάθεση των άλλων. Όλα φαίνεται πως θα πάνε πολύ καλύτερα στο άμεσο μέλλον.

Σκορπιός 

Αγαπητέ Σκορπιέ, την εβδομάδα αυτή τα νέα για σένα έχουν την αύρα της επιτυχίας, αποδοχής και αναγνώρισης. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου στις 7 του μήνα θετικά θα εξελιχτούν τα περισσότερα από αυτά που είχες δρομολογήσει. Προσπάθησε να ανοιχτείς ακόμα περισσότερο στους ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντός σου και θα δεις πως θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Συναντήσεις με φίλους και μικρές αποδράσεις σε ήσυχα μέρη θα σε ξεκουράσουν και θα αναπτερώσουν τη διάθεσή σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα έχεις πολύ όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή με τον Δία να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου στις 8 του μήνα θα έχει αρκετές εκπλήξεις τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά και θετικά για σένα. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες είναι πολύ ιδανικές για να τις εκμεταλλευτείς. Οι στόχοι σου πλησιάζουν στην επίτευξή τους κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου. Συναντήσεις με φίλους, γνωστούς και άτομα του περιβάλλοντός σου θα σε κάνουν να περάσεις στιγμές ευχάριστες, χαλαρές και να επανατοποθετήσεις πολλές από τις σκέψεις σου σχετικά με την αξία της παρέας σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα που είχες καιρό να δεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή θα σε καλέσει να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις, να αποφύγεις τις πιέσεις και το άγχος καθώς είναι πολλές οι φορές που νιώθεις μεγάλη εσωτερική ένταση. Γνωρίζεις πως οι αντοχές σου χτυπούν αρκετά συχνά στο κόκκινο, αλλά οι δυνατές και δύσκολες προκλήσεις είναι αυτές που σε συγκινούν και αποτελούν τα δικά σου στοιχήματα ζωής. Προσπάθησε να χαλαρώσεις σε εξόδους με φίλους. Το διάστημα αυτό με την Αφροδίτη να παραμένει στον Ζυγό προσφέρεται για χαλάρωση και ξεκούραση, άδειασε το μυαλό σου κι άσε λίγο έξω από τη ζωή σου το αυστηρό σου πρόγραμμα. Κάνε περιπάτους, πήγαινε σε όμορφα και ήρεμα μέρη στον ελεύθερο χρόνο σου, προσπάθησε να γεμίσεις το είναι σου με πράγματα που σε ευχαριστούν, γιατί αν αφεθείς στις εντάσεις σου υπάρχει κίνδυνος να νιώσεις κάποια προβλήματα υγείας.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα έχει αρκετή πίεση και άγχος, οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες αφού έχεις αφήσει αρκετές εκκρεμότητες ανοιχτές. Είσαι δυνατός και δημιουργικός, πράγμα που αυξάνει την κοινωνικότητά σου και το εύρος των γνωριμιών σου. Προσπάθησε να απολαύσεις εξόδους με φίλους και καλή παρέα και θα δεις ότι τίποτα δε θα σε εμποδίσει να καταφέρεις την πραγματοποίηση των στόχων σου, γιατί οι άλλοι πιστεύουν πολύ στις ικανότητές σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με άτομα κοντινά σου, θα ξεπεραστούν κάποιες ατυχείς στιγμές που σας είχαν απομακρύνει και θα ανοίξει ένας νέος δρόμος σε επίπεδο σχέσεων και επικοινωνίας.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 7 του μήνα θα είναι πολύ ευνοϊκή για να χαλαρώσεις, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με το καθετί που σου δίνει χαρά και ευχαρίστηση. Απόφυγε κάποιες μικροεντάσεις ή την εμπλοκή σου σε διαφορές που αφορούν τρίτους, μην μπαίνεις σε διαδικασίες λόγου και αντίλογου. Μια βόλτα με φίλους είναι η καλύτερη απόδραση στις πιέσεις που τυχόν δέχεσαι. Προστάτεψε τον εαυτό σου από τις κακές επιδράσεις του περιβάλλοντος, πρόσεχε την υγεία σου, ένας πόνος ή μια ενόχληση που νιώθεις μπορεί να οφείλεται στο άγχος που σε καταβάλλει την περίοδο αυτή, αλλά είναι και ένας πολύ καλός λόγος για να κάνεις ένα πιο λεπτομερή έλεγχο.

Πηγή: www.myastro.gr

Σχολίασε το