Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 16/09~ 20/09

0
380

Το καλοκαίρι δυστυχώς τελείωσε και όπως φαίνεται το φθινόπωρο ξεκίνησε να μπαίνει δυναμικά, αφού οι άνεμοι δεν λένε να σταματήσουν. Άραγε, τι να μας επιφυλάσσει η μοίρα; Μόνο οι νέες αστρολογικές προβλέψεις μπορούν να μας εφοδιάσουν επαρκώς για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Κριός

Μία ήρεμη από άποψη πλανητικών δρώμενων και μετακινήσεων εβδομάδα ξεκινά με ευκαιρίες για να κλείσεις εργασιακά και επαγγελματικά ζητήματα. Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο θα ενισχύσει την ενέργειά σου και θα παρακινήσει να δράσεις για οποιοδήποτε ζήτημα θέλεις να λύσεις. Πρόσεξε το πείσμα σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ορισμένα ζητήματα ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Την Κυριακή 22/9 η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Ζυγού και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να ανακόψει την επικοινωνιακή σου διάθεση και ίσως να νιώσεις πως δεν είναι η ώρα να πεις κάποια πράγματα.

Ταύρος

Μία εβδομάδα με ευκαιρίες για να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους, να περάσεις καλά και να κάνεις και ένα ταξίδι ξεκινά! Σε αυτό θα βοηθήσουν οι πλανητικές όψεις οι οποίες είναι φιλικά προσκείμενες προς το ζώδιό σου. Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο σε προτρέπει να κάνεις μία απόδραση είτε με φίλους σου είτε με το σύντροφό σου, την πρώτη διαθέσιμη ημέρα που θα βρεις! Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία αγγαρεία ή μία δουλειά που δεν είχες στο πρόγραμμα.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος είτε επαγγελματικού είτε προσωπικού ενδιαφέροντος προκειμένου να τα διευθετήσεις και ορισμένα από αυτά να τα κλείσεις. Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο θα βοηθήσει στην επίλυση ενός ζητήματος που σχετίζεται είτε με το σπίτι σου σαν ακίνητο είτε με κάποιο δικό σου πρόσωπο. Αυτό που χρειάζεται για να γίνει κάτι τέτοιο είναι να αναλάβεις δράση. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μνήμες από παθήματα του παρελθόντος, τα οποία μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο στην παρούσα κατάσταση της προσωπικής σου ζωής.

Καρκίνος

Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα η οποία θα ευνοήσει ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται και με άλλους. Το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο στις 19/9 θα σε βοηθήσει να περάσεις από τα λόγια στις πράξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις ξεκάθαρο κάτι που θέλεις και κάτι που πιστεύεις. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους ή με συνεργάτες σου οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις πως οι άλλοι προσπαθούν να περιορίσουν.

Λέων

Η εβδομάδα θα φέρει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις αφήσει από την προηγούμενη και να βάλεις την καθημερινότητά σου σε μία σειρά. Το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο στις 19/9 δείχνει πως ο κόπος σου και το τρέξιμο του προηγούμενου διαστήματος θα ανταμειφθεί. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ένα νέο από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, το οποίο θα σου προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται καλή για εσένα αρκεί να προσέξεις λίγο τη νευρική σου διάθεση αλλά και την ταχύτητα με την οποία ασχολείσαι με τα πάντα! Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες όχι μόνο για να φλερτάρεις αλλά και να ξεκινήσεις εδώ και τώρα μία περιπέτεια! Αυτή είναι μία όψη που ευνοεί την αδρεναλίνη και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να παρασυρθείς από αυτή, ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει ένα βαθμό δυσκολίας στην επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Η εβδομάδα θα σου προσφέρει ευκαιρίες για να διαπραγματευτείς και να κερδίσεις κάτι σε ένα «οικογενειακό συμβούλιο» ή σε κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο στις 19/9 που θα σου προσφέρει ισχυρές διαπραγματευτικές ικανότητες και πείσμα, που θα αποτελέσουν εκρηκτικό συνδυασμό. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι συμφωνίες και συζητήσεις σε παρασκηνιακό επίπεδο καθώς οι λεπτομέρειές τους δεν θα μείνουν για πολύ καιρό στο παρασκήνιο. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να εξωτερικεύσεις και να επικοινωνήσεις κάτι που σε απασχολεί και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για εσένα καθώς θα έχεις συναντήσεις με φίλους σου και πρόσωπα τα οποία θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο δείχνει συναναστροφή με κόσμο μέσα από ομαδικές εργασίες και συλλογικές δραστηριότητες. Από αυτή τη συναναστροφή δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Στο τέλος εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. Αν νιώσεις ότι έχεις παράπονα από εκείνο, προτίμησε να του το πεις και μην τα αφήσεις να «αιωρούνται» μιας και είναι πιθανόν να παγώσουν τη σχέση μεταξύ σας.

Τοξότης

Η εβδομάδα θα φέρει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα τα οποία χρειάζεται να διευθετήσεις, όμως οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά της θα είναι πολύ ευνοϊκές για να το καταφέρεις. Στις 19/9 το τρίγωνο μεταξύ του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω και του Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο δείχνει πως μία οικονομική επιτυχία θα έρθει μέσα από μία επαγγελματική κατάρτιση. Ένα μπόνους στη δουλειά είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο το οποίο εκτός από υλική θα σου προσφέρει και ηθική ικανοποίηση. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα στην επικοινωνία καθώς στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι κατά ένα μαγικό τρόπο θα έχουν αντίθετη άποψη από τη δική σου!

Αιγόκερως

Μία καλή εβδομάδα ξεκινά, με ευκαιρίες για να συναντήσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους, να δραστηριοποιηθείς προς ένα χόμπι που σου αρέσει ή να αρχίσεις να σχεδιάζεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό! Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο, θα σε βοηθήσει να καταφέρεις να επιτύχεις τα σχέδιά σου -όποια και αν είναι αυτά- καθώς θα ενισχύσει τη θέλησή σου. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιό σου μπορεί να «παγώσει» ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου. Επίσης μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο δικό σου πρόσωπο. Η επικοινωνία και ο διάλογος είναι οι λέξεις-κλειδιά προκειμένου να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

Υδροχόος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση για εσένα αν και είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες θα σου «κλέβουν» λίγο από τη χαρά σου. Παρόλα αυτά να θυμάσαι πως θα έχεις την ευκαιρία να τις φέρεις εις πέρας χωρίς να χρειαστεί να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε αυτές! Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βρεις μία λύση για να ξεπεράσεις ένα θέμα του παρελθόντος, το οποίο βρίσκεται ακόμα στο μυαλό σου. Στα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να αλλάξει τα σχέδια που είχες σχετικά με μία κοινωνική υποχρέωση ή με ένα ταξίδι.

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο σε ζητήματα που σχετίζονται με τις παρέες σου, τους φίλους σου και με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό ή στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Στις 19/9 το τρίγωνο του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στην Παρθένο δείχνει πως μπορεί να ξεκινήσει μία φιλία με ένα συνεργάτη σου ή πολύ πιθανόν κάποιος φίλος σου να σου προτείνει να συνεργαστείτε. Οι ευκαιρίες σε επαγγελματικά ζητήματα θα υπάρξουν και εσύ θα πρέπει να τις αντιληφθείς. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 22/9 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις και διαφωνίες μεταξύ ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αν δεν θέλεις να εμπλακείς σε αυτό θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το