Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 26/10~01/11

0
770

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη ξεκινάει με μια μεγάλη γιορτή σήμερα 26/10 (Χρόνια Πολλά στις Δήμητρες και τους Δημήτρηδες), συνεχίζεται με την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ και ταυτόχρονα τον Ερμή να μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στον Ζυγό στις 28/10. Γεμάτη η εβδομάδα λοιπόν όπως και οι αστρολογικές προβλέψεις μας:

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις περισσότερη βαρύτητα σε συζητήσεις που θα έχεις με συνεργάτες σου, καθώς ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 δείχνει πως ξεκινάει ένα πολύ καλό διάστημα για την προσωπική σου ζωή. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεται ήδη σε μία σχέση, οι ευχάριστες στιγμές και οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν σε αισθηματικό επίπεδο θα είναι περισσότερες από τις δυσκολίες. Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να παρατηρήσεις πως κάποιες ισορροπίες που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα στον επαγγελματικό τομέα έχουν αρχίσει να αλλάζουν.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας στην καθημερινότητά σου. Αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου κάτω από την ίδια στέγη ή έχετε αναλάβει από κοινού κάποιες δουλειές της καθημερινότητας, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως αυτές μπορεί να αποτελέσουν αιτία αντιπαραθέσεων και παρανοήσεων μεταξύ σας. Η δουλειά θα τραβήξει την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα καθώς θα υπάρξουν συγκυρίες οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό ή μπορεί να δημιουργήσουν μία παραπάνω δυσκολία σε κάποια ζητήματα.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα με τον ανάδρομο Ερμή να περνά στο ζώδιο του Ζυγού φαίνεται πως θα έρθει στο προσκήνιο ένα ζήτημα του παρελθόντος, πολύ πιθανόν να σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο που υπήρξες μαζί του κατά το παρελθόν ή εσύ να πιάσεις τον εαυτό σου να νοσταλγεί μία σχέση που είχες. Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή φαίνεται πως θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν θα είσαι τόσο συγκεντρωμένος σε επαγγελματικά ζητήματα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου οι οικογενειακές υποθέσεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα καθώς και κάποιες δουλειές που μπορεί να αφορούν το χώρο που ζεις. Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10, εντείνοντας περισσότερο την εσωστρέφεια που υπάρχει ούτως ή άλλως αυτό το διάστημα. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού και η είσοδος της Αφροδίτης το ίδιο ζώδιο στις 28/10 δείχνουν πως η εσωστρέφεια θα αποτελεί βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου για το επόμενο διάστημα. Για αυτό το λόγο ίσως είναι πιο δύσκολο να επικοινωνήσεις και να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει. Η δουλειά φαίνεται πως δεν θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου αυτές τις ημέρες, καθώς το μυαλό σου βρίσκεται σε προσωπικά ζητήματα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δώσεις προσοχή και σε κάποιες υποθέσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα ιδιαίτερα αν σε αυτές εμπλέκονται αρκετά άτομα.

Λέων

Λέων μου στις 28/10 ο Ερμής κινούμενος σε ανάδρομη πορεία κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα τα επικοινωνιακά εμπόδια θα μεταφερθούν στο στενό σου περιβάλλον. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία που έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να αναθερμάνει ένα παλαιότερο αισθηματικό ειδύλλιο. Η δουλειά μπορεί να δώσει κάποια περίεργα δείγματα στις αρχές της εβδομάδας, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν θα βοηθήσει καθόλου την επικοινωνία μεταξύ εσένα και των συναδέλφων σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα «πηγαδάκια» καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις περαιτέρω εντάσεις προς το τέλος της εβδομάδας.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν οικονομικές διευθετήσεις και τέτοιου είδους υποχρεώσεις, καθώς ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει τον οικονομικό τομέα σε πρώτο πλάνο. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα επιλέξεις για να πεις οτιδήποτε, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις κατά τη διάρκεια συζητήσεων. Πρόσεξε το παραπάνω σενάριο είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος και θέλεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα οικονομικά φαίνεται πως θα αποτελούν το κύριο θέμα συζητήσεων για αυτή την εβδομάδα, μάλιστα δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι και ιδέες για αύξηση των εσόδων από τη δουλειά.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να επικεντρωθείς σε προσωπικές συναντήσεις και επαγγελματικές συζητήσεις που μπορεί να έχεις, ώστε να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις από αυτά που θα ειπωθούν. Οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα -ιδιαίτερα οι συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν- ώστε να καταφέρεις να ξεπεράσεις το σκόπελο των επικοινωνιακών εμποδίων και να έρθουν οι καλές ημέρες. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές συζητήσεις καθώς και εσύ μπορεί να πεις κάτι και να εννοείς κάτι άλλο και το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί και στους συνομιλητές σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αποτελούν εκκρεμότητα για εσένα, καθώς όσο περισσότερο τα αφήνεις χωρίς να τα διευθετήσεις, τόσο πιο δύσκολα και απαιτητικά θα γίνονται. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα αποπνέει έναν αέρα μυστηρίου όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει ένας κρυφός θαυμαστής και είναι εξίσου πιθανό ένα πρόσωπο να σου αποκαλύψει τα συναισθήματα που έχει για εσένα! Αυτές τις ημέρες ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με συνεργάτες σου και πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον όμως αυτές οι συζητήσεις ίσως να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κινούμενος σε ανάδρομη πορεία θα περάσει στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού. Αυτό δείχνει πως μπορεί να υπάρχουν κάποιες αντιπαραθέσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα, μάλιστα όσο περισσότερα πρόσωπα λαμβάνουν μέρος σε μία συζήτηση, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό στις 28/10 και αυτό δείχνει ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε φήμες και πράγματα που ακούγονται και αφορούν τη δουλειά παρά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται θα υπάρξουν κάποια ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα τα οποία είτε θα σε αποσυντονίσουν είτε ενδεχομένως να σε εκνευρίσουν. Αυτή την εβδομάδα εκτός από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο, κάτι που δείχνει πως ο έρωτας μπορεί να κρύβεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να διευθετήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό, καθώς αυτός είναι ο τρόπος για να βγεις κερδισμένος.

Υδροχόος

Υδροχόε μου η εβδομάδα βρίθει αστρολογικών γεγονότων και δείχνει πως δεν πρόκειται να βαρεθείς! Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού κάτι που δείχνει πως θα υπάρξει ανακωχή σε ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούσαν τον επαγγελματικό τομέα. Την ίδια ημέρα που ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, κάτι που φέρνει αέρα ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή και στα αισθηματικά σου ζητήματα σε γενικότερο πλαίσιο. Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα έχει τόση πίεση σε επαγγελματικά ζητήματα όσο είχε η προηγούμενη, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις να ξεκουραστείς.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο αρκετά ζητήματα τα οποία έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και τα οποία ζητούν άμεση διευθέτηση. Αυτή την εβδομάδα εκτός από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 28/10 κάτι που δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα με έντονο πάθος. Αυτό το πάθος μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα και επιλογές στην προσωπική σου ζωή, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανες. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως δεν θα του δώσεις την πρέπουσα σημασία και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε λάθος ενέργειες.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το