Αποκτήσαμε νέο πνεύμα αντιλογίας στο……….!

0
133

Δεν μας έφτανε η Άλκηστις στο Masterchef, πλέον αποκτήσαμε νέο πνεύμα αντιλογίας που ακούει στο όνομα Χαράλαμπος Κοτσώνη. Ο Κύπριος παίκτης από την αρχή του παιχνιδιού κρατούσε χαμηλό προφίλ. Ωστόσο, στη δοκιμασία της εβδομάδας που απαιτούσε συνεργασία μόνο το ομαδικό αίσθημα δεν τον διακατείχε!

Η Σπυριδούλα ως νικήτρια του Mystery Box, πέραν του γεγονότος ότι δεν συμμετείχε στην μαγειρική δοκιμασία καθώς είχε ασυλία, ήταν εκείνη που δημιούργησε τις ομάδες και επέλεξε το “βασικό” υλικό.

Ποιος να φανταζόταν πως οι ομάδες που δημιούργησε σε κάποιους θα έφερναν ευνοϊκά αποτελέσματα ενώ σε άλλους θα προκαλούσαν συγκρούσεις.

Τι συνέβη

Πρώτη και καλύτερη σύγκρουση αποτελεί αυτή του Κύπριου παίκτη Χαράλαμπου Κοτσώνη με τον συνεργάτη του Παντελή Βούρο. Ο Κύπριος παίκτης από την αρχή φάνηκε δυσαρεστημένος με την επιλογή της συμπαίκτριάς του Σπυριδούλας. Ωστόσο, οι προσπάθειες που έκανε για να κρατήσει την ψυχραιμία του αποδείχτηκαν μηδαμινές αφού πολύ γρήγορα ξεκίνησε να αντιδρά σε οποιαδήποτε επιλογή υλικών του Παντελή.

Ουσιαστική συνεργασία δεν υπήρξε. Εντύπωση δε προκαλεί το γεγονός πως ο Κύπριος παίκτης δεν αρκέστηκε μόνο στα σχόλια. Ξεκίνησε να παραπονιέται για την επιλογή της Σπυριδούλας, την στιγμή που η ίδια χαρακτήρισε την συμπεριφορά του απαράδεκτη.

Αποχώρηση

Στην βραδιά αυτή παρά το γεγονός πως η συνεργασία των δύο ήταν ανύπαρκτη, από θαύμα το πιάτο τους δεν θεωρήθηκε το χειρότερο. Η Άλκηστις μαζί με την Μαρία και η Ελίζαμπεθ  μαζί με την Ιωάννα ήταν οι παίκτριες από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Την παράσταση δε, έκλεψε η ατάκα της Άλκηστις που παρά τη δυσμενή της θέση ως προτεινόμενη για αποχώρηση γελώντας είπε τα εξής: “Τι να κάνουμε, οι όμορφες του παιχνιδιού είναι υποψήφιες!

Ακολουθεί το ανάλογο βίντεο.

Σχολίασε το