Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 27/07~02/08

0
180

Τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και όσοι δεν έχουν φύγει ήδη διακοπές, σίγουρα κλείνουν εκκρεμότητες και μετράνε αντίστροφα τις μέρες. Αυτό που “μετράει” όμως είναι οι αστρολογικές προβλέψεις τις εβδομάδας γιατί χωρίς αυτές δεν πας πουθενά.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα, τα ζητήματα που είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται με το σπίτι σου ή με ένα οικείο σου πρόσωπο θα είναι πιο εύκολο για εσένα να τα διευθετήσεις. Στα συναισθηματικά, απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή αυτές τις ημέρες. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες, καθώς είναι αυτές που μπορεί να σου δημιουργήσουν μεγάλες προσδοκίες, όμως μετά θα είναι πολύ εύκολο να τις πάρουν πίσω. Στα επαγγελματικά, είναι πιθανό να συναντήσεις πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τα οποία θα σε φέρουν στα όριά σου, εσύ όμως θα πρέπει να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και να αποστασιοποιηθείς αν βλέπεις πως σε επηρεάζουν που δεν μπορείς να τα δεις καθαρά.

Ταύρος

Εσύ Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει με ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος. Είναι πιθανό να είχες υποσχεθεί κάτι το οποίο τελικά δεν μπόρεσες να τηρήσεις ή είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις μεταξύ εσένα και των προσώπων που θα συναναστραφείς. Στα αισθηματικά τώρα, θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι όσον αφορά νέες γνωριμίες αλλά και συναντήσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επικεντρώσου στις κινήσεις του συντρόφου σου γιατί θα σου πουν περισσότερα από ότι θα σου πουν τα λόγια του. Τέλος, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα στα οποία εμπλέκονται πολλά πρόσωπα, καθώς όσο περισσότεροι προσπαθήσουν να διευθετήσουν μία επαγγελματική υποχρέωση, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες λαθών.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος σχετίζεται με το ταμείο σου ώστε να αποφύγεις τυχόν λάθη. Είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα φαίνεται ιδανικό, όμως αυτή είναι μόνο μία εικόνα και μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Στα επαγγελματικά, αν καταφέρεις να αποφύγεις τους επικοινωνιακούς «σκοπέλους» που μπορούν να σου δημιουργήσουν ένταση, τότε έχεις κάνει ένα πολύ καλό βήμα για να επικρατήσει ηρεμία στη δουλειά.

Καρκίνος

Εσύ Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσεγγίσεις σε ήπιο τόνο οποιοδήποτε προσωπικό και επαγγελματικό ζήτημα σε αφορά, καθώς είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε «επικοινωνιακά παραστρατήματα». Στα συναισθηματικά σου, καλό θα ήταν να μην επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία αν προηγουμένως δεν σιγουρευτείς πως αυτός που έχεις απέναντί σου πληροί τα κριτήριά σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πρόσεξε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου, καθώς φαίνεται πως όχι μόνο δε θα ξεκαθαρίσουν μία κατάσταση, αλλά μπορεί να την μπερδέψουν ακόμα περισσότερο.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια για αυτό το μήνα ο οποίος προμηνύεται γεμάτος ευκαιρίες για αποδράσεις. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια σε σχέδια που αφορούν μία εκδρομή ή μία μετακίνηση. Στα συναισθηματικά τώρα, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσω των ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για αυτό. Επίσης δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο του παρελθόντος το οποίο είναι πιθανόν να σε γεμίσει με υποσχέσεις που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν και να σε αποσυντονίσουν. Αντιπαραθέσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον,  προσπάθησε να μην τις αφήσεις να παρουσιάσουν αυξητική πορεία και κράτησε ήπιους τόνους σε συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά.

