Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 21/09~27/09

0
289

Μπήκαμε στην προτελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου και να δούμε τι άλλο θα δούμε… Μέχρι και ο κυκλώνας Ιώνας μας επισκέφτηκε… Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 η προσοχή σου θα στραφεί σε σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα έρθουν στο προσκήνιο ενδεχομένως και με νέα δεδομένα. Αυτή την εβδομάδα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αξίζει να επικεντρωθείς σε αυτή και να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, καθώς αυτό μπορεί να αναθερμάνει το κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Ο επαγγελματικός τομέας θα αποτελέσει προτεραιότητα και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό.

Ταύρος

Ταύρε μου στις 22/9 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού και δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετές δουλειές και εργασιακές υποχρεώσεις για εσένα. Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να εκμεταλλευτείς σωστά τον ελεύθερο σου χρόνο είτε για να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα είτε για να κάνεις δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν είτε απλώς για να ξεκουραστείς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να αφιερώσεις το χρόνο που θα ήθελες στην προσωπική σου ζωή. Τέλος, είναι πιθανόν να υπάρξουν πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν άμεσα και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να σε αγχώσει.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου η αστρολογική εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 κάτι το οποίο αποτελεί εξαιρετικό νέο για εσένα καθώς φέρνει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες, νέους έρωτες και φλερτ! Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα νιώσεις πως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο πρωτίστως στη διάθεσή σου και έπειτα στην προσωπική σου ζωή! Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια σε επαγγελματικές υποχρεώσεις ή ακόμα και σε κάποια επαγγελματικά ραντεβού και εσύ καλείσαι να οπλιστείς με υπομονή και να μην τα αφήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με αυτούς που αγαπάς και να ενδυναμώσετε τη σχέση σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στη σχέση με το σύντροφό σου καθώς φαίνεται πώς ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει ο ανάδρομος Άρης με τον Ερμή και τον Κρόνο φαίνεται πως θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις ζητήματα της δουλειάς.

Λέων

Λέων μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 δείχνοντας πως θα είναι μία άκρως εξωστρεφής και επικοινωνιακή εβδομάδα και θα έχει επαφές είτε δια ζώσης είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα για εσένα το οποίο φαίνεται πώς θα έχει γνωριμίες που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Αν είσαι ελεύθερος τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να επικεντρωθείς στην κοινωνική σου ζωή καθώς μέσω αυτής θα έρθουν και οι ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα συναναστραφείς με αρκετά πρόσωπα για επαγγελματικούς λόγους και κάποιες από τις συναναστροφές θα είναι ευχάριστες κάποιες άλλες όμως δεν θα είναι και τόσο.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 και φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με έσοδα, έξοδα, λογαριασμούς και οικονομικές διευθετήσεις. Τώρα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου και δεν αποκλείεται να έχεις την ιδέα να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης. Οτιδήποτε σχετίζεται με ζητήματα καρδιάς δεν θα αποτελέσει προτεραιότητα σου αυτή την εβδομάδα καθώς το μυαλό σου βρίσκεται στον οικονομικό τομέα. Παρόλα αυτά αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να διευθετήσεις με προσοχή οτιδήποτε αφορά το ταμείο σου ιδιαίτερα αν έχεις κοινό ταμείο με το ταίρι σου. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς θα επικεντρωθείς στο οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής πρότασης ή μιας συνεργασίας που ήδη έχεις, αυτό όμως μπορεί να αποτελέσει δίκοπο μαχαίρι για τις αποφάσεις σου. αστρολογικές προβλέψεις

Ζυγός

Ζυγέ μου στις 22/9 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου και σηματοδοτεί το ξεκίνημα του μήνα των γενεθλίων σου! Το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων και θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις πιο εύκολα προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου όμως προσπάθησε να τις διευθετήσεις με καλή διάθεση και όχι με ένταση καθώς οι δικές σου κουβέντες είτε θα πυροδοτήσουν αντιδράσεις είτε θα κατευνάσουν τα πνεύματα. Ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και κάποιες αγγαρείες που μπορεί να έρθουν από πρόσωπα που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικό επίπεδο, θα σε κρατήσουν απασχολημένο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. αστρολογικές προβλέψεις

Σκορπιός

Σκορπιέ μου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 φαίνεται πώς ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία θα είναι πιο εύκολο και πιο αποδοτικό για εσένα να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου μακριά από την πολυκοσμία και τα φώτα. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να δημιουργηθούν συγκυρίες οι οποίες θα σε οδηγήσουν να σκεφτείς ένα πρόσωπο που ήσουν μαζί κατά το παρελθόν. Αυτές οι σκέψεις δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την αιτία για να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί του. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να βρίσκεσαι σε συζητήσεις με σκοπό μία νέα επαγγελματική συνεργασία ή είναι εξίσου πιθανόν να αλλάζει κάτι στη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την επικοινωνία μιας και φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αυτή την εβδομάδα.

Τοξότης

Τοξότη μου η εβδομάδα ξεκινά αστρολογικά στις 22/9 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού η οποία ενισχύει την εξωστρέφεια σου και τη διάθεση να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια κατά τις συναντήσεις με φίλους και γνωστούς όμως αν υπάρχει καλή διάθεση, φαίνεται πως αυτά θα ξεπεραστούν! Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα έχεις επικοινωνία με κάποια πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και από τις συζητήσεις θα εξαρτηθεί η εξέλιξη μίας σχέσης. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν αρκετές επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, ίσως χρειαστεί να τις αναλάβεις προσωπικά. αστρολογικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 και από αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς ο επαγγελματικός τομέας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Αιτία για αυτό θα αποτελέσουν τα νέα δεδομένα που θα υπάρξουν ή κάποιες αλλαγές σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, το μόνο σίγουρο είναι πως η δουλειά δεν θα είναι μονότονη! Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου θα είναι στη δουλειά με αποτέλεσμα να μην ασχοληθείς τόσο με ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Η δουλειά και μόνο η δουλειά θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να έχεις αρκετές επαγγελματικές ιδέες, οι οποίες θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σου. αστρολογικές προβλέψεις

Υδροχόος

Υδροχόε μου στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι ευχάριστο για εσένα! Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να βρεις χρόνο για το σύντροφό σου και αν κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο προσπάθησε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο ακόμα και το ελάχιστο χρόνο που θα έχεις μαζί του, προκειμένου να κάνετε πράγματα για εσάς. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις της καλά κρατούν αυτή την εβδομάδα όμως εσύ έχεις γεννηθεί για τα δύσκολα και δεν πρόκειται να σε τρομάξουν ακόμα και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν!

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν το παρελθόν, καθώς οι εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αυτό θα έρθουν στο προσκήνιο. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία θεωρητικά έχεις διευθετήσει όμως αν αφορούν ζητήματα καρδιάς ίσως συνειδητοποιήσεις πως τελικά δεν έχεις «ξεμπερδέψει» μαζί τους. Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή δεν θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα παρά μόνο το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής διευθέτησης. αστρολογικές προβλέψεις

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το