Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 09/09~ 13/09

0
287

Ποιος είπε πως το καλοκαίρι τελείωσε; Να αυτά λέμε και ο Σεπτέμβρης αποφάσισε να μας “εκδικηθεί” με καύσωνες. Άραγε τι να μας επιφυλάσσει ο Σεπτέμβρης και πιο συγκεκριμένα η μοίρα; Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη θα είναι ευνοϊκή για όλους; Μόνο οι νέες αστρολογικές προβλέψεις μπορούν να μας εφοδιάσουν επαρκώς για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Κριός

Το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων, η οποία θα δημιουργήσει μία θολή εικόνα ιδιαίτερα με ζητήματα και αποφάσεις που πήρες κατά το παρελθόν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αλλά και του Ήλιου με τον Άρη δείχνει πως θα είναι εύκολο να εθελοτυφλείς προκειμένου να αποποιηθείς κάποιες από τις ευθύνες που σου αναλογούν σε συγκεκριμένα ζητήματα. Την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο η μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ταύρος

Η νέα εβδομάδα φιλοξενεί την Πανσέληνο που γίνεται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σου σχέσεις. Η σύνοδος του Ποσειδώνα με τη Σελήνη δείχνει πως δεν θα μετρήσεις σωστά ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον και ενδεχομένως να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με αυτό. Την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος, ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο του Ζυγού «δείχνοντας» πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο ζητήματα της καθημερινότητας.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα και φέρνει επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις για τη δουλειά. Βέβαια η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα φώτα της Πανσελήνου δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις και «μεγάλες» κινήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος ο Ερμής και Αφροδίτη μετακινούνται στο ζώδιο του Ζυγού και δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να ανθίσει ένας νέος έρωτας.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων είναι το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποδράσεις είτε φυσικά είτε νοητά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μιλάει για αφηρημάδα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κατά τη διεκπεραίωση σημαντικών υποχρεώσεων. Επίσης σε περίπτωση που κανονίσεις μία συνάντηση με ανθρώπους του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως ακούσεις κάποια πράγματα τα οποία θα είναι ψευδή. Την ημέρα της Πανσελήνου ο Ερμής και η Αφροδίτη μετακινούνται στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζοντας μία περίοδο ευκαιριών σε επαγγελματικά ζητήματα.

Λέων

Το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων στον όγδοο ηλιακό σου οίκο. Αυτό δείχνει πώς μπορεί να υπάρξουν αφορμές για να αρχίσεις να αναμοχλεύεις οικονομικά θέματα καθώς και αισθηματικές ιστορίες οι οποίες έχουν κλείσει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα λέει πως η λάθος εκτίμηση και στον οικονομικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο, για αυτό χρειάζεται προσοχή. Η μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται και η Πανσέληνος δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο επαφές και συζητήσεις!

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου η οποία γίνεται στον άξονα σου (Παρθένου-ιχθύων) στις 14/9 και σε καλεί να κρατήσεις τις ισορροπίες που ενδεχομένως να διαταραχθούν σε κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δείχνει προσπάθεια εξαπάτησης για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σχετικά με τους ανθρώπους που δείχνεις εμπιστοσύνη. Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος, δείχνει πως πέρα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο αυτές τις ημέρες θα παίξει και οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα.

Ζυγός

Μία εβδομάδα με αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις ξεκινά και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/9 στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων σε καλεί να τις τακτοποιήσεις όσο πιο άμεσα μπορείς. Βέβαια λόγω της συνόδου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αλλά και του Ήλιου με τον Άρη δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως οι βιαστικές κινήσεις θα ανοίξουν κι άλλα θέματα, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να μη βιάζεσαι προκειμένου να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου. Στις 14/9 εκτός από την Πανσέληνο έχουμε και το πέρασμα της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιό σου που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο το επόμενο διάστημα. Οι νέες γνωριμίες είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, μία καλή αλλαγή στην εμφάνισή σου και η αγορά καλαίσθητων αντικειμένων θα σε απασχολήσουν αρκετά την επόμενη περίοδο.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων αποτελεί το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας που λαμβάνει χώρα στις 14/9. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και του Ήλιου με τον Άρη δείχνει πως μπορεί να υπάρξει ένα μπέρδεμα στον αισθηματικό τομέα, για αυτό θα πρέπει οι κινήσεις σου να είναι ξεκάθαρες. Επίσης δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο το οποίο όμως θα σε μπερδέψει με τη συμπεριφορά του και θα χρειαστεί υπομονή αν θέλεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Στις 14/9 το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού δείχνουν μυστικά ραντεβού και αισθηματικές περιπέτειες για το επόμενο διάστημα.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων αποτελεί το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας και σου δημιουργεί την ανάγκη να τελειώνεις εδώ και τώρα με κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Επίσης είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια η οποία δεν θα βοηθήσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Απόφυγε οτιδήποτε σχετίζεται με ένα νέο ξεκίνημα μιας και η σύνοδος Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι αποτρεπτική για κάτι τέτοιο. Την ημέρα της Πανσελήνου ο Ερμής και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και θα ελαφρύνουν τη διάθεσή σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δώσουν το έναυσμα για να σε προσεγγίσει ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων άνθρωπος.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 είναι το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτής της εβδομάδας και θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να αλλάξεις γνώμη για συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες με ταχύτητα αστραπής. Προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να κάνεις μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, καθώς είναι πολύ πιθανό οι προθέσεις τους απέναντί σου να μην είναι ξεκάθαρες. Στις 14/9 περνά ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζοντας ένα διάστημα κατά το οποίο θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να σκέφτεσαι περισσότερο τα οικονομικά σου ζητήματα και να αναζητάς τρόπους για να αυξήσεις τους πόρους σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 14/9 θα επηρεάσει την κρίση σου (λόγω της εμπλοκής του Ποσειδώνα με τα φώτα του Πανσέληνου) και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε μία λάθος κίνηση που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός προκειμένου να αποφύγεις κάτι τέτοιο και επίσης θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα έξοδα που θα κάνεις αυτές τις ημέρες. Στις 14/9 η Αφροδίτη και ο Ερμής μετακινούνται στο ζώδιο του Ζυγού και δείχνουν πως το επόμενο διάστημα η προσωπική σου ζωή και τα αισθηματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου.

Ιχθείς

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων) στις 14/9 τις αναμοχλεύει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και του Ήλιου με τον Άρη δείχνει πως μπορεί να κάνεις μία λάθος κίνηση σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει. Η ωραιοποίηση καταστάσεων και προσώπων ανήκει στις «παρενέργειες» αυτής της Πανσελήνου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Στις 14/9 μετακινούνται επίσης ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα κατά το οποίο μπορείς να διευθετήσεις πολύ καλύτερα οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν και τρίτους.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το