Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 06/07~12/07

0
312

Διανύουμε την 2η εβδομάδα του Ιουλίου πλέον, η ζέστη έχει πιάσει ταβάνι και φυσικά το μυαλό ήδη έχει μπει σε mood διακοπών… Τα άστρα όμως δεν κάνουν διακοπές και γι’αυτό σου έχουμε τις προβλέψεις αυτής της εβδομάδας:

Κριός

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να σε ταλαιπωρήσουν κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και η ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει με οικεία σου πρόσωπα. Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να περάσει από «σαράντα κύματα» αυτή την εβδομάδα καθώς  εσύ μπορεί να έχεις εριστική διάθεση απέναντί του, ακόμα και αν το κάνεις ασυνείδητα. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο  που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και θέλεις να συναντηθείς μαζί του. Οι συναντήσεις και συζητήσεις αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να καθυστερήσουν ή να μην έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

Ταύρος

Εσύ Ταύρε θα πρέπει να δεις προσεκτικά ζητήματα που αφορούν εσένα και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος μιας και αν τα αφήσεις στον αυτόματο πιλότο, είναι πιθανόν να πάρουν  διαφορετική τροπή από αυτή που επιθυμείς. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κρατήσεις μακριά από  πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος ζητήματα που αφορούν εσένα και το σύντροφό σου, καθώς προσωπικές εκμυστηρεύσεις σε άλλους μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για να υπάρξουν  εντάσεις στη σχέση σου. Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή καθυστερήσεις σε επαγγελματικά πλάνα.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σε απασχολήσει ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή να «τρέχεις» προκειμένου να διευθετήσεις λογαριασμούς οι οποίοι αδειάζουν το ταμείο σου. Θα πρέπει να προσέξεις ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα αν έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου, καθώς είναι πιθανόν κάποιες από αυτές να δημιουργήσουν διαφωνίες ανάμεσά σας. Τα επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να αποτελέσουν αιτία άγχους και ανησυχίας αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν συνοδεύονται και με οικονομικά.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται παρελθοντικά ζητήματα όμως η υποκειμενική σου ματιά δεν θα σε βοηθήσει να τα δεις σφαιρικά. Είναι πιθανόν να μην είναι εύκολο για εσένα να εκφραστείς στο σύντροφό σου και υπάρχει πιθανότητα άλλα να πεις και άλλα τελικά να εννοείς.  Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν είναι βοηθητικές σε επικοινωνιακό επίπεδο, για αυτό απόφυγε οποιαδήποτε συζήτηση η οποία μπορεί να εγείρει διαφωνίες. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποια επαγγελματικά ζητήματα  στα οποία μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να «ξυπνήσουν» κάποια παράπονα που έχεις από αγαπημένους σου ανθρώπους και αυτά θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τη συμπεριφορά σου. Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να παρουσιάσει κάποια εμπόδια αυτή την εβδομάδα καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη δείχνει πως δεν θα κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ο επαγγελματικός  τομέας μπορεί να σου δημιουργήσει ανησυχία αυτή την εβδομάδα, όμως καλό θα ήταν να μην μπεις στη διαδικασία να ανοίξεις ξανά επαγγελματικά ζητήματα τα οποία έχουν διευθετηθεί με κάποιο τρόπο.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείς τρόπους προκειμένου να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με οικονομικές οφειλές ή αισθηματικές εκκρεμότητες. Η επαφή με το σύντροφό σου θα είναι δίκοπο μαχαίρι αυτή την εβδομάδα καθώς από τη μία φαίνεται πως θα είναι ο μόνος που μπορεί να σε χαλαρώσει, από την άλλη αρκεί μία λάθος κουβέντα του για να οδηγηθείτε στη σύρραξη. Η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει κάποια εμπόδια όσον αφορά την εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων, τα οποία είναι πιθανόν να δημιουργηθούν λόγω της  επικοινωνίας που θα υπάρχει μεταξύ εσένα και των άλλων.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα Ζυγέ μου είναι πιθανό να νιώσεις πώς μιλάς εντελώς άλλη γλώσσα από αυτή που μιλούν οι γύρω σου, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δημιουργεί επικοινωνιακά μπερδέματα. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξει ένα περίεργο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δεν θα βοηθήσει να επιλυθεί ακόμα και η πιο απλή διαφωνία που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου.  είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πώς θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου και είναι εξίσου πιθανό να νιώσεις πως εκείνοι σου πηγαίνουν κόντρα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η εβδομάδα ξεκινά έντονα και είναι πιθανό να προστεθούν κι άλλες υποχρεώσεις σε αυτές που έχεις ήδη στο πλάνο σου και κάτι τέτοιο μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου εξαιτίας ζητημάτων της καθημερινότητας και δεν αποκλείεται να αρχίσει να πετά ο ένας το μπαλάκι στον άλλο, σχετικά με κάποιες δουλειές που είχατε αναλάβει από κοινού. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις θα δημιουργήσουν ένα βεβαρημένο επαγγελματικό πλάνο με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Τοξότης

Τοξότη μου από τη μία θα έχεις το μυαλό σου σε κάποιες αισθηματικές υποθέσεις  του παρόντος, από την άλλη θα  υπάρχουν κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να κατασταλάξεις κάπου αυτή την εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως υπάρχουν κάποια παρελθοντικά ζητήματα τα οποία σε κρατούν δέσμιο και θα πρέπει να τα διευθετήσεις πριν αποφασίσεις  το επόμενο βήμα στον αισθηματικό τομέα. Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την τάση να είσαι αρκετά αφηρημένος και αυτό δεν θα βοηθήσει στην επίλυση ζητημάτων αλλά και θεμάτων που σχετίζονται με εργασιακές υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να προσπαθεί να καταλάβει  τα λόγια αλλά και τις προθέσεις αγαπημένων προσώπων, φίλων και συνεργατών. Μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου μπορεί να σου αφήσει την αίσθηση πως δεν σε καταλαβαίνει, όμως θα πρέπει και εσύ να προσπαθήσεις προκειμένου να γίνεις κατανοητός, καθώς αυτές τις ημέρες  δεν θα είναι εύκολο να εκφραστείς. Αυτή την εβδομάδα θα είναι εύκολο για εσένα να «σηκώσεις το γάντι» και να απαντήσεις σε προκλήσεις που θα έρθουν από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, το δύσκολο θα είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου η νέα εβδομάδα προμηνύεται πολύ καλύτερη για να διευθετήσεις  ζητήματα που σχετίζονται με τον εργασιακό τομέα αν και αυτά μπορεί να σου δημιουργήσουν κούραση και εκνευρισμό. Στα συναισθηματικά τώρα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που έχεις αναλάβει από κοινού με το σύντροφό σου κάποιες δουλειές καθώς είτε εσύ είτε εκείνος φαίνεται πως δεν θα τηρήσετε το χρονοδιάγραμμα και το πρόγραμμα που είχατε βάλει. Η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου αλλά και τον εκνευρισμό σου.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που  σχετίζονται με το ταμείο σου, καθώς φαίνεται πως μπορεί να δημιουργηθούν νέα δεδομένα σε αυτά. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη θα δεσπόζει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είναι αποθαρρυντικό για να βγάλεις συμπεράσματα, όσον αφορά ένα θέμα που σχετίζεται με το ταίρι σου. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς στόχος σου είναι να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το