Γίνε και εσύ ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ

0
594

Πάνω από όλα έχει η ανθρώπινη ζωή… Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα μικρό παιδί που μόλις τώρα ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη ζωή και τόσο άδικα πάει να του στερηθεί. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ περαιτέρω… Όλοι νομίζω αντιλαμβανόμαστε πως σας μιλάω για τον Παναγιώτη Ραφαήλ το παιδάκι μόλις 18 μηνών που διαγνώσθηκε ότι πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία.

Έκκληση της οικογένειας για βοήθεια

Η οικογένεια παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετό καιρό έχει παραδώσει τα απαραίτητα χαρτιά για να μπορέσει ο μικρός άγγελος να μεταφερθεί στο εξωτερικό, όπως φαίνεται η γραφειοκρατία είναι τόσο μεγάλη που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή ενός αθώου παιδιού.

Η έκκληση των γονιών του μικρού δεν ζητούν κάτι παράλογο παρά την έγκριση της αίτησής τους για να μπορέσουν να μεταφερθούν με το αβοήθητο τη δεδομένη στιγμή παιδί τους στην Ευρώπη. Οι ίδιοι, σε ανακοίνωση τους στην σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ» στο Facebook (δείτε εδώ), απευθύνουν έκκληση στον κόσμο και ζητούν τη συνεισφορά του:

Δεν πρόκειται να αφήσουμε το παιδί μας αβοήθητο! Ο χρόνος μας πιέζει! Θα συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι χρειαστεί! Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να διεξάγουμε έρανο προκειμένου να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε οι ίδιοι το χρηματικό κόστος που απαιτείται. Έχουμε πλήρη συνείδηση της δυσκολίας συγκέντρωσης του συγκεκριμένου ποσού και δεν σταματάμε να ελπίζουμε πως ίσως ο κρατικός μηχανισμός σταθεί κάποια στιγμή στο πλευρό μας. Τα μηνύματα όμως όλων όσων ενδιαφέρονται, ελπίζουν και αγαπάνε τον Παναγιώτη μας, μας δίνουν την ώθηση για να το προσπαθήσουμε!
Σας καλούμε να συνεισφέρετε στην προσπάθειά μας με όποιο χρηματικό ποσό μπορείτε και σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για αυτό!

Παρακαλώ κοινοποιήστε να ακουστεί η ιστορία του παιδιου μας!!!

Παναγιώτης-Ραφαήλ:ένας ήρωας που αγαπήσατε τόσο πολύ!!!

Δημοσιεύτηκε από Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ στις Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

Έκκληση για οικονομική βοήθεια

Τα χρήματα θα κατατίθενται στο MDA Ελλάς (Σωματείο για τη Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις) στους παρακάτω λογαριασμούς.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟ: ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ.

ALPHA BANK
Αρ. Λογαρισμού: 121 00 2002 008467
IBAΝ: GR2501401210121002002008467
Δικαιούχος: MDA Ελλάς

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρ. Λογαρισμού: 720 / 48001175
IBAN: GR3901107200000072048001175
Δικαιούχος: MDA Ελλάς

“Είναι σημαντικό να αναφέρουμε” σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η οικογένεια “πως σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό, ό,τι χρήματα έχουν συγκεντρωθεί θα παραμείνουν στο Σωματείο MDA Ελλάς και θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της κοινότητας των ασθενών που πάσχουν από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία. Επίσης, σε περίπτωση που έχουμε στο πλευρό μας τον κρατικό μηχανισμό, κάποια από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής μας στη Βοστόνη για όσο κριθεί απαραίτητο”

Ας βοηθήσουμε τον μικρό Παναγιώτη. Γίνε και εσύ ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ.

 

Σχολίασε το