Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 31/08~06/09

0
396

Τελευταία μέρα του Αυγούστου ΚΑΙ Δευτέρα σήμερα αλλά το σαμεράκι συνεχίζεται με τέτοιες θερμοκρασίες. Αγνοήστε τα “Καλό Χειμώνα” που θα ακούτε γύρω σας από αύριο και επικεντρωθείτε στις αστρολογικές προβλέψεις που επανέρχονται δριμύτερες:

Κριός

Κριέ μου η εβδομάδα ανοίγει αυλαία με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9. Αυτή η Πανσέληνος δείχνει πως ξεκίνησε το διάστημα που θα επανέλθεις πλήρως στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αν και φαίνεται πως δεν βρίσκεσαι ακόμα σε αυτή τη διάθεση. Δώσε προτεραιότητα σε εργασιακά ζητήματα καθώς φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να τα διευθετήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ακόμα και ο ελάχιστος χρόνος μαζί με το σύντροφό σου μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση και να σε γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα, για αυτό μην τον υποτιμήσεις. Αν είσαι ελεύθερος την τελευταία ημέρα της εβδομάδας η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και μπορεί να φέρει όχι μόνο νέες γνωριμίες αλλά και ένα νέο έρωτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι υπομονετικός και όχι παρορμητικός!

