Εμείς σας βρήκαμε το κατάλληλο μέρος και τους κατάλληλους ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να πέτυχετε το στόχο σας! Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και επιμονή και όλα τα αλλά… αφήστε τα στο Γιώργο και τον Κώστα!

Εδώ, αυτό που μαθαίνεις είναι πως: «εκείνος που κυριαρχεί, είναι εκείνος που μπορεί και κυριαρχεί στον εαυτό του». Μέσα από τη διεργασία αυτού, θα γίνεσαι αφεντικό της σκέψης σου. Το πιο σημαντικό σε αυτόν το χώρο είναι ότι δεν αισθάνεσαι πελάτης. Ασχολούνται μαζί σου συνεχώς και σε αντιμετωπίζουν ξεχωριστά από τους υπολοίπους. Και κάτι ακόμα: Εκεί είναι σιγουρο πώς θα αποκτήσεις καινουργιους φίλους!

Πρωινά και απογευματινά μικρά γκρουπ ή personal για ένα, δύο ή τρία άτομα. Η δουλειά που γίνεται είναι κάτι το ξεχωριστό σε αυτό το κομμάτι. Για το λόγο αυτό, στήνεται με βάση τη δική σου ιδιοσυγκρασία, σωματότυπο, ικανότητες, τις προσωπικές ανάγκες σου. Μπορεί στην αρχή να μην το κατέχεις πολύ. Βλέπεις όμως στην πορεία ότι αποκτάς άμεσα δύναμη, προχωράς, βελτιώνεσαι, θες να είσαι εκεί. Όλος αυτός ο εθισμός δεν έχει να κάνει απόλυτα με την εξέλιξη-βελτίωση του κορμιού σου, αλλά γίνεται αυτόματα η ψυχοθεραπεία σου. Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο του Arena. Ο Γιώργος και ο Κώστας φροντίζουν να σου θυμίζουν πως: «εάν η απαισιοδοξία είναι θέμα διάθεσης, η αισιοδοξία είναι θέμα θέλησης» και σε βάζουν στη διαδικασία έτσι ώστε να επιλέξεις το δεύτερο.

Ολοκληρώνοντας, θα πρέπει να τονιστεί ότι αυτό που μετράει δεν είναι μόνο η επιθυμία σου για να νικήσεις τον εαυτό σου. Όλοι λίγο πολύ έχουν τέτοιες βλέψεις. Εκείνο που πραγματικά έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητά σου να δουλέψεις μεθοδικά για να εκπληρώσεις την επιθυμία σου. Να πετύχεις!

Λεωφ. Κηφισίας, Μαρούσι 151 23
Τηλέφωνο: 698 609 9129 

Σχολίασε το