Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 24/06- 28/06

0
268

Ο Ιούνιος συνεχίζει κανονικά ενώ το καλοκαίρι ξεκίνησε με τον καύσωνα να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις το σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε! Εσείς που πήγατε; Κάνατε καμία μίνι απόδραση από την Αθήνα; Αν ναι πες μας που και πως πέρασες. Η μοίρα πιθανότατα σε ευνόησε και κίνησε τα δίχτυα με τον καλύτερο τρόπο για εσένα! Άραγε τι να μας επιφυλάσσει η μοίρα για αυτή την εβδομάδα; Μόνο οι νέες αστρολογικές προβλέψεις μπορούν να μας εφοδιάσουν επαρκώς για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με ψευδαισθήσεις και αυταπάτες καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 24/6 θα θολώσει λίγο το κλίμα, ιδιαίτερα στα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Στις 27/6 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις και να λύσεις ένα θέμα που έχει προκύψει στη σχέση με το σύντροφό σου ή να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο. Στις 27/6 το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο σου χαρίζει εξαιρετική ικανότητα αντίληψης η οποία θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα. «Κράτησε» τις σκέψεις σου καθώς μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα προσοδοφόρες.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με μία δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς που σε καλεί να διαφυλάξεις τα αισθηματικά σου ζητήματα και να αποφύγεις συζητήσεις που σχετίζονται με αυτά, καθώς η γνώμη των πολλών θα σε επηρεάσει αρνητικά. Στις 27/6 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα δηλώνει πως ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα, την ίδια όμως στιγμή θα μπορέσεις να λύσεις και κάποια από αυτά με μεγαλύτερη ευκολία. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει τυχαίες και ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα οι αισθηματικές σου ανάγκες θα έρθουν στο προσκήνιο και ο τρόπος που θα γίνει ενδεχομένως να σε μπερδέψει και να μη σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποια ζητήματα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν είναι βοηθητικό για να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις στάση αναμονής. Στις 27/6 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα μία θέση από την οποία θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση και θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο σου κάνοντας νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο σχετικά με ένα οικονομικό σου ζήτημα.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς το οποίο δείχνει πως θα είσαι αρκετά αφηρημένος και απορροφημένος από τις σκέψεις σου. Στις 27/6 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και από αυτή τη θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικές διευθετήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει ευχάριστα νέα και συναντήσεις με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Λέων

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου στις 27/6 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για επικοινωνία, για αυτό και το κύριο χαρακτηριστικό της εβδομάδας θα είναι οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με φίλους, γνωστούς, γείτονες και ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Βέβαια καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με αυτά που υπόσχεσαι αλλά και αυτά που λες καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να σε κάνει λίγο υπερβολικό ιδιαίτερα με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις και διαχειρίζεσαι τα αισθηματικά σου ζητήματα. Από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια ξαφνική αλλαγή σε ένα επαγγελματικό θέμα, η οποία θα είναι για καλό.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς υποδηλώνοντας πως οι κινήσεις σου στα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές. Μην αφήσεις κάτι σίγουρο για κάτι το οποίο φαίνεται εξαιρετικό, καθώς η κρίση σου θα επηρεαστεί δυσμενώς από αυτή την όψη. Στις 27/6 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζει μία περίοδο με αρκετό παρασκήνιο στα ζητήματα που σε απασχολούν. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή ένα τηλεφώνημα από ένα δικό σου πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό. προβλέψεις

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα κατακλύσουν το μυαλό σου σκέψεις σχετικά με το που θα ήθελες να ήσουν τώρα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 24/6 θα σε αποσυντονίσει και θα σε κάνει αρκετά αφηρημένο για αυτό θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τις κινήσεις του στα επαγγελματικά ζητήματα. Στις 27/6 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα μία θέση από την οποία σε καλεί να ασχοληθείς με ομαδικές δραστηριότητες καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσεις καλά και να κάνεις νέες γνωριμίες. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως θα ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό τομέα. προβλέψεις

Σκορπιός

Μία έντονη εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 24/6 δείχνει πως οι σκέψεις σου θα είναι ανήσυχες. Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα αισθηματικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να γυρίσεις σε ένα πρόσωπο που ήσουν μαζί κατά το παρελθόν. Στις 27/6 είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος που θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις τι αξίζεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα βοηθήσει μία νέα συνεργασία. προβλέψεις

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει περισσότερο το πρόγραμμα των καλοκαιρινών διακοπών και αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αφήσεις για λίγο επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις προκειμένου να διευθετήσεις ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις. Στις 27/6 θα έχουμε και ένα εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο που δεν θα σε αφήσει να ονειροπολήσεις με την ησυχία σου, καθώς θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Καθ’ όλη την εβδομάδα καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις ανάγκες σου, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως έχεις ένα λάθος τρόπο σκέψης σχετικά με αυτές.

Αιγόκερως

Οι συζητήσεις για τη δουλειά θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 δείχνει πως θα προκύψουν κάποια νέα δεδομένα σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο είναι βοηθητικό για να κερδίσεις κάτι από ένα συνεργάτη σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είναι τα προσωπικά σου ζητήματα καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δείχνει πως είτε θα τα παραμελήσεις είτε θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αποσυντονίσουν και εσένα αλλά και τους άμεσα ενδιαφερόμενους. προβλέψεις

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα έχουν την τιμητική τους οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, καθώς μπορεί να πέσουν στο τραπέζι καινούργιες ιδέες οι οποίες θα βοηθήσουν ή θα επεκτείνουν τις συνεργασίες σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 θα φέρει προτάσεις για νέες συνεργασίες αλλά και νέα δεδομένα στις συνεργασίες που ήδη υπάρχουν. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις μία ιδέα σου σχετικά με ένα θέμα που σε απασχολεί καθημερινά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να σε παρασύρει σε σπατάλες οι οποίες δεν θα βοηθήσουν καθόλου το ταμείο σου. προβλέψεις

Ιχθείς

Η εβδομάδα ενδείκνυται για να βάλεις σε μία σειρά κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες σε έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 θα σε βοηθήσει σημαντικά σε αυτό. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει ευχάριστες συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, οι οποίες θα σε αποφορτίσουν και θα σε απομακρύνουν προσωρινά από το απαιτητικό σου πρόγραμμα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν είναι βοηθητικό για αγορές, αισθηματικές διεκδικήσεις αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές διευθετήσεις καθώς δεν θα σε αφήσει να δεις τα δεδομένα με ρεαλιστική ματιά.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το