Για εκείνους που ξέρουν να περνούν καλά, ένας είναι ο προορισμός ! Palma! Στο κέντρο της Αθήνας σας περιμένει να το επισκεφτείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να απολαύσετε τα ποτά σας και την υπεροχή μουσική!

Το “Palma Athens” είναι ένα Night Club στο κέντρο της Αθήνας  και συγκεκριμένα στο στενό της Tριπτολέμου. Ένα μαγαζί που τον τελευταίο καιρό έγινε φαινόμενο, μας δίνει ξανά την ευκαιρία να το απολαύσουμε και φέτος. Που αλλού; Στο Γκάζι, όπου ο σφυγμός της διασκέδασης χτυπάει δυνατά. Αν μάλιστα είσαι λάτρης της ελληνικής μουσικής, βρήκες στο στέκι σου, που ακούει στο όνομα Palma Club. Το όνομά του παραπέμπει όντως σε ένα μικρό χώρο έτοιμο να σε υποδεχθεί, σαν το σπίτι σου. Μία βόλτα απλά, θα σε πείσει για να το αγαπήσεις και να το κάνεις το δικό σου. Απόλαυσε τις υπηρεσίες του και διασκέδασε μέχρι το πρωί στον μοναδικό του χώρο.

Ο λόγος που το κάνει τόσο αγαπητό σε όλους, είναι αρχικά, επειδή εδρεύει σε έναν κεντρικότατο δρόμο του Κεραμεικού, άλλος λόγος είναι επειδή οι τιμές του είναι προσιτές και προσφέρει τις υπηρεσίες του με τρόπο αξιοθαύμαστο. Με το πιο καλό τους χαμόγελο, το προσωπικό του Palma Club Athens, σε καλοδέχεται στο χώρο του, με τις απίστευτες μουσικές του, μοντέρνες, ξένες και ελληνικές, για να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί. Και ήρθε για να μείνει, αφού κάθε χρόνο δίνει τον καλύτερο εαυτό του, για να αποδειχθεί ξανά και ξανά ότι μιλάμε για ένα κλαμπάκι ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με μοντέρνα διακόσμηση, καθαρά ποτά και πολύ ωραία μουσική.

Το χρυσό και το μαύρο επικρατούν σαν χρώματα και η διακόσμηση του είναι ιδιαίτερα προσεγμένη! Το χαρακτηριστικό στοιχείο που κάνει το “Palma” να διαφέρει από τα υπόλοιπα μαγαζιά είναι ένας μεγάλος φωτιζόμενος φοίνικας στη μέση του κεντρικού bar. Η όμορφη μουσική σε συνδυασμό με τα καθαρά ποτά και το ευγενικό προσωπικό του Palma θα σας κάνει να περάσετε όμορφα βράδια, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!!

Φέτος θα μπει στη λίστα με τα μεγαλύτερα hotspots της πρωτεύουσας γι’ ακόμα μία φορά, αφού ήδη έχει προετοιμαστεί για να υποδεχθεί το κοινό του, με τα διάφορα paries και events που θα πραγματοποιεί και πάλι στο χώρο του.

 Μην χάνετε χρόνο… Ραντεβού κάτω από τον φοίνικα!

211 0125725

Τριπτολέμου 46, Αθήνα

 

Σχολίασε το