«Βαμβακάρης κατά Ξαρχάκο» στο Gazarte κάθε Σάββατο και Κυριακή

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Βαμβακάρης κατά Ξαρχάκο” πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 2 Μαρτίου στη κεντρική σκηνή του Gazarte, ξεκινώντας ένα συγκλονιστικό ταξίδι στο μουσικό κόσμο του Μάρκου Βαμβακάρη.

Την πρεμιέρα παρακολούθησαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου και πλήθος θεατών, που υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό την παράσταση και κατέκλυσαν την αίθουσα με το παρατεταμένο και θερμότατο χειροκρότημά τους.

Υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μιχάλης Μυτακίδης, ο Στέλιος Βαμβακάρης και οι εξαιρετικοί μουσικοί που τους συνοδεύουν, μας εισήγαγαν σε έναν παγκόσμιο θησαυρό, στο ρεμπέτικο πολιτισμό και στη μεγάλη ιστορία του, μας σύστησαν τα πιο εμβληματικά ντουζένια και καραντουζένια του Μάρκου, ξετυλίγοντας με τρόπο αποκαλυπτικό μια ολόκληρη στάση ζωής και χαρίζοντας στο κοινό την αίσθηση μιας σπάνιας εμπειρίας.

“Βαμβακάρης κατά Ξαρχάκο”, μια παράσταση πέρα από κάθε μουσικό στερεότυπο ξεκίνησε στο Gazarte και συνεχίζει για λίγες μόνο ημερομηνίες, χαρίζοντάς μας βραδιές αφιερωμένες στη μουσική της Ελλάδας, στο ρεμπέτικο τραγούδι, και στο θεμελιωτή του, Μάρκο Βαμβακάρη.

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: Α’ Ζώνη 45€ Ι Β’ Ζώνη 35€ Ι Γ’ Ζώνη 25€ Ι Βar 12€
Ταμείο: Α’ Ζώνη 48€ Ι Β’ Ζώνη 38€ Ι Γ’ Ζώνη 28€ Ι Bar 16€
Ώρα έναρξης: Σάββατο: 21.30 | Κυριακή: 20.30
*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Σχολίασε το