Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13/07~19/07

0
229

Και όμως φτάσαμε μέσα Ιουλίου… φέτος η χρόνια κατά ένα περίεργο τρόπο, άλλοτε κύλησε με ρυθμούς χελώνας (βλέπε καραντίνα) και άλλοτε σαν νεράκι. Και πριν το καταλάβουμε να δείτε θα φύγει και το καλοκαίρι. Πριν φύγει όμως και φύγουμε και εμείς για τις πολυπόθητες διακοπές ας δούμε τις αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα η αντίθεση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις κάτι που θέλει σε επαγγελματικό επίπεδο. Στα συναισθηματικά, τα άστρα είναι ευνοϊκά για να κάνεις νέες γνωριμίες, να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να σπάσεις τον πάγο σε μία αμήχανη συνάντηση! Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς φαίνεται πως σε αυτό τον τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες.

Ταύρος

Μία άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για σένα Ταύρε μου και ο Ερμής πλέον βρίσκεται σε ορθή πορεία που σημαίνει πως θα βοηθήσει να γίνει ακόμα περισσότερο επικοινωνιακή! Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα σε βάλουν σε διαδικασία να φλερτάρεις! Είναι γεγονός πως προτιμάς τη σταθερότητα, όμως αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να υπάρχουν παραπάνω από ένα πρόσωπα, τα οποία θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον! Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 12/7 θα αρχίσει να «αποφέρει καρπούς» καθώς θα παρατηρήσεις πως αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία θα είναι πολύ καλύτερη και πιο ξεκάθαρη.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να επικεντρωθείς σε οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις προς διευθέτηση, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με ασφαλιστικούς και δημόσιους οργανισμούς. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου χαρίζοντας σου ευκαιρίες για να βγεις, να συναντήσεις κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες και να ερωτευτείς! Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις και ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, ιδιαίτερα αν αυτό είχε κολλήσει στο οικονομικό σκέλος μιας συμφωνίας.

Καρκίνος

Aυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων που θα συναναστραφείς! Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος τα οποία πιθανόν να είχαν δημιουργήσει διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς θα παρατηρήσεις πως οι συζητήσεις θα κυλούν με ευκολία και δεν θα υπάρχουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Λέων

Λέων μου αυτή η εβδομάδα έχει καλά νέα για εσένα καθώς φαίνεται πως θα βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και για να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική αυτή την εβδομάδα και αυτό θα βοηθήσει εξαιρετικά το κλίμα που θα υπάρξει στη σχέση σας. Ο Ερμής έχει επιστρέψει στην ορθή του πορεία αυτή την εβδομάδα και θα σε βοηθήσει να «διαλευκάνεις» κάποιες υποθέσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες σε είχαν μπερδέψει το προηγούμενο διάστημα.

Παρθένος

Παρθένε μου η εβδομάδα έρχεται με θετικούς οιωνούς, καθώς από τη μία ο κυβερνήτης σου Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και από την άλλη η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με το Δία και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω υπόσχονται όμορφες στιγμές! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι προσδοκίες που θα έχεις από τους άλλους καθώς είναι πιθανόν τα θέλω σου να μη συμβαδίζουν με τα θέλω των άλλων. Εκμεταλλεύσου την καλή επικοινωνιακή ατμόσφαιρα που θα υπάρχει αυτή την εβδομάδα για να επιτύχεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Δώσε προσοχή και στο οικονομικό σκέλος μιας δουλειάς καθώς με τις κατάλληλες κινήσεις και διαπραγματεύσεις μπορείς να βγεις κερδισμένος και εκεί.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα δώσε προτεραιότητα σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες δείχνουν κινητικότητα σε επαγγελματικά ζητήματα. Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων δείχνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συναντήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να έχει προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα που θα σε βάλουν στη διαδικασία να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να αλλάξεις προς όφελός σου κάποια ζητήματα.

Σκορπιός

Μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για σένα Σκορπιέ, καθώς ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και αυτό θα πρέπει να προσμετρήσει στα θετικά των ημερών! Αν είσαι ελεύθερος και δεν έχεις κάτι «ενδιαφέρον» στον ορίζοντα, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα νέο ενδιαφέρον πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με το εργασιακό σου περιβάλλον. Το έδαφος θα είναι πρόσφορο αυτή την εβδομάδα προκειμένου να διευθετήσεις κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις και ζητήματα τα οποία ήταν αρκετά μπερδεμένα το προηγούμενο διάστημα.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνία μεταξύ των εσένα και των ανθρώπων που θα συναναστραφείς θα είναι βοηθητική για να διεκπεραιώσεις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό σενάριο για εσένα που είσαι ελεύθερος όμως θα πρέπει να το διαχειριστείς με προσοχή και να μην επενδύσεις χωρίς να έχεις τα απαραίτητα αισθηματικά εχέγγυα. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν ευχάριστα νέα όσον αφορά τη δουλειά σου, καθώς και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα «ξεκολλήσει» κάποια ζητήματα τα οποία παρέμεναν κολλημένα για αρκετό διάστημα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου το ενδιαφέρον σου βρίσκεται στραμμένο σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως υπάρχουν νέα δεδομένα σε αυτές. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει μία θετική όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, η οποία θα έχει μεγάλη διάρκεια και θα είναι πολύ βοηθητική για ζητήματα καρδιάς. Αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε επαγγελματικές σχέσεις καθώς αυτές είναι που θα καθορίσουν την εξέλιξη και την ευκολία με την οποία θα εξελιχθούν κάποια επαγγελματικά ζητήματα.

Υδροχόος

Εσυ Υδροχόεε μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και όλες τις υποχρεώσεις που την αφορούν. Η εβδομάδα δημιουργεί ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες και φέρνει στιγμές πάθους στην προσωπική σου ζωή. Αυτές οι στιγμές είναι πιθανόν να έχουν τη διάρκεια πυροτεχνήματος, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που αναζητάς κάτι πιο σταθερό. Οι εργασιακές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα έχουν προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα και οι αστρολογικές συγκυρίες που υπάρχουν είναι βοηθητικές για να τις διεκπεραιώσεις.

Ιχθείς

Για σένα Ιχθύ μου, η προσωπική σου ζωή θα βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σου προσφέρει νέα δεδομένα και ευχάριστες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας νέος έρωτας τον οποίο θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή, ώστε να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά δεν φαίνεται να έχει προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα, καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το