Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 15/06~21/06

0
233

Αισίως φτάσαμε στα μέσα Ιουνίου και όλα δείχνουν πως αυτός ο μήνας θα κυλήσει τουλάχιστον θετικά για τα περισσότερα ζώδια. Ας δούμε όμως αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας:

Κριός

Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/6 δημιουργώντας σου εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να σου φαίνεται «βουνό» οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία και τις επαφές με διάφορα πρόσωπα. Το γεγονός αυτό δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά κρατούν και αυτές τις ημέρες όμως εσένα το ενδιαφέρον σου έχει μετατοπιστεί σε οικογενειακά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα μπεις στη διαδικασία να δεις διεξοδικά κάποιες υποθέσεις που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα και σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Καλό θα ήταν να κρατήσεις τρίτα πρόσωπα μακριά από ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν συζητήσεις στο περιβάλλον σου με επίκεντρο εσένα και το ταίρι σου. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 δείχνει πως θα υπάρξουν ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα τα οποία θα αποτελέσουν πρόκληση για εσένα και είναι πολύ πιθανόν να έχουν ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας.

Δίδυμοι

Είναι πιθανό να παρουσιαστούν κάποιες αναβολές σε σχέδια που έχεις ή κάποια ραντεβού να καθυστερήσουν, με αποτέλεσμα το πρόγραμμά σου να χρειάζεται εκ νέου διευθέτηση. Η επαφή με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχει κάποια ζητήματα που υπό άλλες συνθήκες ούτε καν θα σκεφτόσουν, όπως αυτό της επικοινωνίας, η οποία θα γίνεται μετά εμποδίων. Η δουλειά σου θα αποτελέσει προτεραιότητα σου αυτή την εβδομάδα καθώς αυτή θα είναι η δίοδος για να διαπραγματευτείς και να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεσαι στις επάλξεις καθώς τα αστρολογικά φαινόμενα που θα πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες θα είναι στο ζώδιό σου. προσπάθησε να επικεντρωθείς στο παρόν και να αποφύγει να αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος, παρόλο που θα έρθουν στο προσκήνιο με την έκλειψη Ηλίου στις 21/6. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα κατά την επικοινωνία μεταξύ εσένα και των συνεργατών σου και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή.

Λέων

Είναι πιθανό να ξυπνήσουν μνήμες και αναμνήσεις του παρελθόντος οι οποίες θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική υπερχείλιση που όσο περνούν οι ημέρες θα γίνεται και πιο έντονη. Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να γυρίσεις πίσω σε ζητήματα του παρελθόντος και αυτό δεν θα κάνει καλό στη σχέση με το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις κάτι τέτοιο παρόλο που θα υπάρξουν αφορμές για να σε γυρίσουν πίσω. Η δουλειά σου θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς ενδεχομένως να υπάρξουν συμπεριφορές οι οποίες θα σε εκνευρίσουν. αστρολογικές προβλέψεις

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να μην έχει καμία όρεξη για να ασχοληθεί με καθημερινές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, παρά μόνο για συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και γνωστούς. θα πρέπει να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε κι αν σου πει ο σύντροφός σου καθώς θα έχεις την τάση να περνάς «γρήγορα» από αυτά που σου λέει και να μην τους δίνεις σημασία, κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο λάθος αυτές τις ημέρες. Η δουλειά σου και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα καθώς θα παρατηρήσεις πώς θα υπάρχει μία δυσκολία σε πράγματα τα οποία υπό άλλες συνθήκες διευθετούσες σε χρόνο dt.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται επίμονα ένα ζήτημα που σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα ή ένα ζήτημα που σχετίζεται με την εικόνα που δίνεις στους άλλους. Είναι πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου να ψάχνει ευκαιρία να ανοίξει ξανά κάποια ζητήματα του παρελθόντος τα οποία έχουν κλείσει. Η δουλειά θα είναι το κυριότερο μέλημά σου αυτή την εβδομάδα όχι μόνο για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας, αλλά και για την εικόνα που δίνεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις πως θα υπάρξουν κάποια προβλήματα κατά την επικοινωνία σου με αγαπημένα σου πρόσωπα, ιδιαίτερα με αυτά που βρίσκονται μακριά και δεν υπάρχει δια ζώσης επαφή. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου και ακόμα μεγαλύτερη προσοχή σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει μία εκδρομή ή ένα ταξίδι, μιας και αυτό μπορεί να αποτελέσει αιτία διαφωνιών μεταξύ σας. Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα αποτελέσει σημείο ενδιαφέροντος για εσένα καθώς στο μυαλό σου βρίσκονται άλλες υποθέσεις πιο προσωπικές.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να μην έχει διάθεση για πολλά-πολλά και η εξωστρέφεια σου θα δώσει τη θέση της στην εσωστρέφεια, αυτό βέβαια είναι παροδικό και μόνο. Στα αισθηματικά τώρα, θα είναι δύσκολο για το σύντροφό σου να αφουγκραστεί τις ανάγκες σου για αυτό και εσύ θα πρέπει να τον βοηθήσεις και να τις εκφράσεις μιας και θα έχεις την τάση να είσαι αρκετά εσωστρεφής και αυτό δεν θα βοηθήσει το κλίμα μεταξύ σας. Τέλος, η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή θα αποτελέσει πηγή άγχους για εσένα, ιδιαίτερα προς το οικονομικό σκέλος της. αστρολογικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πώς οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου, τα λόγια τους και οι κινήσεις τους θα κινούν τα νήματα στη διάθεσή σου, στις σκέψεις αλλά και στις αντιδράσεις σου. Στα αισθηματικά, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση και η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα βοηθήσει σε αυτό. Η δουλειά σου θα αποτελέσει πηγή άγχους για εσένα αυτή την εβδομάδα όχι τόσο για τις εργασιακές υποθέσεις που έχει να φέρεις εις πέρας, όσο για τα σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου σχετικά με αυτές. αστρολογικές προβλέψεις

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή καθώς και κάποιες αγγαρείες που προέκυψαν τελευταία στιγμή. Οι δουλειές θα σε παρασύρουν στο δικό τους ρυθμό και δεν θα σε αφήσουν να επικεντρωθείς στα αισθηματικά σου ζητήματα. Είναι πιθανόν να σε απασχολήσει ιδιαίτερα ένα ζήτημα που σχετίζεται με τον εργασιακό τομέα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε αυτό. αστρολογικές προβλέψεις

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή και με τον αισθηματικό τομέα καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε βάλει σε αυτή τη διαδικασία. Η επικοινωνία με το σύντροφό σου ενδεχομένως να μην είναι στα καλύτερά της αυτή την εβδομάδα και εσύ θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να γίνουν μεγάλες και αξεπέραστες. Η δουλειά δεν θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα καθώς το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στην προσωπική σου ζωή.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το