Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03/12/18 – 09/12/18

Και με τούτα και μ’ εκείνα μπήκαμε και στον Δεκέμβρη. Μήνας εορτών, μήνας εξελίξεων. Ενημερωθείτε για τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδιακού και προετοιμαστείτε για τα παιχνίδια της μοίρας…

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι την Πέμπτη θα είναι γεμάτη εκπλήξεις κι ανατροπές για σένα, καθώς κάποιες συμφωνίες για τις οποίες είχες αφιερώσει χρόνο και είχες επενδύσει στην επιτυχία τους θα σε απογοητεύσουν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάποια άτομα που μέχρι τώρα είχες απομακρύνει από τη ζωή σου θα σε πλησιάσουν κι αυτό θα είναι η αρχή για να επιλυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος και να γίνουν νέα βήματα. Προτάσεις για εξόδους θα σε βοηθήσουν να κάνεις σημαντικές γνωριμίες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα αυτή με την πλανητική αύρα και την αστρική της εύνοια με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά θα σου προσδώσει μια σειρά από νέες εμπειρίες, ενδιαφέρουσες συναντήσεις, πολύτιμες γνωριμίες. Προσπάθησε να ακούσεις καλά, να επεξεργαστείς πολύ σοβαρά προτάσεις που θα σου προκύψουν αυτές τις μέρες, μη βιαστείς να δεχτείς αν προηγουμένως δεν αξιολογήσεις τα υπέρ και τα κατά. Στην οικογένειά σου ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο θα περάσει μια περιπέτεια που καλό είναι να του συμπαρασταθείς και να το βοηθήσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, όσο κι αν σου φταίνε μερικές φορές όλα και κάνεις διάφορες σκέψεις ανακατεύοντας το μυαλό σου, αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά θα νιώσεις σίγουρος για πολλά πράγματα, θα ικανοποιηθείς από τα αποτελέσματα και τους στόχους που θα πετύχεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξει αρμονία και κάποια θέματα που έχεις προς επίλυση θα δρομολογηθούν στα μέτρα και τα σταθμά που σε ικανοποιούν. Ένα ταξίδι θα σε φέρει κοντά σε πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την αίσθηση μιας έντονης ανακούφισης, καθώς τα πολλά τρεξίματα του τελευταίου διαστήματος σε είχαν κουράσει. Θα νιώσεις τη χαρά της χαλάρωσης και θα αρχίσεις να αφιερώνεις χρόνο σε σένα και τα θέλω σου! Θα κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν, έξοδοι με φίλους, νέες γνωριμίες και παρέες, οικογενειακές συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, συμμετοχή σε κοινωνικά προγράμματα θα κερδίσουν την προσοχή σου και τα ενδιαφέροντά σου. Θα νιώσεις αρκετά τυχερός καθώς η πλανητική εύνοια των ημερών με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά θα σε γεμίσει θετική ενέργεια και καλή διάθεση.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά θα κινηθεί με πολλά θετικά καθώς η διάθεσή σου είναι ανανεωμένη και νιώθεις δυνατός και ακμαίος. Προβλήματα του παρελθόντος φαίνεται να έχουν πάρει την οριστική σου λύση, ωστόσο αν για οποιοδήποτε λόγο αρχίσουν συζητήσεις με πρόσωπα που σε είχαν στεναχωρήσει ή πιέσει καλό είναι να αλλάξεις πορεία και να μην εμπλακείς σε καμία συζήτηση. Σου αξίζει ηρεμία και ξεκούραση.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά σου υπόσχεται χαμόγελα και πολλές στιγμές χαράς και ικανοποίησης. Η επίτευξη ενός πολύ σημαντικού στόχου σου σε έκανε να γεμίσεις αυτοπεποίθηση, να τονώσεις τα συναισθήματα της αυτοεικόνας σου και τώρα επιτέλους θα απολαύσεις αυτό που λένε κάνω δώρο στον εαυτό μου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον αρκετά πράγματα έχουν επιλυθεί και οι σχέσεις με κοντινά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου έχουν βρει το δρόμο και τη χρυσή τομή τους.

