Διαγωνισμός: Κέρδισε 2 διπλές προσκλήσεις για το Athens Coffee Festival

0
446

Αν είσαι λάτρης του καφέ, αν το πρωί δεν μπορείς να πεις καλημέρα χωρίς έναν μυρωδάτο γαλλικό ή έναν απολαυστικό espresso, αν τα απογεύματά σου είναι ανούσια χωρίς τη συντροφιά ενός cappuccino ή ενός mochaccino έρχεται ένα Φεστιβάλ αποκλειστικά για εσένα! Το Athens Coffee Festival επιστρέφει στις 29,30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι και το Athensstories.gr σου εξασφαλίζει μία διπλή πρόσκληση!!!

Ακολούθησε τη σελίδα μας στο Facebook και πάρε μέρος στον διαγωνισμό εδώ.

 

Το Athens Coffee Festival είναι μία μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του, η οποία απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες του κλάδου, τους home barista αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό!

Το Athens Coffee Festival, από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση, το Μάιο του 2016, κατόρθωσε να αναδειχθεί ως ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ καφέ σε παγκόσμιο επίπεδο! Η ισχύς της δυναμικής του επιβεβαιώνεται άλλωστε, από τον εντυπωσιακό αριθμό των επισκεπτών, τις δηλώσεις ικανοποίησης των εταιρειών που συμμετείχαν, αλλά και τα θετικά σχόλια των σημαινόντων προσώπων του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε μία περίοδο που η αγορά του καφέ βρίσκεται στο απόγειο της ανάπτυξής της, διανύοντας την πιο ώριμη φάση της, το Αthens Coffee Festival αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες, αλλά και το ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται να γνωρίσει από κοντά όλες τις καινοτομίες και τα τεκταινόμενα της αγοράς, από τους εμβληματικούς οίκους espresso, αλλά και τους καταξιωμένους Έλληνες και ξένους specialty coffee roasters.

Για να καλύψει αποτελεσµατικά τις ανάγκες των επιχειρήσεων καφεστίασης το φεστιβάλ θα πραγματοποιείται στο τέλος Σεπτεµβρίου κάθε χρόνου, ενόψει της επερχόμενης χειµερινής σεζόν. Φέτος, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, θα φιλοξένησε το 3ο Athens Coffee Festival το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2018. Στόχος είναι η όσο το δυνατόν µεγαλύτερη προσέλκυση όλων των επαγγελµατιών του κλάδου, από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και επιλεγµένων σηµαντικών επισκεπτών από το εξωτερικό. Παράλληλα το φεστιβάλ θα συνεχίσει να απευθύνεται στο δυναµικό κοινό των καταναλωτών που είναι λάτρεις του καφέ και ενδιαφέρονται για τις νέες τάσεις και εξελίξεις που διαµορφώνονται στο χώρο.

Σχολίασε το