Γιορτή της Μητέρας: Το καλύτερο δώρο για τη μαμά μου

0
159

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και εσύ ακόμα να πάρεις κάποιο δώρο για την αγαπημένη σου μαμά; Μην μου αγχώνεσαι όλα καλά, σου έχω εγώ την καλύτερη λύση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την Υγεία στη ζωή μας.

Το Medi Family Athens με αφορμή την Γιορτή της μητέρας πρόσφερε σε εμάς και τις  γυναίκες της ζωή μας το καλύτερο δώρο που δεν είναι άλλο από την υγεία. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει σε πολύ οικονομικές τιμές εξειδικευμένους γυναικολογικούς και μαστολογικούς ελέγχους. Οι έλεγχοι είναι ειδικά μελετημένοι και διαμορφωμένοι για την εκάστοτε μητέρα αλλά και για την κόρη της αφού πρόκειται για δύο ολοκληρωμένα πακέτα ελέγχου τα οποία έχουν δημιουργηθεί προκειμένου τόσο οι μεγαλύτερες αλλά και οι νεότερες γυναίκες να μπορέσουν να εξεταστούν σύμφωνα με τις ειδικές ηλικιακές ανάγκες του οργανισμού τους.

Τι περιλαμβάνει ο έλεγχος

O έλεγχος εμπεριέχει για τις μητέρες μια εξειδικευμένη αιματολογική εξέταση Ca 15 – 3 και ένα υπερηχογράφημα μαστών σε συνδυασμό με μία ψηλάφηση για πιο έγκυρο έλεγχο. Τα αποτελέσματα δε δίδονται από ειδικό ιατρό μαστολόγο ενώ συμπεριλαμβάνεται και κλινική εξέταση. Η σημασία της πρόληψης παίζει καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων υγείας. Πόσο μάλλον για τις γυναίκες που βίωσαν τη γέννα και όχι μόνο.

Αντίστοιχα, για τις νεότερες γυναίκες, ο έλεγχος περιλαμβάνει ένα διακοιλιακό υπερηχογράφημα μήτρας, σαλπίγγων καθώς και ωοθηκών. Στόχο είναι να εξεταστούν τα πολύτιμα όργανα κάθε γυναίκας, προσφέροντας ένα υγιές μέλλον. O έλεγχος περιλαμβάνει ακόμα και υπερηχογράφημα μαστών καθώς και ψηλάφηση προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν αλλοιώσεις. Τέλος για ακόμα μία φορά οι εξετάσεις θα ελεγχθούν από έναν έμπειρο ιατρό μαστολόγο.

Κάθε νέα γυναίκα οφείλει να ενημερώνεται και να προστατεύει τον εαυτό της. Πόσο μάλλον να θωρακίζει την δυνατότητα και την ικανότητα που έχει να αναπαράγει και να δημιουργεί ζωή.

Εσύ τι λες λοιπόν, θα προστατεύσεις με το καλύτερο δώρο τη γυναίκα που σε έφερε στον κόσμο και σε μεγάλωσε; Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ!

Σχολίασε το