“Βαρεθήκατε τη σχέση σας; 4 τρόποι για να την ανανεώσετε…”

Nιώθετε πως η σχέση σας έχει βαλτώσει; Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια; Περνάτε μία κρίση άνευ προηγουμένων. Έχετε ρουτινιάσει και δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε; Εμείς σας προτείνουμε 4 τρόπους για να την αναζωογονήσετε….

Είναι Υπέροχο να έχεις μια σταθερή σχέση!!!

~ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΤΙΝΑ~

 

“Εσείς από τους πρόποδες της γης κατακτητές της κορυφής με τη σημαία σας ψηλά. ”

Εκπλήξτε ο ένας τον άλλο

Υπάρχει λόγος που η αποστολή ενός μπουκέτου λουλουδιών είναι μια κλασική ρομαντική πράξη – είναι εκλεπτυσμένο, δείχνει ενδιαφέρον και δείχνουν υπέροχα επάνω στην τραπεζαρία. Μπορείς όμως να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω: Στείλε στον αγαπημένο σου εισιτήρια για τη συναυλία του αγαπημένου του συγκροτήματος ή για έναν αγώνα της ομάδας του ή κλείσε δωμάτιο για να μείνετε ένα βράδυ σε ένα όμορφο ξενοδοχείο στην πόλη σας.

Μην είστε συνέχεια δικτυωμένοι

Το κινητό είναι ο καλύτερος φίλος μας και ο χειρότερος περισπασμός μας – ειδικά όταν εμποδίζει τη σχέση με τους αληθινούς φίλους μας. Φαντάσου την εικόνα να μιλάς με τον σύντροφό σου και να έχετε και οι δύο το βλέμμα σας στραμμένο στις οθόνες των κινητών για να τσεκάρετε τις ειδοποιήσεις! Ο πιο εύκολος τρόπος να αποφύγετε αυτή την παγίδα είναι να μην έχετε τα κινητά στο τραπέζι όταν περνάτε λίγο χρόνο μαζί. Ακόμη κι αν αυτό δεν ακούγεται σαν κάτι σπουδαίο, είναι μία κίνηση που θα πυροδοτήσει τη μεταξύ σας σύνδεση που ίσως έχει ατονίσει με το πέρασμα του χρόνου.

Άφησε τριγύρω σημειωματάκια

Μπορείς να βάλεις ένα σημειωματάκι στην τσέπη του αγαπημένου σου για να το διαβάσει πριν από μια σημαντική παρουσίαση ή να κολλήσεις ένα στον καθρέφτη του μπάνιου για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα του.

Δημιουργήστε μια νέα παράδοση

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να είναι πάντα η σχέση σας ζωντανή είναι να δημιουργήσετε παραδόσεις που θα σας κάνουν να περιμένετε με ανυπομονησία το μέλλον. Απ’ το να δοκιμάζετε τον καφέ σε διαφορετικά μαγαζιά κάθε τόσο μέχρι να συμμετέχετε σε ένα «κυνήγι» μανιταριών κάθε φθινόπωρο. Θα μοιράζεστε όμορφες αναμνήσεις και στιγμές μαζί και θα βρίσκετε χρόνο ο ένας για τον άλλο – και θα ανυπομονείτε γι’ αυτές.

Σας συμβουλεύουμε να αλλάξετε τους τρόπους που αντιμετωπίζετε τη σχέση σας και θ’αλλάξει κι αυτή…θ’ ανανεωθεί!!!!

Σχολίασε το