Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 07/09~13/09

0
271

Αφού επιζήσαμε από την προηγούμενη βδομάδα πάλι καλά να λέτε… Καύσωνας, πανσέληνο, μήνυμα από το 112, σεισμός.. όλα τα είχαμε… Και μην ξεχνάμε και τον covid19… Για να δούμε όμως πως θα μας πάει αστρολογικά αυτή η εβδομάδα μπας και έρθουμε στα ίσα μας:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα, είναι πιθανόν να νιώσεις πως αυτά που θέλεις να κάνεις έχουν ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας, για αυτό και θα χρειαστεί να επαναξιολογήσεις τη δράση σου. Η επικοινωνία θα είναι πολύ βοηθητική τουλάχιστον τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας για αυτό εκμεταλλεύσου την για να προσεγγίσεις επικοινωνιακά το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται μία συζήτηση να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον ή συναντάς καθημερινά. Στα επαγγελματικά, είναι πιθανόν να νιώσεις πως υπάρχουν πρόσωπα στο εργασιακό αλλά και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον τα οποία σου δημιουργούν εκνευρισμό.

Ταύρος

Εσύ Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα του παρελθόντος και αλλά και τις ενέργειες που έχεις κάνει σε αυτά. Είναι πολύ πιθανόν -όσον αφορά ένα προσωπικό ζήτημα- να νιώσεις πως έχεις κάνει κάποιες λάθος ενέργειες και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσπαθείς να τις διορθώσεις. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που είχαν δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Στα επαγγελματικά, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μάθεις κάποια πράγματα τα οποία είχαν συμβεί σε επαγγελματικό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα όμως μέχρι τώρα είχαν μείνει μυστικά. Λόγω του ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο η οποία θα έχει έντονο παρασκήνιο, καλό θα ήταν να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε εκθέσουν σε πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποια ζητήματα με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Στα συναισθηματικά, φαίνεται πως θα σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δείξει με ξεκάθαρο τρόπο το ενδιαφέρον σου, κάτι που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Εάν εσύ επιθυμείς κάποιον, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου καθώς είναι σίγουρο πως θα το καταφέρεις. Οι συζητήσεις για δουλειά και τα επαγγελματικά ραντεβού φαίνεται πως θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα δεδομένα από αυτές. Χρησιμοποίησε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να διαφημίσεις με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά σου.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Εκτός από τις συζητήσεις αυτές είναι μία καλή εβδομάδα για να φτιάξεις ένα καλό οικονομικό πλάνο αλλά και για να ξεκινήσεις αποταμίευση. Η επαφή με το σύντροφό σου θα βοηθήσει τη ψυχολογία σου και την καλή σου διάθεση για αυτό μην την αμελήσεις όσες δουλειές και αν έχεις αυτές τις ημέρες. Ακόμα φαίνεται πως υπάρχουν πιθανότητες να γνωρίσεις και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο μέσω της επαφής σου με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Είναι πιθανόν να δεις πως κάποια σχέδια σου θα αρχίσουν να καθυστερούν ή κάποια άλλα ενδεχομένως να αναβληθούν. Καλό θα είναι να εμπιστευτείς τη ροή των πραγμάτων και των γεγονότων καθώς φαίνεται πώς θα ξεκαθαρίσει το επαγγελματικό τοπίο. αστρολογικά

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρχουν ευκαιρίες σε προσωπικά και οικονομικά ζητήματα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, βοηθά πολύ την κατάσταση σε αυτούς τους δύο τομείς. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις εύνοια σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και με κάποια από αυτά να παρατηρήσεις πως έχεις πολλά κοινά! Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως κάποια επαγγελματικά ζητήματα θα καθυστερήσουν ή ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα τα οποία δεν είχες κατά νου. Αυτό θα σε αναγκάσει να πατήσεις φρένο και κάτι τέτοιο θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι αστρολογικές συγκυρίες που υπάρχουν είναι βοηθητικές για να τις διευθετήσεις έως και τα μέσα της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς είναι πιθανό να προκύψει ένα ραντεβού με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Σε γενικότερο πλαίσιο φαίνεται πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα κινούνται στο παρασκήνιο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Στα επαγγελματικά, φαίνεται πως μπορεί να έχεις κάποια σχέδια τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, όμως οι συγκυρίες δεν είναι ευνοϊκές για να τα υλοποιήσεις. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και θα πρέπει να θυμάσαι πώς η κατάλληλη στιγμή σχετίζεται άμεσα με τις συγκυρίες που υπάρχουν γύρω της. αστρολογικά

