Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 14/09~20/09

0
350

Φτάσαμε σχεδόν στα μισά του Σεπτέμβρη λοιπόν και ούτε που το καταλάβαμε. Αυτό που σίγουρα θα καταλάβουμε όμως είναι στις 17/9 καθώς έχουμε την νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου οπότε ας δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Κριός

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα σε βοηθά να κάνεις νέα ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα έως τώρα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να μην ωθήσεις τα πράγματα στα άκρα σε έναν καυγά, καθώς μπορεί να πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει αρχικά το ενδιαφέρον, όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι, καθώς φαίνεται πως οι νέες γνωριμίες αυτής της εβδομάδας θα έχουν εκπλήξεις. Στα επαγγελματικά σου, θα είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να επενδύσεις χρόνο σε επαγγελματικά ζητήματα και να τα βάλεις σε προτεραιότητα.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 και δείχνει πως βρίσκεσαι στην αρχή μιας νέας περιόδου στη ζωή σου. Αυτή η αρχή μπορεί να σχετίζεται με τη διεύρυνση των γνώσεων σου και είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε μία ξένη γλώσσα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου να αλλάζει γνώμη σχετικά με την εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας ή ακόμα και να αρχίζει να σκέφτεται διαφορετικά για μία σχέση που έχεις ήδη! Η δουλειά σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκέψη σου και δεν αποκλείεται με την επιρροή της νέας Σελήνης στην Παρθένο να αρχίζεις να σκέφτεσαι τρόπους για να κερδίσεις κάτι παραπάνω στον επαγγελματικό τομέα.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο που ζεις! Είναι πάρα πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου και να επενδύσεις χρόνο σε αυτές. Το Σαββατοκύριακο είναι πιθανόν να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μία γνωριμία που σου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον δεν αποκλείεται να αλλάξει ρότα ή είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο εκεί που δεν το περιμένεις! Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πληροφορίες όσον αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε ενδιαφέρει οι οποίες θα αλλάξουν τη ροή των γεγονότων.

Καρκίνος

Καρκίνε μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, προκειμένου να μην πάρουν διαφορετική τροπή από αυτή που έχεις στο μυαλό σου. Τέλος, είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν ανησυχία και σκέψεις σχετικά με τις επόμενες κινήσεις σου σε ένα επαγγελματικό θέμα.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι καλό να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποθέσεις καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 φαίνεται πως θα τις φέρει στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου φέρνοντας ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να μην αφήσεις τα ζητήματα και τον εκνευρισμό που έρχεται από τη δουλειά να επηρεάσει τη σχέση με το ταίρι σου. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να σκέφτεσαι ένα νέο βήμα όσον αφορά τον εργασιακό τομέα και δεν αποκλείεται να βρίσκεσαι σε φάση σχεδιασμού ή ακόμα και υλοποίησης του.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 17/9 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου η οποία δημιουργεί το κατάλληλο υπόβαθρο για να ξεκινήσουν νέες προσωπικές σχέσεις πιθανόν και μία νέα συνεργασία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πάρα πολύ πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο ενέργειες του παρελθόντος που θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα και αποστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος και κάνεις μία νέα γνωριμία αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι φειδωλός με αυτά που θα πεις. Μία πολύ καλή εβδομάδα όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα αλλά και τον επαγγελματικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο ξεκινά και σε αυτό θα βοηθήσει και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου. Είναι πιθανόν να προκύψει μία πρόταση για μία νέα συνεργασία ή να αλλάξουν προς το καλύτερο τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία ήδη υπάρχουσα.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά τα ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να πάρεις και σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά το παρόν. Είναι πολύ πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου να εκνευρίζεται αρκετά σκεπτόμενος γεγονότα ή πρόσωπα του παρελθόντος. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο παρόν καθώς η κάθε σκέψη που αφορά το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό αυτές τις ημέρες. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι φειδωλός με υποσχέσεις που σχετίζονται με επαγγελματικές δραστηριότητες ή αφορούν μία δουλειά. Είναι πιθανόν να υποσχεθείς πως θα αναλάβεις πράγματα τα οποία τελικά δεν θα μπορέσει να τα φέρεις εις πέρας ή δεν θα έχεις το χρόνο για να ασχοληθείς μαζί τους. Για αυτό το λόγο πριν δεσμευτείς σε νέες αρμοδιότητες προσπάθησε να σκεφτείς αν όντως έχεις το χρόνο για αυτές.

Σκορπιός

Αυτές τις ημέρες θα βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων και θα παρατηρήσεις πώς θα έχεις μία εξαιρετική ικανότητα να τους κερδίσεις! Αυτό θα βοηθήσει σε νέες γνωριμίες αισθηματικού ενδιαφέροντος, καθώς είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από την πρώτη στιγμή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν δουλειές και υποχρεώσεις του σπιτιού. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια εμπόδια στην εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά κρατούν αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες έκτακτες οι οποίες δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 η οποία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον επαγγελματικό τομέα. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέες επαγγελματικές προτάσεις ή να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στη δουλειά πού βρίσκεσαι ήδη. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες παρανοήσεις όσον αφορά ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, για αυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός και με τις κινήσεις σου αλλά και με τα λόγια σου. Αυτή είναι μία καλή εβδομάδα για να επικεντρωθείς στον επαγγελματικό τομέα και να κάνεις κινήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εδραιώσεις τη θέση σου σε μία δουλειά που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και δείχνει πως έχεις την ανάγκη να πάρεις το σύντροφό σου ή ακόμα και ένα φίλο σου και να κάνεις ένα ταξίδι! Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα δείχνοντας πώς αυτές τις ημέρες η ενέργεια και η λίμπιντο σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, γεγονός που θα σε βοηθήσει να έρθεις κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά με το σύντροφο σου. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν δεν φαίνεται να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, καθώς στο μυαλό σου φαίνεται πως ταξιδεύει σε μέρη που επιθυμεί!

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται τρόπους προκειμένου να διευθετήσει ζητήματα του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα σχετίζονται και αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις και παλαιότερα χρέη. Επίσης, πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο κτητικά και έντονα συναισθήματα, τα οποία μπορούν να εντείνουν κάποιες διαφωνίες που θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση σου. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά, όμως και εσύ θα πρέπει να προσπαθήσεις προς αυτή την κατεύθυνση καθώς «αγαθά κόποις κτώνται».

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 η οποία φέρνει μία νέα αρχή σε μία προσωπική ή επαγγελματική σου σχέση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην αφήσεις ακόμα και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να εμπλακούν σε αυτή, μιας και μπορεί να γίνουν η αιτία για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει, όμως δώσε λίγο χρόνο καθώς αυτά μπορεί να είναι προσωρινά. Τέλος, αυτή την εβδομάδα αξίζει να επενδύσεις χρόνο σε μία συνεργασία που ήδη έχεις προκειμένου να δημιουργήσεις πιο σταθερές βάσεις σε αυτή και να αλλάξεις τα δεδομένα προς το καλύτερο.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το