Αnt1 : Η απόφαση του για τη Φαίη Σκορδά

Νέα ανακοίνωση έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός Αnt1 όσο αφορά την πρωινή του ζώνη. Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε να παρατείνει το συμβόλαιό του με την πολυαγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.

Απόφαση Ant1

Ο τηλεοπτικός σταθμός ύστερα από αρκετές συσκέψεις αποφάσισε να συνεχίσει την συνεργασία του με την αγαπημένη στο κοινό παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά. Η ίδια για σχεδόν 6 χρόνια που συνεργάζεται μαζί με τον τηλεοπτικό σταθμό έχει κυριαρχήσει στην πρωινή ζώνη.

Το κανάλι ανέφερε πως η γνωστή παρουσιάστρια φέτος ξεπέρασε κατά πολύ τα υπόλοιπα κανάλια στην πρωινή ζώνη με απόσταση 3 ποσοστιαίων μονάδων. Γεγονός που ενθάρρυνε το ίδιο το κανάλι να συνεχίσει την συνταγή του τις πρωινές ώρες. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Φαίη Σκορδά την φετινή σεζόν έφτασε συνολικά τις 20,2% ποσοστιαίες μονάδες στο δυναμικό κοινό.

Ο Ant1 στην ανακοίνωσή του ανέφερε πως ανανέωσε το συμβόλαιο με την ταλαντούχα παρουσιάστρια για τουλάχιστον 3 ακόμα χρόνια. Άλλωστε, η συνταγή αυτή για την πρωινή ζώνη φαίνεται πως αποδίδει ενώ η Φαίη είναι πολύ αγαπητή σε όλους μας.

Εσύ τι λες, συμφωνείς με την απόφαση του Ant1; Άραγε τη νέα τηλεοπτική σεζόν η πολυαγαπημένη παρουσιάστρια θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα όπως κάνει εδώ και αρκετά χρόνια;

Σχολίασε το