Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13/05 – 17/05

0
247

Μία ακόμα εβδομάδα του Μαΐου μπήκε. Ωστόσο, ο καιρός δεν φαίνεται να συμφωνεί με τους μήνες. Η διάθεσή του παραμένει στους χειμερινούς, εξού και η βροχή που δεν λέει να σταματήσει κάποιες φορές. Άραγε τι να μας  επιφυλάσσει η μοίρα, θα έχει σκαμπανεβάσματα όπως ο καιρός; Μόνο οι νέες αστρολογικές προβλέψεις μπορούν να μας εφοδιάσουν επαρκώς για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Κριός 

Μία ιδιαίτερη και έντονη εβδομάδα ξεκινά καθώς η είσοδος του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου δεν είναι υποστηρικτική ως προς τα σχέδιά σου. Είναι πιθανόν να υπάρξουν αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις και η ένταση της καθημερινότητας θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό ιδιαίτερα προς τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Στις 15/5 η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο θα ισορροπήσει την κατάσταση και θα βοηθήσει τα οικονομικά σου ζητήματα. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού στις 18/5 θα αναμοχλεύσει ανασφάλειες που σχετίζονται με οικονομικά και παρελθοντικά ζητήματα.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται ευνοϊκή για εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 15/5 είναι ένα σημαντικό πλανητικό δρώμενο που μπορεί να φέρει ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σου ζωή αλλά και νέα έσοδα! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 16/5 σε καλεί να είσαι προσεκτικός με τη συμπεριφορά σου στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, καθώς θα υπάρξουν αφορμές για εντάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στο μεταφορικό σου μέσο ώστε να αποφύγεις ζημιές. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 18/5 στον άξονα σου δείχνει πως ήρθε η ώρα για αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς η παρουσία του Άρη από τις 16/5 στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως μπορεί να προκύψουν έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει ή εσύ να μην κάνεις καλή διαχείριση στο ταμείο σου. Μία ημέρα πριν στις 15/5, η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και θα δημιουργήσει έντονο παρασκήνιο ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα αλλά και μία τάση να ενδώσεις σε πειρασμούς. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 σου λέει να βρεις τρόπο να ασχοληθείς με την ευεξία και τη φυσική σου κατάσταση καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα παρουσιάζουν ανοδική τάση.

Καρκίνος

Η εβδομάδα προμηνύεται ξεχωριστή για εσένα καθώς από τις 16/5 θα φιλοξενείς τον Άρη και αυτό δείχνει πως αν μη τι άλλο δεν θα βαρεθείς. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς θα υπάρξει το «ιδανικό κλίμα» για να συγκρουστείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5 είναι βοηθητική και δείχνει πως οι επαφές με αγαπημένους σου φίλους θα εκτονώνουν τον εκνευρισμό και τη συναισθηματική υπερχείλιση που θα σου προκαλέσει ο Άρης. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό και θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις την κατάσταση σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Λέων

Μία εβδομάδα με επαγγελματικό άρωμα ξεκινά, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5 δείχνει πως η ανάγκη σου να ξεχωρίσεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι έκδηλη. Η παραμονή της Αφροδίτης στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει προτάσεις για νέες συνεργασίες και επαγγελματικές εξελίξεις οι οποίες θα σε ευνοήσουν. Μία μέρα μετά η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα αρχίσει να αυξάνει την κούραση σου, για αυτό θα πρέπει να κάνεις μία καλή διαχείριση στις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 18/5 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού είναι πολύ βοηθητική για να επικεντρωθείς σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα.

Παρθένος

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5 θα αποτελέσει την αρχή μιας καλής εβδομάδας που θα έχει ευκαιρίες για να βγεις, να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους, να περάσεις καλά και να κάνεις και μία απόδραση σε κοντινό προορισμό. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 16/5 μπορεί να φέρει εντάσεις μεταξύ φίλων για αυτό καλό θα ήταν να αφήσεις «αιχμηρά» σχόλια, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με θέματα που δεν σε αφορούν. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 18/5 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να ταξιδέψεις, να κάνεις νέες γνωριμίες ή να ασχοληθείς με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα.           προβλέψεις

Ζυγός

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5 θα σε ωθήσει να αναλάβεις ζητήματα που σχετίζονται με κληρονομιές, δάνεια και οικονομικές υποχρεώσεις. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να βάλεις κάτι που αφορά τους παραπάνω τομείς σε σειρά και να βγεις κερδισμένος από αυτό. Ο Άρης περνά στον Καρκίνο σε ένα άβολο ζώδιο για εκείνον στις 16/5 και είναι πιθανόν να αναμοχλεύσει ζητήματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση στη δουλειά. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά και μόνο στα οικονομικά σου ζητήματα.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5 και εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία οι σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά. Οι συγκυρίες θα σε ευνοήσουν για να ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία ή και μία νέα προσωπική σχέση. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 16/5 θα σε κάνει ανυπόμονο με αυτά που θέλεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει στους αγαπημένους σου ανθρώπους μία τελείως διαφορετική εικόνα για εσένα. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα σου (Ταύρου- Σκορπιού)στις 18/5 σε ωθεί να κάνεις αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες που νιώθεις πως δεν είναι λειτουργικές.            προβλέψεις

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με προσγειωμένη διάθεση καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15/5, θα σου δείξει τρόπους για να διευθετήσεις καλύτερα τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 16/5 θα δημιουργεί κατά διαστήματα συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Προσπάθησε να μην κρατάς πράγματα μέσα σου αλλά να τα συζητάς με τους ανθρώπους που σχετίζονται, καθώς όσο περισσότερο «κρύβεις» κάτι τόσο πιο έντονο θα γίνεται. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και άλλες δουλειές προκαλώντας σου κούραση.      προβλέψεις

Αιγόκερως

Μία εβδομάδα με έντονο αισθηματικό άρωμα ξεκινά καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15/5 δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Η είσοδος του Άρη στις 16/5 στο ζώδιο του Καρκίνου θα δώσει αφορμές για να έρθεις σε ρήξη με κάποιους συνεργάτες σου ή ακόμα και με το σύντροφό σου, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς μία κουβέντα παραπάνω που μπορεί να ειπωθεί. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού στις 18/5 θα φέρει εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή.   προβλέψεις

Υδροχόος

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15/5 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με την οικογένειά σου. Η μεγαλύτερη σου ανάγκη αυτή την εβδομάδα θα είναι να ξεκουραστείς για αυτό άκουσε τον οργανισμό σου και δώσε του επιπλέον χρόνο ξεκούρασης. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 16/5 μπορεί να μη συμφωνεί με το πλάνο ξεκούρασης και θα φροντίσει να σου φέρει κάποιες επιπλέον δουλειές τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 σε καλεί να ακούσεις τις δικές σου ανάγκες και να τις θέσεις ως προτεραιότητα.

Ιχθείς

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15/5 δείχνει πως θα έχεις ανεβασμένη επικοινωνιακή διάθεση και αυτή θα είναι βοηθητική και για να περάσεις καλά αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 16/5 θα μπερδέψει λίγο τα αισθηματικά σου ζητήματα και θα φέρει στο διάβα σου προκλήσεις και προσκλήσεις σε ερωτικό επίπεδο. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 θα φέρει κοντά σου συγγενείς γνωστούς και φίλους προσφέροντάς σου ευχάριστες στιγμές.

Πηγή: Myastro.gr

προβλέψεις

Σχολίασε το