Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 29/06~05/07

0
201

Και κάπως έτσι μας αποχαιρετά (επιτέλους) ο Ιούνιος ο οποίος μας ταλαιπώρησε άλλους λίγο, άλλους πολύ. Πάμε όμως να δούμε τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά ο νέος μήνας αναλυτικά για το κάθε ζώδιο γιατί έρχεται και έκλειψη στις 5/7.

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, στις 5/7 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία έκλειψη για αυτό το καλοκαίρι. Είναι πολύ πιθανόν να φέρει ξανά στο προσκήνιο συγκεκριμένα ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, τα οποία ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Επίσης, είναι πιθανόν να υπάρξει ένταση στον επαγγελματικό τομέα η οποία μπορεί να μεταφερθεί και στην προσωπική σου ζωή. Ο επαγγελματικός τομέας βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς θα έχει ένταση και δεν αποκλείεται να φέρει και νέα δεδομένα, τα οποία θα προκύψουν από κινήσεις που έχεις κάνει παλαιότερα.

Ταύρος

Αυτή η έκλειψη φέρνει έντονα συναισθήματα σε εσένα και δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπεις συγκεκριμένα ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να έχεις διαφορετική αντίληψη από το ταίρι σου και αυτό θα επηρεάσει ζητήματα σε συγκεκριμένους τομείς. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή και σκέψου αν αξίζει να δημιουργήσεις μία αντιπαράθεση λόγω του ότι έχεις διαφορετική γνώμη.  Αν βρίσκεσαι προς αναζήτηση μιας νέας δουλειάς σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό και έχεις κάνει κάποιες κινήσεις, δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να έχεις και τα σχετικά νέα.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν έχεις μία ασυνήθιστη εσωστρέφεια για τα δικά σου δεδομένα και αυτό μπορεί να σε απομακρύνει –προσωρινά- από τις συνηθισμένες δραστηριότητες, τις κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά και την πολυκοσμία. Είναι πιθανόν να σου φανεί ελκυστική η ιδέα να τα βάλεις με το σύντροφό σου προκειμένου να εκτονωθείς, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει αξεπέραστο ρήγμα στη σχέση σας. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σου δημιουργήσει ανησυχία αυτή την εβδομάδα και είναι πολύ πιθανόν να σκέφτεσαι τρόπους για να αυξήσεις τη δουλειά και κατά συνέπεια τα έσοδα σου.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πώς πρέπει να κάνεις κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου και αυτές οι συζητήσεις ενδεχομένως να μη σου είναι ευχάριστες. Μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου είναι πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, δημιουργώντας ζητήματα στη σχέση σου. Μία επαγγελματική σου σχέση φαίνεται να σε απασχολεί αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς ίσως δημιουργηθούν προβλήματα κατά τη συνεννόηση μεταξύ εσένα και ενός συνεργάτη σου.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις τις απαιτήσεις της καθημερινότητας να σου δημιουργούν κούραση, ένταση και νεύρα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Λόγω των υποχρεώσεων που θα έχεις είναι πολύ πιθανόν να δεις μία συνάντηση με το σύντροφό σου σαν αγγαρεία και αυτό είναι κάτι που θα φανεί και σε εκείνον. Ο επαγγελματικός τομέας θα δώσει αρκετά θέματα προς συζήτηση αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες αγγαρείες στη δουλειά, τις οποίες θα κληθείς να διευθετήσεις.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί στα αισθηματικά ζητήματα καθώς και οτιδήποτε σε απασχολεί σε προσωπικό επίπεδο. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου μπορεί να φέρει εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Είναι πιθανόν να έχεις ιδέες για ζητήματα που σε απασχολούν οι οποίες θα έρθουν σχεδόν ουρανοκατέβατες, καθώς το εξάγωνο που υπάρχει μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο είναι βοηθητικό.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθείς ακόμα και από ανθρώπους που μέχρι τώρα άφηνες να γνωρίζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Μία συζήτηση με το σύντροφό σου μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να απομακρυνθείς από εκείνον και να αρχίσεις να σκέφτεσαι την εξέλιξη της σχέσης σας. Είναι πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί ακόμα και για επαγγελματικά ζητήματα τα οποία για εσένα αποτελούν ρουτίνα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτή τη ρουτίνα, καθώς θα έχεις την τάση να αφήσεις τις υποθέσεις σου σε εκκρεμότητα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα έχεις ανάγκη από επικοινωνία για αυτό το λόγο θα επιλέξεις να συναναστραφείς με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Η επικοινωνιακή διάθεση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου, όμως να θυμάσαι πως μπορεί να αποτελέσει δίκοπο μαχαίρι. Ο επαγγελματικός τομέας θα φέρει αρκετές πληροφορίες αυτή την εβδομάδα οι οποίες σχετίζονται με υποθέσεις της δουλειάς σου. έκλειψη

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνεις σκέψεις σχετικές με τον οικονομικό τομέα, οι οποίες μπορούν να σου δημιουργήσουν ανησυχία και να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Θα έχεις την τάση να βρίσκεις ένα πρόβλημα για κάθε λύση και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά είναι ικανό να σου δημιουργήσει ανησυχία αυτή την εβδομάδα, μιας και θα βρίσκεσαι ούτως ή άλλως σε μία τέτοια διάθεση.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν συγκυρίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις οι οποίες θα σε κάνουν ανταγωνιστικό με τους άλλους και δεν αποκλείεται να σε βάλουν σε ένα «τριπάκι» να αποδείξεις τι αξίζεις. Το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα αυτή την εβδομάδα λόγω της έκλειψης και η διάθεση σου θα εξαρτηθεί πολύ από τον τρόπο που θα επιλέξεις για να εκφράσεις οτιδήποτε θελήσεις. Μία συνεργασία που έχεις είναι πιθανόν να σε απασχολήσει αυτές τις ημέρες εξαιτίας κάποιων παρελθοντικών γεγονότων που θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα συνειδητοποιήσεις πως δεν έμειναν ποτέ πίσω.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς ούτε με τις υποχρεώσεις σου αλλά ούτε καν με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν λόγω της έκλειψης.  Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να εξομολογηθείς στο σύντροφό σου τα συναισθήματά σου, όμως μην το κάνεις για να σου ανταποδώσει κάτι αντίστοιχο και εκείνος, καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να εκφραστεί. Τα επαγγελματικά σου ζητήματα φαίνεται πώς θα πάνε καλά αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και ευκαιρίες για να διευθετήσεις θέματα του παρελθόντος, αλλά και νέες προτάσεις που αφορούν τη δουλειά.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα στραφείς στις φιλικές σου σχέσεις και στις «συμμαχίες» που έχεις μέχρι τώρα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να επικεντρωθείς με το σύντροφό σου σε ζητήματα που σχετίζονται με φιλικά σας πρόσωπα και όχι και τόσο με εσάς τους δύο. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα τα οποία θα σε κρατήσουν απασχολημένο, καθώς θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στη δουλειά.

Πηγή: myastro.gr

Σχολίασε το