Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19/10~25/10

0
756

Προτελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη και ούτε που καταλάβαμε πότε θα φύγει και αυτός ο μήνας. Αυτό που δεν φεύγει πότε όμως, είναι το ραντεβού μας με τις αστρολογικές προβλέψεις και αυτής της εβδομάδας:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επικεντρωθείς περισσότερο τα ζητήματα που διευθετείς καθημερινά καθώς από αυτά μπορεί να ξεκινήσουν κάποιες παρανοήσεις. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς μπορεί να βγάλεις συμπεράσματα τα οποία δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσεγγίσεις με «προσγειωμένη» διάθεση οτιδήποτε αφορά τη δουλειά τουλάχιστον κατά τις πρώτες ημέρες της, που φαίνεται πως μπορεί να σε παρασύρουν και να κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στον αισθηματικό τομέα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί ιδιαίτερα οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή. Οι δύο πρώτες ημέρες αυτές της εβδομάδας χρειάζονται προσοχή καθώς θα βρίσκεται σε ισχύ η αντίθεση της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, η οποία δεν θα βοηθήσει την κρίση σου καθώς φαίνεται πως θα τη θολώσει. Αυτές τις ημέρες χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά καθώς την προσοχή σου έχει «κλέψει» κάποιος άλλος τομέας και πιθανόν να έχεις αφήσει επαγγελματικές υποθέσεις σε δεύτερη μοίρα.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα με την αντίθεση ανάμεσα την Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο και στον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, χρειάζεται να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα, ώστε να μην υπάρξει κάποια παρανόηση ή κάποιο λάθος σε αυτά. Επίσης, θα είναι δύσκολο να δεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση -τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα- κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Αυτή την εβδομάδα οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες και απαιτήσεις είτε από εσένα είτε από ανθρώπους που είναι ιεραρχικά ανώτεροι σου στη δουλειά.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στην προσωπική σου ζωή καθώς θα υπάρχει μία ζέστη και ρομαντική ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, η οποία δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα σε αισθηματικό επίπεδο και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργηθούν έντονα και γλυκά συναισθήματα. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η δουλειά δεν θα βρίσκεται στις προτεραιότητες σου καθώς θα υπάρξει κινητικότητα σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε συγκεκριμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, μιας και δεν θα είσαι τόσο συγκεντρωμένος, κάτι το οποίο φαίνεται πως θα επηρεάσει την εξέλιξη τους.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα, καθώς και οτιδήποτε αφορά έσοδα, έξοδα και λοιπές υποχρεώσεις θα έρθει στο προσκήνιο. Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία όμως θα σου περάσει λανθασμένα μηνύματα ή ενδεχομένως εσύ να τα παρερμηνεύσεις. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε μία επαγγελματική υποχρέωση/πρόταση, η οποία με κάποιο τρόπο θα σου αποφέρει επιπλέον κέρδος.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως έχεις επικεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη προσωπική ή επαγγελματική σχέση και το ενδιαφέρον σου είναι ακλόνητο. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιό σου και δημιουργεί εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή αυτές τις ημέρες καθώς είναι πολύ πιθανόν να ακούσεις αλλά και να πεις πράγματα τα οποία δεν θα εννοείς. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας φαίνεται πως θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα βελτιωθούν αισθητά. Συζητήσεις σχετικά με επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανό να γίνουν αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται μέσα από αυτές να έρθει με πλάγιο τρόπο και μία πρόταση για νέα συνεργασία.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά κάποια ζητήματα του παρελθόντος και αυτές οι σκέψεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία έχεις να ακούσεις καιρό. Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό είναι πολύ πιθανό σενάριο για αυτές τις ημέρες όμως η αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα θολώνει την κατάσταση για αυτό απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα από συναντήσεις που θα έχεις κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Η δουλειά και οτιδήποτε την αφορά θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως από το πόσες δουλειές και υποχρεώσεις έχεις, θα εξαρτηθεί και το πόσο καλά θα νιώθεις!

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς και μάλιστα δεν αποκλείεται αυτή η ανάγκη να γίνει η αιτία για να επικοινωνήσεις και με πρόσωπα που έχεις να ακούσεις καιρό. Η αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα που θα είναι σε ισχύ τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν θα σε αφήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθος εκτίμηση για κάποια επαγγελματικά ζητήματα, η οποία με τη σειρά της θα σε οδηγήσει σε λάθος απόφαση.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου, τα πρόσωπα της οικογένειας σου καθώς και κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αυτό. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έχεις μία συζήτηση με το σύντροφό σου από την οποία θα είναι δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά θέματα χρειάζονται την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα μέχρι και την Τετάρτη 21/10 καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν πληροφορίες που θα σε μπερδέψουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι αρκετά ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον ή ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μακριά. Η επαφή που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο ειδύλλιο αυτή την εβδομάδα και η αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα μπορεί να ωραιοποιήσει κάθε κατάσταση στον αισθηματικό τομέα. Η δουλειά μπορεί να αποτελεί «πονοκέφαλο» για εσένα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες χρειάζονται την προσοχή σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις το μυαλό σου σε ζητήματα του παρελθόντος τα οποία δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν δυσθυμία. Μία συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο ή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα φλερτ ανάμεσα σας. Η δουλειά θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας όμως μέχρι τότε θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν θα πρέπει να αφήσει στον αυτόματο πιλότο.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Μην επικεντρωθείς μόνο στο «φαίνεσθαι» αλλά και στο «είναι», ώστε να μην κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Οτιδήποτε αφορά τον αισθηματικό τομέα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό της, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα μπορεί να ωραιοποιήσει μία σχέση ή μία κατάσταση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή. Η δουλειά μπορεί να μην βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα και αυτό είναι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να μην δεις κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το