Αν ο φίλος σας είναι τετράποδος το Dogs Island Resort αποτελεί προορισμό σας!

0
403

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου λέει μία παροιμία και το Dogs Island Resort φροντίζει αυτή η σχέση να γίνει δυνατότερη από ποτέ. Τι κι αν η γκρίζα πόλη και οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν αφήνουν ελεύθερο τον χρόνο των ιδιοκτητών σκύλων και τη διάθεσή τους τέτοια, ώστε να παίξουν και να τρέξουν μαζί με το κατοικίδιο τους; Το Dogs Island Resort αναλαμβάνει τόσο το σκυλίσιο παιχνίδι και τις διασκεδαστικές δραστηριότητες όσο και την εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση του σκύλου σας.

 

Σε ένα καταπράσινο σύγχρονο πάρκο στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Ελληνικό, ο Ιωάννης Μακρής, μέλος του Γερμανικού club SV, απόφοιτος της κρατικά αναγνωρισμένης σχολής εκπαιδευτών σκύλων PDTI, απόφοιτος Pet Nutrition του Ολλανδικού πανεπιστημίου Holly and Hugo και μέλος του Γερμανικού club VDH έχοντας την γνώση και την εμπειρία να αντιμετωπίσει κάθε συμπεριφορά και ψυχολογία του τετράποδου αγαπημένου σας, φροντίζει το σκυλί σας να ξεφύγει από την καθημερινότητά του στο διαμέρισμα και να του δώσει χαρά και εκπαίδευση υπό την επίβλεψη του.

Οι υπηρεσίες όμως αυτού του πάρκου σκυλιών δεν σταματούν εδώ! Πέραν της εκπαίδευσης και της άσκησης του σκυλιού σας, το έμπειρο προσωπικό παρέχει από boutique υπηρεσίες και dog daily care μέχρι και μεταφορά του σκύλου σας με ταξί αλλά και γενέθλια! Δεδομένων δε των αναγκών του καλοκαιριού, σε λίγο καιρό, θα λειτουργεί και πισίνα για τις μικρές ή μεγάλες μουσούδες που θέλουν να δροσιστούν αλλά και να επωφεληθούν εξειδικευμένης υδροθεραπείας καθώς επίσης και grooming – spa.

Κι αν δεν έχετε ακόμα ζήσει την εμπειρία δεσίματος με ένα σκυλί, το Dogs Island Resort σας βοηθά στην επιλογή της κατάλληλης για εσάς ράτσας έπειτα από συνεννόηση και αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει με έναν φίλο που θα σας αγαπήσει ανιδιοτελώς και με όλη του την καρδιά!

Αν είστε λοιπόν dog person ξέρετε τι πρέπει να κάνετε πια!

Dogs Island Resort

Πάροδος 35η,
167 77, Ελληνικό

210 964 7513 – 6943 515954

Σχολίασε το