Βάσω Λασκαράκη: “Δεν έχουμε παιδεία διαζυγίων στην Ελλάδα”

0
387

“Δεν έχουμε καμία παιδεία διαζυγίων” , ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη στην χθεσινοβραδινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη,”Μετά τα Μεσάνυχτα“.

Η αγαπημένη ηθοποιός το βράδυ της Τρίτης έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της για το διαζύγιο και τη νέα της ζωή . Μίλησε για τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, για τις χωριστές πλέον ζωές τους αλλά και για τον νέο της έρωτα, τον οποίο δεν διστάζει καθόλου να προβάλλει στα social media.

Η Βάσω Λασκαράκη με εξομολογητικό τόνο αναφέρθηκε στην άγνοια που είχαν από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, όσον αφορά το θέμα διαζύγιο. Είπε χαρακτηριστικά

“Δεν έχουμε καμία παιδεία διαζυγίων”

αναφερόμενη όχι μόνο στην ίδια και στον Γ.Τσιμιτσέλη αλλά και στα νέα ζευγάρια που σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και κουλτούρες, η απόφαση του διαζυγίου δεν είναι θέμα ταμπού ούτε απαγορευμένη λέξη.

Οι δύο τους, όταν συνειδητοποίησαν πως θέλουν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, πρωταρχικά σκέφτηκαν το παιδί τους. Τα υπόλοιπα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Πάνω απ’ όλα ήταν η διατήρηση στην ισορροπία και στις συνήθειες της κόρης τους. Προκειμένου να της ανακοινώσουν μαζί την διαφορετική εξέλιξη που θα έδχει πλέον η οικογένειά τους, συμβουλεύτηκαν παιδοψυχολόγο.

“Το θέμα είναι λεπτό και οι γονείς μπορεί να χρησιμοποιήσουν φράσεις που δεν είναι κατάλληλες και να «τραυματίσουν» το παιδί για όλη του τη ζωή. Η κάθε ηλικία χρειάζεται τον δικό της τρόπο, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να συμβουλευτεί κανείς ειδικό.”, υπογράμμισε η Βάσω Λασκαράκη.

               

Στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη, αν σκέφτηκε να μην χωρίσει λόγω του παιδιού της, δήλωσε πως αν δεν το έκανε δεν θα ήταν ευτυχισμένη. Συμπλήρωσε δε, πως κανένα παιδί δεν θα το ήθελε να είναι οι γονείς του δυστυχισμένοι!

Μεστές λέξεις και φράσεις από μία νέα γυναίκα καλλιτέχνη και μητέρα που δεν φοβάται να χωρίσει και να χαμογελάσει ξανά.

Σχολίασε το