Από το “Power of Love” στο “My man can” και από τo “Game of Love” στο “Το ταίρι ξέρει”

0
225

Και εκεί που τελείωσε το “Power of love” με την συμπαθή Κρητικοπούλα Στέλλα και τον αγαπημένο της Πάνο νικητές, ένα άλλο ζευγάρι της εκπομπής που απασχόλησε πολύ το κοινό αλλά και τους παίκτες για την συμπεριφορά του, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του “My man Can”, ενός παιχνιδιού που έχει να κάνει με τι αλλο; Αγαπημένα ζευγάρια!

Ο γνωστός πλέον στα media Σωκράτης του Power of love μαζί με την κοπέλα του, που γνώρισε εντός του προαναφερθέντος παιχνιδιού, Κυριακή, διαγωνίστηκαν ξανά ως ερωτευμένο ντουέτο με έπαθλο ένα αυτοκίνητο αυτή την φορά, στην νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, “My man can” που ήρθε να λειτουργήσει ως αντιστάθμισμα στην δυναμική του νέου παιχνιδιού του Antenna που έχει να κάνει επίσης με παιχνίδια μεταξύ ζευγαριών, “Το ταίρι ξέρει”!

Τα δύο εν λόγω τηλεπαιχνίδια συνεχίζουν την θερινή σεζόν το κονταροχτύπημα των δύο καναλιών στο περιεχόμενο των εκπομπών που προβάλλουν. Τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και ο Antenna φαίνεται ότι έμειναν ευχαριστημένοι από την τηλεθέαση που είχαν τα προβαλλόμενα ζευγάρια των εκπομπών τους και θέλησαν να κρατήσουν την συνταγή του έρωτα αλλά να της αλλάξουν λιγάκι το περιτύλιγμα αφού πλέον δεν παρακολουθούμε από την “κλειδαρότρυπα” τις ζωές τους αλλά τους παρακολουθούμε να παίζουν πλακατζίδικα παιχνίδια με κοινό στόχο.

Συγκεκριμένα το My man can με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, ξεκίνησε άκρως δυναμικά εξαιτίας της παρουσίας του πρώην παίκτη του Power of Love, Σωκράτη. Ο Σωκράτης τράβηξε τα βλέμματα των τηλεθεατών κατά τη διάρκεια του τελικού του Power of Love για τα καλά, αφού στο άκουσμα της ανακοίνωσης που δεν τον ήθελε νικητή, έβγαλε το σακάκι του, το πέταξε στην καρέκλα, αποχώρησε και “εγκατέλειψε” μόνη την Κυριακή στο άκουσμα των αποτελεσμάτων για τις γυναίκες του παιχνιδιού, πράγμα που ίσως ήταν λίγο αγενές. Το κοινό ακολούθησε τον Σωκράτη στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ θέλοντας να μπει λίγο στα προσωπικά του ζευγαριού και να μάθει τη σχέση τους μετά το παιχνίδι που τους έφερε κοντά.

Όπως και να έχει το ζευγάρι φάνηκε απόλυτα ερωτευμένο και χαρούμενο. Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις νέες καλοκαιρινές εκπομπές των καναλιών του Αμαρουσίου και του Παλαιού Φαλήρου αντίστοιχα και θα είμαστε εδώ να παρατηρούμε και να συζητάμε όλα όσα γίνονται…

 

Σχολίασε το