Ζυγός

Η διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα θα είναι ανάμικτη με συναισθήματα που θα σε πνίγουν αλλά και θα σε ικανοποιούν. Τις τελευταίες ημέρες έχεις μια ένταση μέσα σου κι αυτό δυσχεράνει την επικοινωνία σου με το περιβάλλον σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, να μη θες να περνάει πάντα το δικό σου, δεν είναι όλα κομμένα και ραμμένα όπως εσύ τα θες, σκέψου ότι και οι άλλοι έχουν τη θέση τους δεν μπορεί να επιμένεις πως εσύ έχεις πάντα δίκιο.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, την εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά θα μπορέσεις με βεβαιότητα να πεις ότι οι καρποί των προσπαθειών σου είναι αυτοί που περίμενες και σε ικανοποιούν. Η αύξηση του κύκλου των γνωριμιών σου θα σε βοηθήσει στο να πάρεις ρίσκα κοινωνικά, προσωπικά και επαγγελματικά. Ακόμη και μια μετακόμιση που σε άλλες περιπτώσεις θα θεωρούσες δύσκολη, τώρα θα τη δεχτείς με μεγάλη ικανοποίηση και θετική αλλαγή στη ζωή σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον μια ένταση με συγγενικά σου πρόσωπα θα σε στεναχωρήσει αρκετά, καλό είναι να μην δώσεις και ιδιαίτερη σημασία ή προσοχή γιατί μπορεί τα πράγματα να οξυνθούν ακόμα πιο πολύ. Κράτα αποστάσεις!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Πέμπτη και μετά θα κυλήσει όμορφα και αρμονικά στη σκέψη και τη διάθεσή σου. Θα έχεις αρκετές συναντήσεις με παλιούς και νέους φίλους, θα έχεις έντονη κοινωνική δράση τις προσεχείς μέρες που σε συνδυασμό με τη διάθεσή σου να βοηθάς και να συμαπραστέκεσαι στους άλλους θα γεμίσεις αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα θέμα κληρονομικό θα πάρει τη λύση του και θα τακτοποιηθούν πια ζητήματα που χρονοτριβούσαν και σε ταλαιπωρούσαν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή αν και πέρασες αρκετή πίεση τις προηγούμενες ημέρες θα σου προκαλέσει αρκετές εντάσεις και θα σε προβληματίσει αρκετά. Σίγουρα η αυτοκριτική σου πολλές φορές αγγίζει πολύ βαθιά το είναι σου, όμως πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να αλλάξεις όλο τον κόσμο, κράτα τον εαυτό σου σε ισορροπία, μην κλείνεσαι και βρες να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη εκπλήξεις, πρόσωπα αγαπημένα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που ζουν στο εξωτερικό θα έρθουν κοντά σου και θα σε βοηθήσουν στα σχέδια και τους στόχους που έχεις βάλει. Στην κοινωνική σου ζωή θα λάβεις μια πρόσκληση που θα σε γεμίσει χαρά. Παράλληλα η αύξηση του κύκλου των γνωριμιών σου θα σε γεμίσει αισιοδοξία και χαρά. Νομικές υποθέσεις θα πάρουν το δρόμο που επιθυμείς, ενώ η λήψη κάποιων νομικών εγγράφων θα σου δώσει ικανοποίηση αφού θέματα που χρόνιζαν κλείνουν σιγά σιγά ένα ένα!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή θα είναι ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη αφού θα ικανοποιήσεις στόχους και επιθυμίες που έχεις μέσα σου τόσο δυνατά κι έντονα. Νέες γνωριμίες, πρόσωπα με θέσεις που θα σε βοηθήσουν στην κοινωνική σου ανέλιξη, συναντήσεις με αγαπημένους φίλους θα είναι στο προσκήνιο των ημερών. Στο μεταξύ η τακτοποίηση μιας οικογενειακής υπόθεσης θα σου δώσει ικανοποίηση σε μεγάλο βαθμό. Προσπάθησε να απολαύσεις κάθε νέα στιγμή που σε δικαιώνει και σε γεμίζει σε κάθε επίπεδο και τομέα.

Πηγή: www.myastro.gr

Σχολίασε το