Στην Αθήνα υπάρχει το Qassabah Lounge Cafe το οποίο έχει ψηφιστεί ως το τρίτο καλύτερο μαγαζί για ναργιλέ στην Ευρώπη και εκπροσωπεί την Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα.

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο που συνδυάζει τα χρώματα ενός ιταλικού Espresso Bar, τη minimal διακόσμηση & τα ανατολίτικα στοιχεία προσφέρει στους πελάτες τους ότι καλύτερο!

Έτσι δημιουργήθηκε ένα αυθεντικό Lounge Cafe που σας περιμένει όλη την ημέρα με ελληνικό στην χόβολη, Espresso με την ποιότητα τις illy αλλά και ποικιλίες τσαγιών από βότανα! Όχι οποιαδήποτε βότανα αλλά αυτά από το γνωστό Δρόμο Του Τσαγιο που είναι επιλογή πολλών επωνύμων αλλά και λάτρεων του τσαγιού. Το βράδυ, είναι μια καλή επιλογή για ένα ωραίο χαλαρό ποτάκι, απολαμβάνοντας την Lounge μουσική,και με τη συνοδεία των καλύτερων Ναργιλέδων της πόλης! Με τον ανατολίτικο του χαρακτήρα, την ποιότητα και τις καλές τιμές του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει καταφέρει να συζητηθεί όσο λίγα μαγαζιά της περιοχής!


Παράλληλα ο κάθε πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσά από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων (πάνω από 120 γεύσεις και μιξ), μάρκες και κατηγορίες Ναργιλέ. Επίσης, είναι ιδανικό για επαγγελματικά meeting ή χαλαρές συζητήσεις, πάντα με την απόλαυση του καλύτερου ναργιλέ. Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές!!! Αυτές τις γιορτές λοιπόν δίνουμε ραντεβού στο ..

Qassabah Lounge Cafe

  • Χερσικρατους 8, Ζωγράφου
  • 690 719 4317

 

Σχολίασε το