Δάκρυσε η Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης, λύγισε η γνωστή δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος δάκρυσε, όταν μίλησε για την περίοδο που έχασε το σύζυγό της, περίοδος που συνέπεσε με την εγκυμοσύνη της γεγονός που δυσκόλεψε ακόμη παραπάνω την δυσάρεστη κατάσταση που αντιμετώπιζε.

Τι συνέβη 

Η Πόπη Τσαπανίδου όταν αναφέρθηκε στο χαμό του συζύγου της Ευτύχη Μανωλαράκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της. Η δημοσιογράφος έκανε λόγο τόσο για το δυσάρεστο συναίσθημα του χαμού του αγαπημένου προσώπου της αλλά και για την κύηση που διένυε ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως η οικογένεια της της στάθηκε πολύ εκείνες τις στιγμές αλλά και τα χρόνια που ακολούθησαν.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη εξομολογήθηκε τα εξής: “Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του”.

Συμπλήρωσε δε, πως χρειάστηκε ουσιαστικά έναν ολόκληρο χρόνο για να συνειδητοποιήσει όσα είχαν συμβεί. Στη συνέχεια, τόνισε πως οι γονείς της, ήταν βράχοι για εκείνη. H Πόπη Τσαπανίδου συνέχισε μοιραζόμενη με την Ελεονώρα και τους τηλεθεατές μία συζήτηση που είχε με τη μαμά της. “Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι “ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη”. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε“.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνέντευξη αυτή χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως κατάθεση ψυχής της δημοσιογράφου. Για εμάς αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο ενός ανθρώπου που ξεπέρασε κάθε δυσκολία και ξαναστάθηκε στα πόδια του.

Σχολίασε το