Γνωστό μοντέλο βρέθηκε σε φρουτεμπορική αλυσίδα

0
303

Κι όμως δεν πρόκειται για κάποιο click bait ή κάτι τέτοιο, αλλά για μία πραγματική είδηση. Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του ελληνικού διαγωνισμού Greeces Next Top Model, βρέθηκε σε γνωστή φρουτεμπορική αλυσίδα προκειμένου να εφοδιαστεί με τα πιο φρέσκα και αγνά φρούτα και λαχανικά, αφού προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της.

Τι συνέβη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σύμφωνα και με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αγόρασε τον αγαπημένο της χυμό και όχι μόνο, από την πασίγνωστη αλυσίδα Φρουτεμπορική Μυλωνάς.

Το ταλαντούχο μοντέλο προσέχει τη διατροφή της χρόνια ενώ πάντα επιλέγει να απολαμβάνει τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αφού για εκείνη η διατροφή της παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του καλλίγραμμου κορμιού της. Η ίδια όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ακολουθεί απολαμβάνει το φυσικό χυμό της από το Vitamin Bar του μαγαζιού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αν και άρρωστη, η ίδια επιλέγει τη Φρουτεμπορική Μυλωνάς, αφού τα φρούτα και ο φυσικός χυμός είναι τα αγαπημένα της.

Σημασία Φρούτων και Λαχανικών

Τα φρούτα και τα λαχανικά παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διατροφή του ανθρώπου αφού του παρέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες. Βέβαια πρέπει να είναι φρέσκα, ώστε να έχουν όλες τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που είναι αναγκαία στον άνθρωπο. Όλα αυτά όπως φαίνεται είναι χαρακτηριστικά που μόνο η Φρουτεμπορική Αλυσίδα Μυλωνάς έχει, αφού φροντίζει να μας παρέχει τα πιο νόστιμα και ζουμερά φρούτα και λαχανικά!

Εσύ ακόμα να προμηθευτείς τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά;

Σχολίασε το