Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18/02-24/02

Μπορεί η μέρα του αγίου Βαλεντίνου να πέρασε και αρκετοί από εσάς φαίνεται να το διασκεδάσατε με τον βαλεντίνο ή την βαλεντίνα σας, ωστόσο νέες ευχάριστες εξελίξεις, αλλά και “μπόρες” πρόκειται να έρθουν για κάποια ζώδια την εβδομάδα που διανύουμε. Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις και προετοιμαστείτε για τα παιχνίδια της μοίρας…

Κριός

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Κριέ πολλά από τα θέματα που σε είχαν απασχολήσει και σε είχαν ταλαιπωρήσει για καιρό στο παρελθόν θα τα αντιμετωπίσεις με πιο αποφασιστικό τρόπο και θα τα δεις από μια άλλη οπτική γωνία, πιο αισιόδοξη και θετική. Είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου κι αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση και χαρά, περίμενε λίγο και θα δεις ότι η τύχη και η εύνοια θα σου χαμογελάσουν.

Ταύρος

Η περίοδος αυτή από την αρχή κιόλας της εβδομάδας με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Παρθένο θα έχει αρκετή πίεση ιδιαίτερα στον εσωτερικό σου κόσμο. Το χάσμα στη δίοδο επικοινωνίας με τους γύρω σου θα σε γεμίσει ανασφάλεια και ενδέχεται να νιώσεις αρκετά απογοητευμένος από συμπεριφορές και κινήσεις φίλων και γνωστών.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Παρθένο προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου. Άνοιξε τις επαφές σου στον κοινωνικό σου κύκλο, γνώρισε ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις σχέδια του μέλλοντος. Βγες με φίλους, αποφορτίσου από αρνητικές σκέψεις, τα σχόλια των άλλων ίσως κάποιες φορές να χρειάζεται να μην τα λαμβάνεις υπόψη σου, αν έχει υποπέσει στην αντίληψή σου η κακοπροαίρετη διάθεση των άλλων υπάρχει και ο δρόμος της διαφυγής και της απομάκρυνσης.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή την περίοδο καθώς βγαίνεις από ένα πολύ δύσκολο διάστημα που η κούραση και η ένταση ένιωσες πως σε κατέβαλλαν, θα βρεις το χρόνο θα ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με εσένα, με τον εαυτό σου, να βρεις χρόνο για εξόδους και στιγμές χαλάρωσης με καλή παρέα και θετικούς ανθρώπους. Το πλανητικό σκηνικό με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Παρθένο κινείται ευνοϊκά για σένα και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων είναι πλέον θέμα χρόνου. Στα οικογενειακά σου θα υπάρξουν μερικά μπερδέματα που καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις, δείξε λίγη υπομονή και θα δεις πως σύντομα θα δοθεί η λύση που επιθυμείς.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η εβδομάδα αυτή με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Παρθένο θα είναι γεμάτη με εντάσεις, απρόβλεπτα και ίσως αρκετά σου χαλάσουν τη διάθεση και την ψυχολογία. Είναι στην προσωπική σου ευχέρεια αν θα έρθεις αντιμέτωπος με όσα σε στεναχωρούν και θα κάνεις οριστικά ξεκαθαρίσματα, ή αν θα δείξεις υπομονή κι εγκράτεια μέχρι να νιώσεις καλύτερα και να τα λύσεις με τη λογική κι όχι παρορμητικά και γρήγορα, πράγμα που εγκυμονεί επικινδυνότητα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, αυτό το διάστημα με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζώδιο σου θα υπάρξουν πολλά γεγονότα που θα σε βρουν απροετοίμαστο, αλλά έχεις πάντα τον τρόπο να τα διευθετείς όλα με την ιδιαίτερη ευστροφία σου. Με την εύνοια που σου προσφέρουν οι πλανήτες, θα πάρεις χαρές από το κοινωνικό και οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε αναζωογονήσουν και θα τονώσουν την ψυχολογία σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, περνάς μια περίεργη φάση, την περίοδο αυτή με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Παρθένο θα είσαι σε ένταση και άγχος καθώς πλησιάζει ο καιρός για κάτι που από καιρό έχεις στο μυαλό σου να πετύχεις. Είσαι αρκετά μπερδεμένος μέσα σου, έτσι μερικές άστοχες εκρήξεις σου γίνονται αιτία να σου χαλούν τη διάθεση, αλλά και τη σχέση σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να κάνεις έναν βαθύτερο εσωτερικό διάλογο και να δεις τι πραγματικά θες να κρατήσεις στη ζωή σου και τι θες να απομακρύνεις. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να ξεχωρίσεις πολλά πράγματα, να ξεδιαλύνεις σχέσεις και να βελτιώσεις τον κώδικα επικοινωνίας σου με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα έχει αρκετή δόση εύνοιας σε κοινωνικές δραστηριότητες και ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η ανεβασμένη σου κοινωνικότητα, η διάθεσή σου για νέες συναναστροφές σε κάνουν να βρίσκεις νέα ενδιαφέροντα σε γνωριμίες που θα είναι μελλοντικά σημαντικές για σένα. Απόφυγε εντάσεις ή διαφορές με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Παρθένο. Κάνε μόνο πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή την περίοδο με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Παρθένο θα νιώσεις αρκετά έντονη κούραση, άγχος και ένταση καθώς προβλήματα που προέρχονται από το περιβάλλον σου θα σε καταβάλουν συναισθηματικά. Είσαι άτομο δυνατό κι εύστροφο, μην αφήνεις τους άλλους να σου χαλούν την ισορροπία σου. Η πρόκληση των ημερών είναι αρκετά περίπλοκη, αλλά τα δύσκολα είναι πάντα για σένα στοιχήματα προς επίλυση και επίτευξη. προβλέψεις

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα είναι κάπως περίεργα αφού με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Παρθένο οι υποχρεώσεις σου μπορεί να είναι πολλές και να νιώσεις κάποια δυσκολία μέσα σου, ή αδυναμία στο να τα καταφέρεις, ωστόσο μην πτοείσαι καθώς όλα θα δρομολογηθούν ορθά και θα σε ανταμείψουν σε επίπεδο στόχων. Θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους από το παρελθόν που έχεις να δεις εδώ και καιρό και αυτό θα σε συγκινήσει ευχάριστα. προβλέψεις προβλέψεις

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Παρθένο θα έχεις πολύ άγχος καθώς θα περιμένεις μια πολύ σημαντική είδηση που αφορά τα σχέδια και τους στόχους σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να νιώσεις πόσο ωραία είναι η ζωή και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με καλές παρέες, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου. προβλέψεις

Πηγή: Myastro.gr

Σχολίασε το