Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 27/05 – 31/05

0
331

Σαν να μην έφταναν τα σκαμπανεβάσματα του καιρού τώρα θα έχουμε και εκλογές σε λιγότερο από ένα μήνα! Αχ βρε ζώδια δεν μας φέρεστε, όπως θα έπρεπε. Τι νέο άραγε να μας επιφυλάσσει η μοίρα για αυτήν την εβδομάδα; Μόνο οι νέες αστρολογικές προβλέψεις μπορούν να μας προετοιμάσουν επαρκώς για όσα πρόκειται να συμβούν.

Κριός

Η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή σε αυτά που αντιλαμβάνεσαι ιδιαίτερα κατά τις πρώτες ημέρες της, καθώς στις 29/5 το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Η επαφή σου με κόσμο θα φέρει συζητήσεις για τις οποίες καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει να επέλθει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή.

Ταύρος 

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι σε οτιδήποτε και αν ακούσεις καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς θα είναι ο τομέας που θα πληγεί άμεσα από μία λάθος εκτίμηση σου. Στις 30/5 το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μία ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα θεωρούσες πως σε βλέπει φιλικά.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δημιουργεί μία έντονα επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις καλύτερα κάποια ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 29/5 σου εφιστά την προσοχή σχετικά με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, καθώς είναι πολύ πιθανό αλλά να συμφωνήσεις και άλλα να προκύψουν στην πορεία. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 31/5 θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείς κατά κύριο λόγο με εκπαιδευτικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να έρθει η πρόταση μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον για ένα σεμινάριο η μία πιστοποίηση. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 29/5 σου λέει να είσαι προσεκτικός με τους ανθρώπους που δίνεις απλόχερα την εμπιστοσύνη σου καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν γύρω σου κόλακες. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση μέσα από ένα επίτευγμα που σχετίζεται με τα αισθηματικά σου.

Λέων 

Μία εβδομάδα θα ξεκινήσει με την ανάγκη να συλλέξεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε απασχολεί και οι φίλοι σου θα είναι η πρώτη που θα αναζητήσεις για να σε κατατοπίσουν με αυτά που θέλεις να βρεις. Το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως οι πολλές απόψεις περισσότερο θα σε αποσυντονίσουν και θα σε μπερδέψουν παρά θα σε βοηθήσουν, για αυτό πρόσεξε την υπερ-πληροφόρηση. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία επιτυχία η οποία μεταφράζεται με επιπλέον χρήματα στο ταμείο σου.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονο άρωμα επαγγελματικών ζητημάτων καθώς η παρουσία πλανητών στους Διδύμους δείχνει πως το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στη δουλειά. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 29/5 δείχνει πως ίσως χρειάζεται να πεις και κάποια όχι ακόμα κι αν δεν αρέσουν στους άλλους. Είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις πράγματα τα οποία δεν θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας και μετά θα πρέπει να βρεις τρόπο για να το καλύψεις. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα ενισχύσει την πίστη στον εαυτό σου η οποία θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμή σου.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι όσον αφορά τα λόγια που θα ακούσεις καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 29/5 δείχνει πως θα ακούσεις πολλά, τα οποία θα σε μπερδέψουν και ενδεχομένως να σε παρασύρουν και σε λάθος συμπεράσματα. Φίλτραρε πολύ προσεκτικά τα πάντα ιδιαίτερα γεγονότα που έρχονται δια στόματος φίλων και συγγενών. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά και να αποφύγεις παρορμητικές ενέργειες, ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα. προβλέψεις

Σκορπιός

Η φαντασία σου θα είναι υπέρ του δέοντος ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και το μυαλό σου θα φτιάχνει τα δικά του σενάρια σχετικά με την εξέλιξη των ζητημάτων που σε απασχολούν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 29/5 δείχνει πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να ξεκινήσεις μία νέα προσωπική σχέση. προβλέψεις

Τοξότης

Μία εβδομάδα η οποία θα κρύβει αρκετές παγίδες ξεκινά και θα πρέπει να έχεις κατά νου πως μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα που θα αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 29/5 δείχνει πως δεν θα είναι ξεκάθαρο να καταλάβεις που πρέπει να επικεντρωθείς. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ένα μπόνους συνέπεια της προσήλωσης σου σε ένα εργασιακό ζήτημα. προβλέψεις

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες και υπερβολικές απαιτήσεις που θα έχεις όχι μόνο από τους άλλους αλλά από τον ίδιο σου τον εαυτό, δημιουργώντας μία περίεργη κατάσταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 29/5 δείχνει πως οι άλλοι ίσως να μην είναι ειλικρινείς απέναντί σου καθώς θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την επικριτική σου διάθεση. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως η λογική σου σκέψη θα σε βοηθήσει σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Υδροχόος

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα κλέψει την παράσταση αυτή την εβδομάδα και θα σε ωθήσει να κανονίσεις συναντήσεις με φίλους γνωστούς και ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Το τετράγωνο που πραγματοποιείται στις 29/5 μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, σου λέει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα ακούσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να ακουστούν και κάποιες ανακρίβειες. Εξίσου προσεκτικός αξίζει να είσαι σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποια αγορά. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε προτρέπει να φτιάξεις το κατάλληλο σκηνικό στο σπίτι σου και να καλέσεις εκεί αγαπημένους σου ανθρώπους.  προβλέψεις

Ιχθείς

Η προσοχή σου θα πρέπει να είναι αυξημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς δεσπόζει μία όψη τετραγώνου μεταξύ του Ερμή από τους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Η ωραιοποίηση καταστάσεων ανήκει στις πιθανές παρενέργειες αυτής της όψης και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Στις 31/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις έμπρακτη βοήθεια σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς από ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το