Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Για άλλη μια χρονιά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καλωσορίζει το πνεύμα των γιορτών με ένα στολισμό που σου κόβει την ανάσα.  Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος κινείται πυρετωδώς σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και αποτελεί το νούμερο ένα μέρος στην Αθήνα για μικρούς και μεγάλους.

Στολισμένο ανατρεπτικά σε κάθε γωνιά του σας προσκαλεί να ζήσετε τον παλμό των γιορτών. Τα ογδόντα στολισμένα έλατα περιμετρικά του καναλιού που υπάρχουν στη καρδιά του πάρκου σε συνδυασμό με τα τρία πανύψηλα έλατα στην Αγορά, αποτελούν ένα συναρπαστικό κόνσεπτ για τους επισκέπτες του. Η διακόσμηση του παρόλα αυτά, δεν σταματάει εκεί, καθώς κάθε γωνιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φέγγει πρωτοπορία, αισθητική και μοναδικότητα.

Γεμάτο φως, ήχους και μια σειρά διαδραστικών εγκαταστάσεων συμπληρώνουν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο τοπίο. Οι φωτεινές αυτές εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν με την επιμέλεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF). Μάλιστα, οι τέσσερις από αυτές εμφανίζονται πρώτη φορά στην Ελλάδα , ενώ οι τρεις σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για να κοσμήσουν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το Φεστιβάλ του Φωτός φωτίζει και δίνει την δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε  με το Πάρκο σε κάθε σας βήμα.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι κάτι παραπάνω από τον στολισμό του, καθώς έχει και μια μεγάλη γκάμα δωρεάν εκδηλώσεων να προσφέρει στο κοινό ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το Παγοδρόμιο που έχει στηθεί στην μία όχθη του καναλιού , το οποίο και λειτουργεί έως τις 24 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ εφόσον ο καιρός το επιτρέπει αποτελεί την απόλυτη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

Στο Φάρο , δε, κάθε μέρα από τις 22/12 έως τις 06/01 παίρνουν σάρκα και οστά τα Χριστούγεννα μέσα από ιστορίες και ένα καστ… έκπληξη!

Από τις  22/12 έως και τις 05/01 κάθε γωνιά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος είναι και ένα παραμύθι καθώς πλήθος ηθοποιών αφηγούνται δημιουργήματα των Αδερφών Γκριμ , του Ντίλαν Τόμας, του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, του Μισέλ Τουρνιέ , του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και πολλών άλλων.

Πέρα από αυτά , σε όλη την εορταστική περίοδο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος λαμβάνουν χώρα συναυλίες, κουαρτέτα καθώς υπόσχεται και μια εκθαμβωτική άνω των προσδοκιών μας Παραμονή Πρωτοχρονιάς. 

Το βράδυ εκείνο, λοιπόν, live θα βρίσκεται ο Mario Bondi, o Huey Morgan(frontman των Fun Lovin’ Criminals, και μαζί με ένα DJ set θα ξεκινάει το πάρτι! Η χρονιά θα μπαίνει με τον καθιερωμένο αγώνα SNF RUN 2019 FIRST RUN και παράλληλα πυροτεχνήματα θα φέγγουν!Το 2019 θα ξεκινήσει έντονα και δυναμικά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οπότε, τώρα, ξέρεις που θα περάσεις το υπόλοιπο των εορτών σου. Συντονίσου και εσύ στους τρελού ρυθμούς του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ζήστο!

Σχολίασε το