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές φιλικές συναντήσεις και επαφές με κόσμο, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά και θα σε αποφορτίσουν από την έντονη καθημερινότητα. Οι συναντήσεις με φίλους σου θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως μέσω αυτών θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν γεγονότα τα οποία αφορούν τη δουλειά σου και θα σε κάνουν να επαναπροσδιορίσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Δεν αποκλείεται να αρχίσεις να βλέπεις διαφορετικά μία επαγγελματική σχέση και να πάρεις μία απόφαση για αυτήν, που μέχρι τώρα δεν είχες στο μυαλό σου. αστρολογικά

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς θα επικεντρωθείς στον επαγγελματικό τομέα και σε οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με αυτόν. Το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα αλλάξουν οι προτεραιότητές σου, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει και αλλαγές στο ημερήσιο σου πρόγραμμα. Η εβδομάδα έχει έντονο επαγγελματικό ενδιαφέρον και δημιουργεί κινητικότητα σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσεις αρκετές ώρες παραπάνω σε αυτήν. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να έχεις υπομονή όσον αφορά ζητήματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα καθώς φαίνεται πώς μπορεί να δημιουργηθούν καθυστερήσεις σε κάποια από αυτά.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς οι ενέργειες που θα κάνεις σε αυτό τον τομέα θα είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη όχι μόνο επαγγελματικών αλλά και οικονομικών θεμάτων. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς θα υπάρξουν γεγονότα τα οποία θα σε οδηγήσουν να κάνεις ένα flashback και να αξιολογήσεις από σχέσεις του παρελθόντος μέχρι και μία σχέση που έχει στο παρόν. Είναι πιθανό να προκύψουν συζητήσεις για μία νέα επαγγελματική συνεργασία ή να μπορέσεις να διευθετήσεις προς όφελός σου μία οικονομική συμφωνία. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σε κάθε περίπτωση είναι πως αν αφιερώσεις χρόνο στη δουλειά σου τότε είναι σίγουρο πώς θα βγεις κερδισμένος.αστρολογικά

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς θα υπάρξουν συναντήσεις αλλά και εξελίξεις σε προσωπικά σου ζητήματα τα οποία θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν εντός οικίας και χρησιμοποίησέ τις διπλωματικές σου ικανότητες για να διευθετήσεις ένα οικογενειακό ζήτημα. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις μία ευχάριστη συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάτι που θα χρωματίσει ευχάριστα τη διάθεση και τη ψυχολογία σου. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, όμως να θυμάσαι πως αν δεν δράσεις με παρορμητική διάθεση τότε είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να τα διευθετήσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς και κάποια οικονομικά θέματα τα οποία αφορούν και άλλα πρόσωπα. Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα είσαι καχύποπτος απέναντι στο σύντροφό σου κάτι που θα πρέπει να μετριάσεις προκειμένου να μη δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Στα επαγγελματικά, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό μιας και είναι πολύ πιθανόν να μην προλάβεις να τα διευθετήσεις όλα. αστρολογικά

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα ξεκινήσει πολύ καλά για εσένα καθώς θα έχεις κάποιες συναντήσεις και κάποιες συζητήσεις είτε με συνεργάτες σου είτε με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις συζητήσεις που αφορούν ένα αισθηματικό ειδύλλιο και δεν αποκλείεται ένα φιλικό σου πρόσωπο να παίξει κομβικό ρόλο σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία η οποία θα ξεκινήσει μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανό σενάριο. Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή δεν φαίνεται πως θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να δεις προσεκτικά κάποια ζητήματα που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα και να μην τα αφήσεις στον αυτόματο πιλότο.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το