Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 01/06~7/06

0
271

Καλωσορίζουμε τον Ιούνιο σήμερα και μπορεί ακόμα να μην νιώθουμε γύρω μας ακόμα το καλοκαίρι με τόση βροχή, σίγουρα όμως σηματοδοτεί την έναρξη μια νέας αρχής που όλοι έχουμε ανάγκη. Τι μας επιφυλάσσει όμως η πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα; Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Κριός

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι εγωιστικές σου τάσεις δεν θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις ζητήματα που υπάρχουν μέσα σε αυτή τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο μία παλαιότερη αισθηματική σχέση ή ένα ειδύλλιο το οποίο είχε μείνει στη μέση! Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν παρασκηνιακές κινήσεις όσον αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα και εσύ θα πρέπει να είσαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται, προκειμένου να μην πέσει σε παγίδες.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να επικεντρωθείς στη σχέση με το σύντροφό σου καθώς με αυτό τον τρόπο θα καλύψεις το αίσθημα της ασφάλειας που είναι σημαντικό για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με μία αισθηματική επιλογή, καθώς η κρίση σου δεν θα είναι ορθή αυτή την εβδομάδα και μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι αυτή που θα βοηθήσει στην επίλυση ενός επαγγελματικού ζητήματος, καθώς αυτή την εβδομάδα δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως μπορείς να καταφέρεις αρκετά πράγματα με τα επικοινωνιακά σου ταλέντα.

Δίδυμοι

Η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 5/6 είναι πολύ πιθανό να φέρει στο προσκήνιο αναμνήσεις του παρελθόντος, οι οποίες θα αποτελέσουν ένα ισχυρό χαρτί για να γυρίσεις σε μία σχέση που είχες. Σκέψου καλά τέτοιου είδους κινήσεις καθώς μπορεί να φαντάζουν πολύ σωστές τώρα, όμως με μία δεύτερη ματιά ίσως φανούν διαφορετικές. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά καθώς ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τα φώτα της έκλειψης, δείχνοντας πώς ο επαγγελματικός τομέας θα δημιουργήσει κούραση αυτή την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα επαγγελματικό ζήτημα που θα δώσει την αφορμή για διαφωνίες και εντάσεις με συνεργάτες και ανθρώπους που βρίσκεσαι σε επαγγελματικό περιβάλλον

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονο άρωμα παρελθόντος και δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις κάποιες επιλογές που έκανες σε αισθηματικό επίπεδο κατά το παρελθόν και να αναρωτηθείς αν ήταν σωστές, αν σου έδωσαν μαθήματα και τι ήταν αυτό που σου άφησαν. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα είναι αρκετά πιεστικές σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως αυτές θα έχουν ως απώτερο σκοπό να ενισχύσουν την επαγγελματική σου εμπειρία και να σε μάθουν να κολυμπάς σε βαθιά νερά!

Λέων

Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία δεν θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε εσύ που είσαι ελεύθερος και αυτό τον καιρό υπάρχει παραπάνω από ένα αισθηματικό ενδιαφέρον στον ορίζοντα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δεις προσεκτικά ένα ζήτημα που υπάρχει σε αυτή και να μην το κρύψεις «κάτω από το χαλάκι». Αυτή την εβδομάδα εκτός από την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί και θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και κρίνεις τα πράγματα, θα υπάρξει και μία θετική όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή η όψη θα βοηθήσει να βρεις λύση σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και να ξεφύγεις από μία πιεστική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη δουλειά.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς ο εκνευρισμός που μπορεί να υπάρξει στη δουλειά θα είναι εύκολο να μεταφερθεί και σε αυτή. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος θα πρέπει να κάνεις τις επιλογές στον αισθηματικό τομέα με ορθή κρίση, κάτι που ακούγεται απλό, όμως αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι και τόσο. Πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση να ωραιοποιήσεις ανθρώπους και καταστάσεις και αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε μία λάθος επιλογή. Τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τα φέρνει στο προσκήνιο.  Τέλος, καλείσαι να μη χάσεις την ψυχραιμία σου, καθώς κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο να συμβεί ακόμα και με μία απλή αφορμή που θα σου δώσουν οι άλλοι.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς και η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 5/6 μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αν το προηγούμενο διάστημα είχες κινηθεί παρασκηνιακά σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, τότε θα πρέπει να έχεις έτοιμο ένα πλάνο το οποίο θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις αποκαλύψεις. Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, όμως ακόμα πιο πολύ θα σε απασχολήσουν οι εργασιακές υποχρεώσεις. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 δείχνει πως η καθημερινότητά σου χρειάζεται μικρές ή μεγάλες αλλαγές, που θα τη βελτιώσουν και θα την κάνουν πιο φιλική προς εσένα.

Σκορπιός

Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα θα εγείρει ανασφάλειες και αυτές με τη σειρά τους μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αποφύγει να πιέσεις τον σύντροφό σου προκειμένου να εκμαιεύσεις τα συναισθήματα του, καθώς κάτι τέτοιο θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξει φλερτ, όμως μην ταυτίσεις το φλερτ με ένα νέο μεγάλο έρωτα! Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα δημιουργηθούν αυτή την εβδομάδα θα σε κάνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στη δουλειά, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς αυτή η διάθεση μπορεί να γίνει αιτία για να ξεκινήσουν αψιμαχίες.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει ένα έντονο κλίμα στην προσωπική σου ζωή καθώς η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 5/6 εγείρει έντονα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτή και μην αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε ριψοκίνδυνες κινήσεις. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρχει αναβρασμός στη δουλειά, ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για αυτό. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πιθανόν να μη δώσεις την πρέπουσα σημασία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις όμως παρόλα αυτά το φλερτ θα αποτελέσει στοιχείο της καθημερινότητάς σου, όσες δουλειές και αν έχεις! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να βρεις χρόνο για εκείνη και όχι δικαιολογίες για να την αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέα δεδομένα στη σχέση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα επαγγελματικά ζητήματα και οι δουλειές που απορρέουν από αυτά σου έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερη κούραση όλο αυτό το διάστημα, η οποία όμως θα έρθει έντονα στο προσκήνιο τώρα, με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα. Καλό θα ήταν να κρατήσεις λίγο χρόνο για εσένα και να βρεις ένα τρόπο για να αφιερώσεις χρόνο στην ξεκούραση σου, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να είσαι το ίδιο παραγωγικός όπως ήσουν.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να ξυπνήσουν διάφορες ανασφάλειες που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή και αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν -αν είσαι ελεύθερος- σε μία λάθος επιλογή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κράτησε μακριά από αυτή συγκεκριμένα πρόσωπα που δεν έχουν δώσει και τα καλύτερα δείγματα απέναντι σας. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία όχι τόσο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες διαφωνίες με αφορμή ένα επαγγελματικό ζήτημα, οι οποίες θα φέρουν στην επιφάνεια ένα διαφορετικό πρόσωπο κάποιων ανθρώπων.

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά τα αισθηματικά ζητήματα καθώς αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ο σύντροφός σου θα αποτελέσει το «σάκο του μποξ», καθώς σε αυτόν θα διοχετεύσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να σου έχουν προκαλέσει άλλα πρόσωπα ή άλλοι τομείς. Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει η εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας θα πρέπει να κατεβάσεις τους τόνους καθώς η ένταση δεν θα βοηθήσει πουθενά. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι το μυστικό για να αποφύγεις περαιτέρω ζητήματα. Ο επαγγελματικός τομέας είναι αυτός που μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό αυτή την εβδομάδα, καθώς θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να σε αγχώσουν.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το