Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 28/09~04/10

0
778

Αυτό ήταν! Τελειώνει και ο Σεπτέμβρης, υποδεχόμαστε τον Οκτώβρη αλλά μην σε παίρνει απο κάτω επειδή πλησιάζει σιγά σιγά και ο χειμώνας… Αυτή την εβδομάδα έχουμε Πανσέληνο (02/10) που σημαίνει ότι για ακόμα μια φορά, οι αστρολογικές προβλέψεις είναι το απολυτο must:

Κριός

Κριέ μου άλλη μία εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα. Στις 2/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) φέρνει στο προσκήνιο κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Αυτή την εβδομάδα υπάρχει μία ιδιαίτερα θετική όψη για τον αισθηματικό τομέα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αν θέλεις να επικοινωνήσεις ξανά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος τώρα είναι κατάλληλες ημέρες για να το κάνεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς φαίνεται πως οι ημέρες στη δουλειά μπορεί να είναι πιεστικές. Βασική αιτία για αυτό θα αποτελέσουν οι διαφορετικές γνώμες που μπορεί να ακουστούν και φαίνεται πως θα σε αποσυντονίσουν.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις ακόμα κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν υποθέσεις του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να σε ταλαιπωρήσουν. Μία ευνοϊκή όψη θα βρίσκεται σε ισχύ αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 2/10 θα σχηματίσει μία όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό. Αυτή η όψη μπορεί να «ξυπνήσει» μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να φέρει ένα μυστικό ραντεβού. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες θα αλλάξουν το πρόγραμμά σου ή μπορεί να σε αναγκάσουν να αφιερώσεις χρόνο σε ζητήματα που δεν είχες κατά νου.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσεις να αναμοχλεύεις θέματα τα οποία θεωρητικά έχουν κλείσει, όμως μέσα σου δεν έχουν τακτοποιηθεί. Βρίσκεσαι προ των πυλών για μία καλή εκκαθάριση ιδιαίτερα για πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περίγυρο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό ευνοεί κάθε προσπάθεια που αφορά τον αισθηματικό τομέα και δεν αποκλείεται να αναθερμάνει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που είχες απομακρυνθεί. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα συμβούν λόγω κακής συνεννόησης και θα πρέπει να δώσεις βάση σε αυτά προκειμένου να μην πάρουν τεράστιες διαστάσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ζητήματα που αφορούν τους συνεργάτες σου παρά θέματα που αφορούν εσένα.Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 μπορεί να σε οδηγήσει σε αναθεωρήσεις σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκες κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Μία ευνοϊκή όψη λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο ένα αισθηματικό ειδύλλιο που μπορεί να υπήρξε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον κατά το παρελθόν. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα άτομα που απαρτίζουν τον επαγγελματικό σου περίγυρο όπως είναι συνεργάτες σου, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες μεταξύ σας.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον εργασιακό τομέα και με την καθημερινότητα τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή σου. Αυτή είναι μία πολύ θετική εβδομάδα για εσένα καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, θα βοηθήσεις νέες αισθηματικές προσεγγίσεις πιθανόν να δημιουργήσει και ένα νέο έρωτα! Οι αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κάνεις ένα πλάνο και να επικεντρωθείς σε αυτό, διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να βγεις εκτός χρονοδιαγράμματος.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς περισσότερο σε κάποιες σκέψεις που κάνεις οι οποίες ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν άγχος ή να σε γυρίσουν πίσω σε καταστάσεις του παρελθόντος. Την Κυριακή 3/10 η διάθεση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο καθώς η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο δικό σου ζώδιο! Το τρίγωνο της Αφροδίτης που θα βρίσκεται στο Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό δημιουργεί ημέρες και νύχτες πάθους και είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις μία ανεξήγητη κούραση η οποία θα επηρεάσει και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς θα μειώσει τη διάθεσή σου να ασχοληθείς με αυτές.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσένα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για αισθηματικές προσεγγίσεις προσώπων του παρελθόντος. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό να παίξει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτές. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να ακουστούν κάποιες διαφωνίες στον επαγγελματικό τομέα και καλό θα ήταν να αναβάλλεις σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις αυτές τις ημέρες και αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτές κατά τη διευθέτηση τους.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται και αφορούν την καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα εκτός από εσένα αφορούν και άλλους. Ο αισθηματικός τομέας φαίνεται πως θα έχει θετικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα καθώς το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις. Η δουλειά μπορεί να μην αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να βάλεις περισσότερες από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον αυτόματο πιλότο.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις κάποια θέματα που αφορούν εκτός από την καθημερινότητα και οικονομικές υποχρεώσεις. Αυτή την εβδομάδα υπάρχει μία ευνοϊκή όψη που μπορεί να φέρει καλά νέα στην προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αυτή της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Αυτή η όψη δείχνει συναντήσεις -ακόμα και τυχαίες- με πρόσωπα τα οποία γνωρίζεις, όμως τώρα φαίνεται πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα αισθηματικό ειδύλλιο μεταξύ σας! Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά ζητήματα καθώς φαίνεται πως δεν θα αποτελούν προτεραιότητα σου και αυτό θα αυξήσει τον κίνδυνο λάθους ενεργειών σε αυτά.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Η ευνοϊκή όψη που βρίσκεται σε ισχύ αυτή την εβδομάδα μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα και του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, δείχνει πως οι ημέρες είναι πολύ καλές για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που επιθυμείς. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως οι δουλειές της καθημερινότητας αλλά και οι δουλειές που αφορούν την εργασία σου θα σε απασχολήσουν αρκετά. Θα χρειαστεί να επικεντρωθείς σε αυτές που χρήζουν προτεραιότητας και αν είναι στο χέρι σου να μην επιβαρύνεις το πρόγραμμά σου με επιπλέον δουλειές, πέρα από αυτές που ήδη έχεις, ώστε να μπορείς να είσαι πιο ευέλικτος σε περίπτωση αλλαγών ή καθυστερήσεων.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις επαφές είτε δια ζώσης είτε απομακρυσμένες με συνεργάτες σου και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Κατά την επικοινωνία μεταξύ σας είναι πιθανό να προκύψουν κάποια νέα, όμως είναι εξίσου πιθανό να προκύψουν και κάποιες παρεξηγήσεις. Μία ευνοϊκή όψη τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα βρίσκεται σε ισχύ κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Αυτή η όψη θα βοηθήσει εσένα που θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να τα καταφέρεις, με τη βοήθεια ενός προσώπου που ανήκει στο κοινό σας περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά φαίνεται πως μπορούν να αποτελέσουν αιτία για αντιπαραθέσεις που θα υπάρξουν μεταξύ εσένα και των στενών συνεργατών σου.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο στη διευθέτηση ζητημάτων που έχουν προκύψει μεταξύ εσένα και προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν μία παρεξήγηση ανάμεσα σε εσένα και ένα φίλο σου να έχει επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή σου. Η αρμονική όψη τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα βρίσκεται σε ισχύ αυτή την εβδομάδα. Αυτή η όψη θα είναι εξαιρετικά βοηθητική καθώς θα αναθερμάνει τη σχέση σου με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στην καθημερινότητά σου κι είχε προκύψει «κάτι» μεταξύ σας, όμως για κάποιους λόγους αυτό το «κάτι» δεν εξελίχθηκε. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, τα οποία όμως θα έχουν ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το