Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 05/10~11/10

0
674

Hello October που λένε και στο χωριό μας, με τον Οκτώβρη (και όχι ΟκτώΜβρη) να ξεκινάει δυναμικά. Τώρα κατα πόσον θα νιώσουμε και φθινόπωρο με τόση ζέστη δεν ξέρουμε, αυτό που σίγουρα ξέρουμε όμως είναι ότι νέα εβδομάδα = νέες αστρολογικές προβλέψεις:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία καθώς μπορεί να ειπωθούν λόγια τα οποία θα εγείρουν αντιπαραθέσεις. Αυτές οι αντιπαραθέσεις πιθανόν να σχετίζονται με κάποια οικονομικά ζητήματα όμως εσύ καλείσαι να κρατήσεις ήπιους τόνους, ώστε να αποφύγεις τη μεγέθυνση της οποιασδήποτε διαφωνία μπορεί να υπάρχει με τους άλλους. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε λόγια που μπορεί να ειπωθούν ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου καθώς φαίνεται πως αυτά μπορούν να δημιουργήσουν αρκετές διαφωνίες. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν παιχνίδια επιβολής δύναμης και εξουσίας στον επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι γεγονός πως τέτοιου είδους παιχνίδια δεν σου αρέσουν, όμως αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που θα τα διαχειριστείς.

Ταύρος

Ταύρε μου η αυτοσυγκράτηση για εσένα φαίνεται πως θα είναι δύσκολη για αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα για τα οποία θα βγεις εκτός εαυτού. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορούν να αποτελέσουν πεδίο αντιπαραθέσεων και μαχών αυτή την εβδομάδα και η αντίθεση Ερμή/Ουρανού μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα αν δεν δείξεις την απαραίτητη σύνεση. Η προσοχή είναι απαραίτητη προκειμένου να διευθετήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις χωρίς να αφήσεις εκκρεμότητες, μιας και αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει η τάση αποφυγής απαιτητικών υποθέσεων και θεμάτων που αφορούν τη δουλειά.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα συμμετάσχεις σε αρκετές συζητήσεις οι οποίες τελικά θα καταλήξουν σε αντιπαραθέσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς αυτές μπορούν να επηρεάσουν και τη δουλειά. Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία καθώς η αντίθεση Ερμή/Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει ένταση και προβλήματα σε αυτή. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν αρκετές συζητήσεις με αφορμή εργασιακά ζητήματα. Αυτή η εβδομάδα είναι εξαιρετική για εσένα που έχεις σε εκκρεμότητα ένα εργασιακό project και θέλεις να το τελειώνεις.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή και να επικοινωνήσεις με ανθρώπους οι οποίοι θα νοιώσεις πως δημιουργούν εντάσεις, για αυτό το λόγο προσπάθησε να αποφύγεις ανθρώπους που ξέρεις εκ των προτέρων ότι αυτό είναι το χόμπι τους. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχεις καλή διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου κάτι που δεν θα είναι εύκολο όμως είναι απαραίτητο, προκειμένου να μη μεταφέρεις τον εκνευρισμό από τη δουλειά στο σπίτι. Η δουλειά θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να καθορίσει και τη συμπεριφορά σου απέναντι σε αγαπημένους σου ανθρώπους. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σου με αφορμή κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Προσπάθησε να τις διευθετήσεις με υπομονή διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να πολλαπλασιαστούν!

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις με αφορμή οικογενειακά θέματα καθώς και ζητήματα της δουλειάς οι οποίες θα ανεβάσουν τους τόνους. Οτιδήποτε και αν ειπωθεί ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ή  -αν είσαι ελεύθερος- σε κάποιον που σε ενδιαφέρει αυτή την εβδομάδα θα έχει μία χροιά υπερβολής που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Το κλίμα στη δουλειά μπορεί να είναι περίεργο αυτή την εβδομάδα καθώς η αντίθεση Ερμή/Ουρανού δείχνει πως όλοι -μέσα σε αυτούς και εσύ- θέλουν να πουν πράγματα τα οποία όμως αν ειπωθούν θα αποτελέσουν αιτία εντάσεων. Να θυμάσαι πως χρειάζεται να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να πεις κάτι που θέλεις, καθώς από αυτές θα εξαρτηθεί και η αντίδραση των άλλων.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για κόντρες και αντιπαραθέσεις. Η επικοινωνία που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να φέρει στο προσκήνιο διαφωνίες, για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου! Αυτή η εβδομάδα «μυρίζει μπαρούτι» όσον αφορά την επικοινωνία για αυτό θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα διευθετήσεις κάποιες διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν με το σύντροφό σου.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και είναι πάρα πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες υποχρεώσεις που είναι απαραίτητο να διευθετήσεις άμεσα. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία που υπάρχει με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν καθώς η αντίθεση Ερμή/Ουρανού δείχνει πως αυτή η επικοινωνία ίσως να συνοδεύεται από ένταση. Οτιδήποτε αφορά τη δουλειά αυτή την εβδομάδα θα αποκτήσει ένα βαθμό δυσκολίας και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις διευθετήσεις προκειμένου να αποφύγεις παγίδες και λάθη.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μπεις στη διαδικασία να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, με συνεργάτες σου καθώς και με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως η αντίθεση Ερμή/ Ουρανού θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται πως θα είναι υπεύθυνος σε ένα μεγάλο βαθμό για τον εκνευρισμό σου. Η επικοινωνία θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις για θέματα του παρελθόντος, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν άγχος ή ενδεχομένως και εκνευρισμό. Οτιδήποτε αφορά τη σχέση με το σύντροφό σου ή μία αισθηματική υπόθεση που υπάρχει σε εκκρεμότητα μπορεί να σε «ταλαιπωρήσει» αυτή την εβδομάδα, καθώς η αντίθεση Ερμή/Ουρανού δεν βοηθά να υπάρξει ένα καλό και ήρεμο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Η δουλειά και οτιδήποτε την αφορά αυτή την εβδομάδα θα αποτελέσει πεδίο άγχους για εσένα, για αυτό προσπάθησε να της δώσεις προτεραιότητα ώστε να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες της.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου μία απαιτητική εβδομάδα ξεκινάει για εσένα όμως με τις κατάλληλες κινήσεις εκ μέρους σου θα καταφέρεις να αποφύγεις τους «σκοπέλους» και τις επικοινωνιακές παγίδες που ενδεχομένως να υπάρξουν. Οτιδήποτε αφορά τον αισθηματικό τομέα κρύβει εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα και σε αυτό θα συμβάλει η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό που κάνει τα απίθανα πιθανά! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά λόγια, καθώς φαίνεται πως μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, τα οποία θα χρειαστούν διευθέτηση.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να συμμετάσχεις σε κάποιες συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων που βρίσκονται είτε στο οικογενειακό είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες όμως θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν εντάσεις. Οτιδήποτε σχετίζεται με ζητήματα καρδιάς φαίνεται πως μπορεί να μην έχουν προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα, καθώς το μυαλό σου βρίσκεται σε θέματα που σε απασχολούν στη δουλειά ή σε κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν μπορεί να αποτελέσει «πονοκέφαλο» για εσένα αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό είναι κάτι προσωρινό. Η αντίθεση Ερμή/Ουρανού δεν προάγει ένα ήρεμο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σου.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα όλα τα άλλα να μπουν στον αυτόματο πιλότο. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια επικοινωνιακής φύσεως σε μία αισθηματική γνωριμία καθώς η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό δεν βοηθά ιδιαίτερα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να εμπλέξεις σε αυτή θέματα που αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να έχεις νέα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά μιας και φαίνεται πως αυτά θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το