Παρθένος

Εσύ Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ένα ζήτημα που αφορά φιλικά σου πρόσωπα και φαίνεται πως θα κληθείς να αναλάβεις το ρόλο του διαμεσολαβητή προκειμένου να υπάρξει ένα καλό κλίμα. Μια κατάσταση στην προσωπική σου ζωή θα σε μπερδέψει αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση που κάνεις μία νέα γνωριμία, κυρίως αν αυτή η γνωριμία σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Κράτησε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που θα ακούσεις αυτές τις ημέρες, καθώς είναι πολύ πιθανόν να ξεχαστούν γρήγορα. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά τη διαχείριση ενός επαγγελματικού ζητήματος, καθώς είναι πιθανό να έχεις μία λανθασμένη εικόνα για αυτό. Τέλος, καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός με οτιδήποτε κι αν συζητάς ή με συμφωνίες που μπορεί να αφορούν τη δουλειά.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στη δουλειά σου καθώς στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα προς επίλυση. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε εντάσεις και χρησιμοποίησέ το διάλογο και τις διπλωματικές σου ικανότητες προκειμένου να βγεις αλώβητος από εντάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να επικεντρωθείς σε αυτά που σου δείχνει ο σύντροφός σου και όχι σε αυτά που λέει, μιας και δεν είναι απαραίτητο πως λόγια και πράξεις θα συνάδουν. Αν είσαι ελεύθερος μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα όσον αφορά μία νέα γνωριμία, καθώς τα βιαστικά συμπεράσματα είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε λάθη.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα ταξίδι που θέλει να κάνει ή να σκέφτεται ένα πρόσωπο το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται γεωγραφικά μακριά σου. Κράτησε την ψυχραιμία σου και βεβαιώσου για τις λεπτομέρειες  πραγμάτων που θέλεις να κάνεις πριν ξεκινήσεις την υλοποίησή τους. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να ξυπνήσει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος και αφορμή για αυτό μπορεί να αποτελέσει μία συνάντηση που θα έχεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να αναζητήσεις απαντήσεις για κάποια γεγονότα του παρελθόντος, όμως προτίμησε να τα αφήσεις στο παρελθόν, καθώς οι απαντήσεις που θα πάρεις ενδεχομένως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά δεν θα σε απασχολήσουν τόσο αυτή την εβδομάδα, καθώς ακόμα και αν το σώμα σου βρίσκεται στο χώρο της εργασίας σου, το μυαλό σου βρίσκεται ήδη σε διακοπές.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται αυτές οι σκέψεις να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό στην καθημερινότητά σου. Οτιδήποτε σχετίζεται με ζητήματα καρδιάς χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να επενδύσεις σε λάθος πρόσωπα. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία. Σε περίπτωση που έχεις αναλάβει να διευθετήσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις μαζί με άλλα πρόσωπα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επικοινωνία που θα υπάρξει μεταξύ σας ώστε να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα στη δουλειά.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό επαναφέρει οικογενειακά ζητήματα καθώς και κάποια θέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις. Τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής δεν θα σε απασχολήσουν τόσο αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως η προσοχή σου είναι στραμμένη σε άλλους τομείς. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση καθώς κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Η δουλειά είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα του παρελθόντος τα οποία είχαν παραμείνει σε εκκρεμότητα.

Υδροχόος

Εσύ Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, καθώς φαίνεται πως αυτή είναι που θα σε απασχολήσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανόν να παρασυρθείς σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες και τελικά να τα βάλεις με το σύντροφό σου που δεν μπορεί να τις καλύψει! Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να σου περάσει διπλά μηνύματα και να σε μπερδέψει. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις αυτές τις ημέρες καθώς από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα. Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα αποτελέσει πηγή άγχους για εσένα αυτές της ημέρες, καθώς είναι πιθανό να μαζευτούν αρκετές υποχρεώσεις προς διευθέτηση.

Ιχθείς

Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά και συζητήσεις και επαφές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χρειάζονται προσοχή. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε διευθετήσεις που θα κάνεις, ώστε να μην βγεις ζημιωμένος. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι στον αισθηματικό τομέα. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες ή να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο το οποίο όμως φαίνεται πώς θα έχει αρκετές κρυφές πτυχές. Η ειλικρίνεια δεν αποτελεί «συστατικό» αυτής της όψης και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου αυτές τις ημέρες. Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή φαίνεται πως θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα λόγω κάποιων ζητημάτων που έρχονται από το παρελθόν.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το