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής για αυτό και θα αναζητήσεις την επαφή και την επικοινωνία με τους φίλους σου και άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες οι οποίες θα εξελιχθούν σε φιλικές σχέσεις. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς θα δώσεις προτεραιότητα σε επαφές με φιλικά σου πρόσωπα, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην το μεταφράσει ο σύντροφός σου σαν απόρριψη. Μπορεί να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις παρόλα αυτά φαίνεται πως η διευθέτηση τους δεν θα ανήκει στις προτεραιότητες σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα καλείσαι να δώσεις προτεραιότητα σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/9 του στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων φέρνει αυτούς τους δύο τομείς στο προσκήνιο. Το πρώτο μισό της εβδομάδας φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου, για αυτό και δεν φαίνεται να έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο αλλά και διάθεση για την προσωπική σου ζωή. H δουλειά αυτή την εβδομάδα, θα σε απασχολήσει αρκετά καθώς φαίνεται πως η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας θα φέρει στο προσκήνιο υποχρεώσεις και θέματα τα οποία θα έπρεπε να είχαν διευθετηθεί.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις έντονα την ανάγκη να φύγεις για κάποιες ημέρες από το «κλεινόν άστυ» ή να αλλάξεις παραστάσεις σε γενικότερο πλαίσιο. «Υπεύθυνη» για αυτά τα συναισθήματα είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9. Αυτή την εβδομάδα λόγω του ότι θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις διαφορετικά πράγματα και να συλλέξεις καινούργιες εμπειρίες θα ήταν μία καλή ιδέα να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε κάτι το οποίο δεν κάνετε συχνά, όπως μία βόλτα σε ένα αγαπημένο σας μέρος ή μια εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν δεν θα ανήκει στις προτεραιότητες σου, καθώς φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους αναμνήσεις του παρελθόντος και θα ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 είναι πιθανό να σε οδηγήσει στην αναμόχλευση παρελθοντικών θεμάτων τα οποία θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στις 2/9 θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και είναι πιθανόν να σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Ζύγισε πολύ προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά και μην αφήσεις έντονα μεν, παρορμητικά δε συναισθήματα να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφασίσεις. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες μπορεί να μην είναι απαιτητικές, όμως θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις κατά νου και αυτό θα σε αποσυντονίσει.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα κρατάς πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων) στις 2/9 δείχνει ευκαιρίες για μία νέα αρχή σε επαγγελματικά και προσωπικά ξεκινήματα. Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που υπήρξαν ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό, καθώς θα σε οδηγήσει σε μία νέα αρχή μακριά από εντάσεις του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά ζητήματα θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα και ακόμη μεγαλύτερη προτεραιότητα θα έχουν οι επαγγελματικές σου σχέσεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις και αυτές οι σκέψεις είναι πιθανόν να σου δημιουργήσουν άγχος. H προσωπική σου ζωή δεν θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου καθώς οι υποχρεώσεις και οι δουλειές της καθημερινότητας δεν θα σε αφήσουν να αφιερώσεις χρόνο σε αυτή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως το να μοιραστείς με το ταίρι σου ακόμα και κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σας βοηθήσει να έρθετε κοντά και να κρατήσετε την επαφή σας. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις όχι μόνο του παρόντος αλλά και του παρελθόντος θα αρχίσουν να πιέζουν την καθημερινότητα και το πρόγραμμά σου για αυτή την εβδομάδα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου -Ιχθύων στις 2/9 ανοίγει την αυλαία αυτής της εβδομάδας σε αστρολογικό επίπεδο και δείχνει πώς το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στην προσωπική σου ζωή. Αυτή η εβδομάδα και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θα σε οδηγήσουν να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα, τα οποία μπορεί να ήταν μπροστά σου το προηγούμενο διάστημα αλλά δεν τα έβλεπες. Oι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου όμως κάποιες από αυτές είναι απαραίτητο να τις διευθετήσεις άμεσα και να μην τις αφήσεις για αργότερα.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται τρόπος προκειμένου να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που αφορούν στη δουλειά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 φέρνει ευκαιρίες για να κλείσεις οριστικά επαγγελματικές εκκρεμότητες και να μην τις αφήσεις να διαιωνίζονται. Τα ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα χρειάζονται την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως δεν θα αποτελέσουν προτεραιότητά σου για αυτό και θα είναι εύκολο να κάνεις κάποιες κινήσεις, οι οποίες δεν θα σου βγουν έτσι όπως τις έχεις κατά νου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/9 σου λέει πως είναι επιτακτική ανάγκη να διευθετήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα και να μην τα αφήσεις για αργότερα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει επικεντρωθεί σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων στις 2/9 θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις προσεκτικά κάποιες αισθηματικές υποθέσεις, ιδιαίτερα αν σε αυτές υπάρχουν εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/9 φαίνεται πώς μπορεί να έχει εκπλήξεις για την προσωπική σου ζωή! Η όψη που θα σχηματίσει ο Ουρανός πού βρίσκεται στον Ταύρο με τα φώτα της Πανσελήνου μπορεί να φέρει ένα νέο κεραυνοβόλο έρωτα η μία γρήγορη και ενδεχομένως αναπάντεχη εξέλιξη σε ένα αισθηματικό ζήτημα. Ζητήματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της, όμως να θυμάσαι πως δεν θα είναι εύκολο να τα διευθετήσεις χωρίς να προσπαθήσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές διευθετήσεις και τακτοποιήσεις λογαριασμών και τέτοιου είδους υποχρεώσεων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 2/9 θα φέρει ζητήματα που σχετίζονται με έσοδα-έξοδα και το ταμείο σου σε γενικότερο πλαίσιο, στο προσκήνιο. Τα αισθηματικά σου ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να αναμοχλεύσεις θέματα του παρελθόντος τα οποία έχουν διευθετηθεί και έχουν κλείσει. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 και την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα έχει αρκετό ενδιαφέρον για εσένα! Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν για εσένα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερο να αυξάνονται.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τιμητική σου καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Παρθένου- Ιχθύων) στις 2/9 σε φέρνει στο προσκήνιο. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έχεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου οι οποίες θα σε οδηγήσουν να δεις κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο από ότι τα έβλεπες μέχρι τώρα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 2/9 κλείνει ένα κύκλο γεγονότων και σε οδηγεί σε μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Αυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς σε συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες καθώς από αυτές μπορείς να «βγάλεις λαβράκι». Αυτό που θα πρέπει να κάνεις για να το επιτύχεις είναι να παραμείνεις προσγειωμένος και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από σχέδια, τα οποία είναι αδύνατον να υλοποιηθούν αυτό το διάστημα.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το