Ανακοινώθηκε το όνομα του βασιλικού μωρού

0
117

Δεν περάσαν δύο 24ωρα από τη γέννα και ο Πρίγκιπας Χάρι μαζί με την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνιση του μωρού τους. Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε με την παρουσία τους να συστήσει τον έβδομο διάδοχο του θρόνου. Η Μέγκαν δήλωσε πως έχει τα δύο καλύτερα αγόρια στον κόσμο ενώ ταυτόχρονα νιώθει τρομερά ευτυχισμένη. Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του μικρού όλη η οικογένεια παρευρέθηκε με το ζευγάρι να ανακοινώνει το όνομα του μικρού αγγέλου.

Πιθανά ονόματα και τελική ανακοίνωση

Από την γέννα ακόμα τα στοιχήματα είχαν πάρει φωτιά για τα πιθανά ονόματα του νέου διαδόχου έως ότου ανακοινωθεί το όνομα του μωρού.  Ωστόσο, μπορεί επικρατέστερο να ήταν το όνομα “Αλέξανδρος”, με τα ονόματα “James” και “Spencer” να ακολουθούν,  το όνομα διέφερε πολύ. Το βασιλικό μωρό ονομάστηκε Άρτσι Χάρισον Μάουντμπατεν Γουίνδσορ. Αξίζει να σημειωθεί, πως το όνομα προήλθε από την ετυμολογική έννοια των λέξεων “Άρτι” και “Χάρισον” ενώ το επόνυμο κληρονομήθηκε από τον παππού του.

Το Άρτσι σημαίνει αληθινός και τολμηρός, το “Χάρισον” σημαίνει γιος του Χάρι ενώ το Μάουντμπάτεν Γουίνδσορ είναι το επώνυμο της οικογένειας.

Οφείλουμε να αναφέρουμε πως για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα όλοι πίστευαν πως το όνομα θα ήταν ” Άρθουρ”. Άλλωστε, το “Άρθουρ” θα θύμιζε αρκετά τον θρυλικό βασιλιά της στρογγυλής τραπέζης.

Το ζευγάρι φαίνεται για ακόμα μία φορά τρισευτιχισμένο. Εμείς  δεν έχουμε να τους ευχηθούμε τίποτα λιγότερο από υγεία και φυσικά να τους ζήσει.

Εσύ τι νομίζεις για την επιλογή του ονόματος; Αναμένουμε μαζί με εσάς τη βάφτιση του μικρού Άρτσι Χάρισον Μάουντμπατεν Γουίνδσορ.

Σχολίασε το