Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 08/06~14/06

0
169

Δυνατά ξεκινάει και αυτή η εβδομάδα αν κρίνουμε από το αγαπημένο Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μία λιγότερη εργάσιμη μέρα και όλα δείχνουν πιο όμορφα ήδη. Πάμε να δούμε όμως πως θα κυλήσει και αυτή η εβδομάδα με τις αστρολογικές μας προβλέψεις:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις υψηλά αποθέματα ενέργειας για αυτό προσπάθησε να τη διοχετεύσεις σε δραστηριότητες που είναι απαραίτητες και να μην τη «σπαταλήσεις». Η ανασφάλεια θα χτυπήσει την πόρτα και στα αισθηματικά σου ζητήματα. Είναι πιθανό να σε ωθήσει σε κινήσεις που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανες. Οι δουλειές και οι επαγγελματικές εκκρεμότητες θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και εσύ θα πρέπει να τις διευθετήσεις με τον κατάλληλο τρόπο.

Ταύρος

Εσύ Ταύρε μου θα έχεις διάθεση να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, να βγεις μία βόλτα, να συναντήσεις συγγενείς ακόμα και γείτονες, όμως δεν θα έχεις καμία διάθεση για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περίγυρο φαίνεται να σε απασχολεί αυτή την εβδομάδα. Για αυτό και θα επιδιώξεις να βρεις τρόπο για να είσαι κοντά του. Αυτές τις ημέρες δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά και αυτό είναι κάτι το οποίο δύσκολα θα μείνει κρυφό.

Δίδυμοι

Φαίνεται πως η προσοχή σου βρίσκεται στραμμένη στα επαγγελματικά ζητήματα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα που δίνεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η επαφή με το σύντροφό σου θα σου κάνει καλό αυτή την εβδομάδα να ξέρεις. Και αυτό γιατί θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς από το απαιτητικό πρόγραμμα της καθημερινότητας. Οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα θα έχει προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα. Και δεν αποκλείεται να είναι και πηγή ανησυχίας για εσένα.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει ανάγκη τους φίλους σου και τους ανθρώπους που ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να πεις δυο κουβέντες και να σε καταλάβουν. Οτιδήποτε σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να κάνουν την εμφάνισή του ανασφάλειες και ανησυχίες. Η δουλειά εξακολουθεί να σε απασχολεί παρόλα αυτά δεν θα είναι εύκολο για εσένα να κλείσεις κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με αυτή. αστρολογικές προβλέψεις

Λέων

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως δεν μπορείς να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου με αποτέλεσμα αυτά να έρχονται στο προσκήνιο με έντονο τρόπο. Η επαφή με το σύντροφό σου θα σε γεμίσει όμορφα συναισθήματα μεν αλλά είναι πιθανόν να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις. Αυτές τις ημέρες το μυαλό σου δεν φαίνεται να βρίσκεται σε επαγγελματικά ζητήματα, παρόλα αυτά εκείνα θα βρουν τρόπο να σε κάνουν να τα προσέξεις! αστρολογικές προβλέψεις

Παρθένος

Είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να πας διακοπές και να φύγεις μακριά από όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Η επαφή με το ταίρι σου θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα. Θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου οι οποίες ενδεχομένως να έχουν διαταραχθεί τις τελευταίες ημέρες. Η επαφή που θα έχεις με ένα πρόσωπο που συνεργάζεσαι μπορεί να φέρει στο φως κάποιες διαφωνίες.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει αρκετές υποχρεώσεις που θα σχετίζονται με τον εργασιακό τομέα. Τα αισθηματικά σου ζητήματα δεν θα βρίσκονται σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα καθώς η καθημερινότητα θα σε παρασύρει στους δικούς της ρυθμούς. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει αρκετά. Φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους αρκετές εργασιακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας αυτή η εβδομάδα προμηνύεται ιδιαίτερα απαιτητική. αστρολογικές προβλέψεις

Σκορπιός

Θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή καθώς και σε οτιδήποτε μπορεί να εξάρει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου. Η επαφή με το σύντροφό σου θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη διάθεσή σου για αυτό προσπάθησε να μην την/τον αμελήσεις καθώς εκείνος θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εσένα. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει να σου δημιουργήσουν αρκετή κούραση ακόμα και στη σκέψη τους. αστρολογικές προβλέψεις

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στο σπίτι σου και σε ό,τι σχετίζεται με αυτό. Η εβδομάδα θα δημιουργήσει ρομαντική διάθεση και είναι πολύ καλή για να επιδιώξεις να περάσεις χρόνο παρέα με το σύντροφό σου. Ιδανικά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η δουλειά αυτή την εβδομάδα δεν φαίνεται να ανήκει στις προτεραιότητες του καθώς θα επικεντρωθείς στους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις ελεύθερο χρόνο.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει ανάγκη την επικοινωνία με φίλους, γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες. Πάρε το σύντροφό σου και κάντε μία επίσκεψη σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο. ‘Η ακόμα και σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο κοινό σας περιβάλλον. Φαίνεται πως θα κάνεις ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και από το τρέξιμο για τα επαγγελματικά ζητήματα που σε ακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα. αστρολογικές προβλέψεις

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται οτιδήποτε σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα και είναι πολύ πιθανόν αυτές οι σκέψεις να σου δημιουργούν ανησυχία. Η επαφή με το σύντροφό σου θα σου προσφέρει αισθηματική ασφάλεια για αυτό μην την αμελήσεις. Ακόμα κι αν δεν έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο! Η δουλειά θα σε απασχολήσει σαν απόρροια των οικονομικών σου ζητημάτων για αυτό και θα επικεντρωθείς σε κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Ιχθείς

Είναι πολύ πιθανόν να θέλεις να δραστηριοποιηθείς σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο όμως φαίνεται πως οι συγκυρίες δεν θα είναι υπέρ σου. Οι εναλλαγές στη διάθεσή σου θα επηρεάσουν ιδιαίτερα τη σχέση με τον σύντροφό σου. Θέλει προσοχή όμως καθώς θα αποτελέσουν αιτία για να χαθούν οι ισορροπίες ανάμεσα σας. Τέλος, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι αρκετές αυτή την εβδομάδα όμως εσύ δεν φαίνεται να βρίσκεσαι σε διάθεση για να τις φέρεις εις πέρας.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το