Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 12/10~18/10

0
548

Ούτε που το καταλάβαμε πότε φτάσαμε στα μέσα Οκτώβρη και μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμα τα πρωτοβρόχια, σήμερα όμως όπως κάθε Δευτέρα “βρέχει” αστρολογικές προβλέψεις:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως όλα κινούνται σε αργούς ρυθμούς ή τουλάχιστον σε πιο αργούς από αυτούς που μπορείς εσύ αντέχεις! Η εμφάνιση οικονομικών θεμάτων από το παρελθόν είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κατά τη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, καθώς λίγο ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος και λίγο η νέα Σελήνη που θα είναι ανατρεπτική, μπορεί να δημιουργηθούν αρκετά ζητήματα στη σχέση σου. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως άλλη γλώσσα μιλάς εσύ και άλλη οι συνεργάτες σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Τα λίγα λόγια θα είναι τα καλά καθώς οι πολλές συζητήσεις με σκοπό τη διευθέτηση συγκεκριμένων ζητημάτων, φαίνεται πως θα έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις ραντεβού, επαφές και συζητήσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμά σου. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές και να μην βρεις το χρόνο που θα ήθελες για να αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Παρόλα αυτά προσπάθησε να μη μεταφέρεις την ένταση της καθημερινότητας μέσα στη σχέση σου. Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον, λόγω παρανοήσεων. Για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κάθε συζήτηση που αφορά εργασιακά ζητήματα, project, προθεσμίες και υποχρεώσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10 και αυτή η αναδρομή μπορεί να φέρει ξανά στην καθημερινότητά σου υποχρεώσεις που θεωρούσες πως είχαν κλείσει. Η επαφή με το σύντροφό σου μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας είτε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων είτε λόγω λάθους συνεννόησης. Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που λέτε μεταξύ σας, καθώς φαίνεται πως οι παρανοήσεις είναι ένα πιθανό σενάριο των ημερών. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες αφορούν όχι μόνο την καθημερινότητα αλλά και κάποια επαγγελματικά project, τα οποία θα έπρεπε να είχαν διευθετηθεί κατά το παρελθόν. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν όλο αυτό να σου δημιουργήσει άγχος και να παρασυρθείς λέγοντας κάποιες κουβέντες τις οποίες δεν εννοείς.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν και αυτό είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στον αισθηματικό τομέα ώστε να μη δημιουργηθούν κάποιες παρανοήσεις σε αυτόν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως η συνεννόηση με το σύντροφό σου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν αποκλείεται να παρεξηγηθεί είτε κάτι που θα πεις εσύ είτε κάτι που θα πει εκείνος. Αυτή την εβδομάδα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορούν να αποτελέσουν πρόσφορο έδαφος αντιπαραθέσεων και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να μεγεθύνει οποιοδήποτε ζήτημα και οποιαδήποτε αντιπαράθεση.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, την οικογένεια σου ακόμα και σε κάποιες δουλειές του σπιτιού, καθώς φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή παρανοήσεις. Η επαφή με τον σύντροφό σου μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν διαφωνίες ακόμα και για ένα απλό ζήτημα του σπιτιού. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση για θέματα που δεν αφορούν εσάς τους δύο αλλά οτιδήποτε άλλο. Η δουλειά αυτή την εβδομάδα δεν θα σε απασχολήσει τόσο με την έννοια πως δεν θα υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα σε αυτή και το μυαλό σου θα βρίσκεται σε άλλα ζητήματα, όμως κάποια επαγγελματικά θέματα χρειάζονται προσήλωση και συγκέντρωση προκειμένου να μην υπάρξουν λάθη σε αυτά.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 15/10 ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, κάτι το οποίο θα φέρει αλλαγές αλλά και αναθεώρηση σχεδίων. Συγκεκριμένα θα πρέπει να επικεντρωθείς σε σχέδια που είχες μαζί με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς φαίνεται πως αυτά θα χρειαστούν προσοχή. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξει ένα γενικό κλίμα ασυνεννοησίας το οποίο θα επηρεάσει και την επικοινωνία με το ταίρι σου.  Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να διευθετήσετε ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν, όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται καλή διάθεση. Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα υπάρχουν συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα όμως θα είναι δύσκολο να βγάλεις ένα συμπέρασμα από αυτές. Κράτησε μικρό καλάθι σε συζητήσεις που αφορούν μία νέα συνεργασία ή μία νέα συμφωνία καθώς φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα του παρελθόντος και αυτές οι σκέψεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις και κινήσεις που τα αφορούν. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου εξαιτίας κάποιων ζητημάτων τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Αν διευθετήσεις τέτοιου είδους ζητήματα τότε οι πιθανότητες παρεξηγήσεων και αντιπαραθέσεων θα μειωθούν αισθητά. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις που την ακολουθούν θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και τη συμπεριφορά σου προς τους άλλους.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 15/10 κάτι το οποίο δείχνει πως θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος. Προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες δεν είχαν κλείσει εντελώς ή δεν είχε γίνει με το σωστό τρόπο φαίνεται πως θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους. Η επικοινωνία θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και η επικοινωνία αποτελεί σημαντικό παράγοντα εξέλιξης των αισθηματικών ζητημάτων. Αυτή την εβδομάδα το κλίμα στη δουλειά μπορεί να είναι περίεργο καθώς φαίνεται πως θα δεις κάποιες συμπεριφορές από πρόσωπα που δουλεύεις μαζί τους, οι οποίες θα σε βάλουν σε σκέψεις.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και θα αναζητήσουν τη λύση τους ή έστω τη διευθέτηση τους στο παρόν. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα χρειαστεί προσπάθεια για να κρατήσεις ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις διευθετήσει ζητήματα του παρελθόντος και να μην τα αφήνεις να αιωρούνται και να επηρεάζουν τη σχέση που έχετε τώρα. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα που αφορούν τη δουλειά τα οποία όμως θα έρθουν με πληροφορίες οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να ελέγξεις προσεκτικά τις λεπτομέρειες επαγγελματικών ζητημάτων, ώστε να μην οδηγηθείς σε παρανοήσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν φιλικές σχέσεις ή φιλικά σου πρόσωπα καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15/10 αναμοχλεύει καταστάσεις. Η επαφή με το σύντροφό σου θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που δεν σας αφορούν άμεσα, όμως με κάποιο τρόπο θα εισβάλουν στη σχέση σας. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρχει ένα κλίμα στη δουλειά το οποίο δεν θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία έχεις κατά νου. Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 εντείνει την ένταση, που μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και από τη διευθέτηση ενός καθημερινού επαγγελματικού θέματος.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ιδιαίτερα κάποια επαγγελματικά ζητήματα του παρελθόντος και είναι πολύ πιθανόν να αρχίσεις να νοσταλγείς και μία επαγγελματική πρόταση που σου είχε γίνει τότε. Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια ζητήματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου τα οποία δεν είναι καινούργια και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι τέτοιο προσπάθησε να προλάβεις καταστάσεις και να διευθετήσεις νωρίτερα θέματα τα οποία ξέρεις πως παραμένουν σε εκκρεμότητα. Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς μπορεί να υπάρξουν ζητήματα μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τα οποία θα δημιουργήσουν ένταση.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνιση του ένα αισθηματικό ζήτημα του παρελθόντος καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με αυτό! Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10 και αναμοχλεύει παρελθοντικές καταστάσεις αλλά και παρελθοντικές γνωριμίες. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσει ξανά μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να υπάρξει και επικοινωνία με ένα πρώην σύντροφό σου. Αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά λόγω της δύσκολης επικοινωνίας που φαίνεται πως θα υπάρξει στη δουλειά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό δεν προάγουν την καλή επικοινωνία αλλά ούτε και την ηρεμία στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το