Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 20/07~26/07

0
372

Το μαρτύριο της σταγόνας ζούμε όλοι εμείς που είμαστε ακόμα στις πόλεις και βλέπουμε όλους εσάς να φεύγετε διακοπές… Ευτυχώς που τα άστρα είναι εκεί σταθερά, δεν πάνε διακοπές και έχουν πολλά να μας πουν και αυτή την εβδομάδα:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 με αντίθεση ακριβείας με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η νέα Σελήνη δείχνει πώς ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική/οικογενειακή ζωή από το οποίο θα ανταμειφθείς αν προσπαθήσεις. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και μένεις μαζί με το ταίρι σου, καθώς η νέα Σελήνη δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Κάποια ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά ενδεχομένως να σε αγχώσουν ή να σου δημιουργήσουν παραπάνω δυσκολία κατά τη διευθέτηση άλλων επαγγελματικών θεμάτων.

Ταύρος

Ταύρε μου η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 είναι το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας καθώς σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, πρώτα όμως θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει ζητήματα του παρελθόντος. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω ενός προσώπου που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, όμως να θυμάσαι πως αυτή η γνωριμία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση όσο κι αν φαίνεται έτσι. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα σε αυτόν για αυτό θα πρέπει να επενδύσεις χρόνο και προσοχή στη δουλειά, καθώς είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν και ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα λάβει χώρα η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7, η οποία σε προτρέπει να κάνεις μία εκκαθάριση σε ζητήματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να ξυπνήσουν κάποιες ανασφάλειες οι οποίες θα επηρεάσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι για εσένα, το σύντροφό σου αλλά και τη σχέση σας σε γενικότερο πλαίσιο. Αυτή την εβδομάδα θα έρθουν στο προσκήνιο επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις προκειμένου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μία δουλειά.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 20/7 η οποία μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, να αφουγκραστείς τους άλλους και να λύσεις κάποια ζητήματα τα οποία έχουν υπάρξει. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου σου λέει να δεις προσεκτικά τη σχέση με το σύντροφό σου και να χτίσεις νέες πιο γερές βάσεις, αν έχεις όνειρα για αυτήν. Η νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικές σχέσεις τα οποία θα επηρεάσουν και τη δουλειά. Είναι πιθανόν να συνεχίσει μία επαγγελματική συνεργασία σε άλλες βάσεις και είναι εξίσου πιθανό να σου γίνει μία νέα επαγγελματική πρόταση.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς ούτε και με δραστηριότητες οι οποίες σε γεμίζουν, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 θα φέρει στο προσκήνιο κούραση. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αφήσεις την προσωπική σου ζωή και τα αισθηματικά σου ζητήματα σε δεύτερη μοίρα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και κάποιες αγγαρείες και κάποια έκτακτα θέματα που μπορεί να προκύψουν σε αυτές, θα σε κρατήσουν απασχολημένο κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στους φίλους σου και σε υποθέσεις που τους απασχολούν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 σου λέει να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις υποσχέσεις που έχεις δώσει προς τους φίλους σου και σε αυτές που έχεις δώσει προς το ταίρι σου ώστε να μην ακούσεις παράπονα εκατέρωθεν! Θα πρέπει να είσαι δίκαιος με το χρόνο που αφιερώνεις στους φίλους σου αλλά και με το χρόνο που θα αφιερώσεις στο σύντροφό σου, καθώς είναι πιθανόν να μην καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στο φιλικό και τον αισθηματικό τομέα. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν ανησυχία ή θα σε κάνουν να νιώσεις πιεσμένος. Έλεγξε προσεκτικά τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου, καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Ζυγέ μου η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 20/7 στρέφει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα και φέρνει νέα δεδομένα σε αυτόν. Οι συζητήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα με το σύντροφό σου θα κυμαίνονται από πολύ «γλυκές» έως και αρκετά «πικρές», δίνοντας μία μεγάλη γκάμα συναισθημάτων στην προσωπική σου ζωή! Τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου θα τα εγείρει.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία μιλάει για ένα νέο διάστημα, κατά το οποίο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι απόψεις σου όπως επίσης και οι απόψεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Αυτή την εβδομάδα προτίμησε να μείνεις με το ταίρι σου στη θαλπωρή του σπιτιού σας ή να κάνετε πράγματα μόνο για εσάς τους δύο, καθώς η συναναστροφή με αρκετό κόσμο μπορεί να φέρει συζητήσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ σας. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή την εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο ένα εκπαιδευτικό ζήτημα το οποίο αφορά και τη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις σκέψεις για ένα σεμινάριο, μία πιστοποίηση ή μία εξειδίκευση στο αντικείμενο της εργασίες σου και όλα αυτά είναι πιθανόν να σου δημιουργούν άγχος και μόνο στην ιδέα.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου(20/7) η οποία μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις μία ενδοσκόπηση προκειμένου να αντιληφθείς τι έχεις περισσότερο ανάγκη αυτή την περίοδο και ποιες είναι οι βαθύτερες σου επιθυμίες. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να διαχειριστείς προσεκτικά συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου ιδιαίτερα αν έχετε κοινό ταμείο, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ σας φαίνεται πως θα το αφορούν. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά ζητήματα της δουλειάς καθώς φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου θα βρίσκεται αλλού και έτσι θα είναι εύκολο να κάνεις κάποιο λάθος.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα σε ένα οικογενειακό ζήτημα, μία μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι, ένα νέο βήμα όσον αφορά τη δημιουργία οικογένειας. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου οι οποίες σχετίζονται με το σπίτι σας και αφορούν κάποιες διευθετήσεις που χρειάζεται να κάνετε σε αυτό. Οι συζητήσεις που θα έχεις με τους συνεργάτες σου και με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σε βοηθήσουν να αποκομίσεις αρκετά πράγματα αυτή την εβδομάδα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές απαιτητικές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε αναγκάσουν να επικεντρωθείς σε αυτές με αποτέλεσμα να μην έχεις ελεύθερο χρόνο. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος προκειμένου να τον αφιερώσεις σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, καθώς η νέα Σελήνη μιλά για δουλειές και υποχρεώσεις. Αυτή την εβδομάδα η δουλειά θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου για αυτό και θα είναι εύκολο να μεταφέρεις και σε άλλους τομείς τα δρώμενα του επαγγελματικού τομέα.

Ιχθείς

Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία μιλά για ένα νέο έρωτα και για έντονα συναισθήματα τα οποία θα έρθουν στο προσκήνιο! Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για να ανθίσει ένας νέος έρωτας, ο όποιος μπορεί να έρθει «μετά εμποδίων». Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις βάση σε επαγγελματικά ζητήματα, παρόλο που το μυαλό σου θα βρίσκεται περισσότερο σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύντροφό σου και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το